Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → Hearts

Huh, μόλις έκανα post το παρακάτω έφτιαξε. Feel free to ignore me. :)
Sep 26 2010 18:08
Photo

Yo! Master → Hearts

Any chance να ξανακάνεις upload κάπου τις φωτό σου από το party των Akai Panda, γιατί όποτε πάω στο Megaupload να τις κατεβάσω λέει πως το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο οπότε ενδέχεται κάτι να παίζει?
Sep 26 2010 18:05
Photo

iristella → Yo! Master

O Ελ. Venizelerine. Eξοπλισμένος με την υπέρτατη τεχνική της "μεγάλης Ιδέας" κατατροπώνει τους Τούρκους και τους φιλοβασιλικούς ως άλλος Ξαβιέ. Ναι μορφώνομαι για το ελληνικό πολιτικό σύστημα από τις αρχές του κράτους ως την μεταπολίτευση atm. XD
Sep 09 2010 22:43
Photo

Yo! Master → iristella

Τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό από τον Wolverine!? ;)
Sep 09 2010 21:53
Photo

iristella → Yo! Master

Y thank you, You kind sir. Και ευχαριστώ πολύ και για το friendrequest. όσο για το κομιξοδιάβαζμα ναι καλά κρατεί και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να διαβάζω και να προετοιμάζομαι για άλλα πράγματα. T^T
Sep 09 2010 21:34
Photo

Yo! Master → iristella

Και καλό κομιψοδιάβασμα! :)
Sep 09 2010 20:20
Photo

Yo! Master → Anelis

Προσωπικά μου άρεσε μπόλικα, αλλά ήταν πολύ παιγμένο γενικώς. Το [b]Stray Bullets[/b] δεν το έχω διαβάσει, αλλά, ναι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Jul 13 2010 17:30
Photo

Anelis → Yo! Master

Ναι έχω διαβάσει το πρώτο από τα 3 TBPs και να σου πω την αλήθεια δεν με πολυ-συγκίνησε...μου είπε και ο αδερφός μου ότι γίνεται [EMAIL="μ@λακία"]μ@λακία[/EMAIL] μετά και ξενέρωσα. Εσένα σου άρεσε; Το stray bullets όμως Γ-Α-Μ-Α-Γ-Ε! (Και το silverfish δε μου άρεσε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια, παρόλα αυτά όμως συνεχίζω να τον λατρεύω)
Jul 11 2010 12:10
Photo

Yo! Master → Anelis

Πολύ παίχτης ο David Laphram. Το έχεις διαβάσει το [b]Young Liars[/b]?
Jul 11 2010 09:50
Photo

Anelis → Yo! Master

Ναι ρε φίλε, το i kill giants! Να τι ξέχασα να παραγκείλω, daymn! To grimm fairytales όντως μόνο γι αυτό αξίζει, αλλά όπως και να έχει είμαι κολλημένη! Also Crossed από Laphram...i rest my case! *μην ανησυχείς, εκτός από το Wilson και εγώ δεν τα ήξερα πριν τα δω και τα αρπάξω*
Jul 11 2010 04:20
Photo

Yo! Master → Anelis

Δεν τα έχω ακούσει καν αυτά τα TPBs! *checks* Προσωπικά συνεχίζω με τους κλωτσοπατιναδέ τίτλους μου (αν & με το ένα & με το άλλο έχω μείνει αρκετά πίσω ακόμη & σε αυτούς) & δε θυμάμαι κάτι άλλο καινούργιο που να μου έκανε τρομερή εντύπωση. To [b]I Kill Giants[/b] & το [b]Afrodiciac[/b] ήταν & τα δύο πολύ καλά (αν & εντελώς διαφορετικού στυλ το ένα από το άλλο), αλλά δεν είναι ακριβώς καινούργια πλέον. Επίσης, [b]Grim Fairytales[/b]? Ομολογώ πως αυτό που θεωρώ το καλύτερο σημείο έχει μία τάση να είναι τα εξώφυλλα, χεχ. ;)
Jul 09 2010 18:05
Photo

Anelis → Yo! Master

Τα κλασσικά demo, grim fairytales, american vampire, devil, κάτι άκυρα τευχάκια (όπως το twilit ~lol~ ) και 3 επικά TPBs! Wilson, Other Lives, και Brooklyn Dreams. Έπεται επική βουτιά στα κόμιξ σήμερα! Εσύ πήρες τίποτα καλό; Θα το θυμηθώ, κάνε κ εσύ κανα nudge άμα με πετύχεις.
Jul 09 2010 15:21
Photo

Yo! Master → Anelis

Ωχ, όσο είμαι σπίτι το MSN το έχω πάντα ανοιχτό, απλώς είναι στο "Appear Offline". Είμαι νίντζας! Απλώς στείλε κάνα μήνυμα όποτε είναι & εγώ θα το δω (λογικά). Τι καλό πήρες? :)
Jul 09 2010 15:13
Photo

Anelis → Yo! Master

Μαν εσένα ακόμα δεν σε έχω πετύχει μουσουνου! *άσχετο, αλλά γύρισα από raid σε κομιξάδικο και σε είδα online και σε θυμήθηκα*
Jul 09 2010 14:19
Photo

Yo! Master → Namida

Ελπίζω ο ειδήμων να μην είναι ο Kleido, χεχ.
Jun 25 2010 22:36