Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

BrainDeadAlive → Anelis
Kαλα εννοειται πως μου αρεσαν και εμενα οι προηγουμενες δουλειες του XD
Μπααα, μλκια ηταν τελικα...!Αν το βρεις εσυ πες μου! Α, θες το dies irae? Το μικρου μηκους που χε παιξει στο screaming?

Anelis → BrainDeadAlive
Το ξέρω, αλλά προσωπικά δε με είχαν χαλάσει καθόλου τα προηγούμενα του ίδιου. :P
Κατέβασε να μου πεις αν είναι το σωστό κ μετά πέσε κ λινκ!

BrainDeadAlive → Anelis
Χαχα βασικά δεν πρέπει να χει βγει ακόμα. Ειρωνικό ήταν το ταινιάρα, λόγω του Toilet of the dead xD Είδες deadheads? Mονο σε ενα site το εχω βρει ρε γμτ και μπορει να ναι και fake..Το κατεβαζω και βλεπω.

Anelis → BrainDeadAlive
Ωχ δεν το είχα πάρει πρέφα! Πάω να το κατεβάσω, thanks man! ;)

BrainDeadAlive → Anelis
Ταινιαρα... [url]http://www.24framespersecond.net/images/uploads/Zombie-Ass-Poster.jpg[/url]

mono → Anelis
Δεν άντεξα Τ_Τ
7 επεισόδια είναι btw η πρώτη σαιζον και άμα ξεκινήσεις δεν ξεκολλάς για κάποιο λόγο!

Nighteyes → Anelis
Ναι! Αν και το char design ειναι κλασικο Ghibli σε ολα τα υπολοιπα υπαρχει πολυ λεπτομερεια και η σκηνοθεσια είναι ενος αλλου ο οποιος δυστυχως δεν ξανακανε μονος του κατι. Η σκηνοθεσια μου αρεσε πανω απ 'όλα. Και η ιστορια ήταν πολυ γλυκια.:try:

Anelis → Nighteyes
Είναι το whisper of the heart όσο καλό φαίνεται [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=530216&postcount=9710"]εδώ[/URL];

Anelis → Vagelio
Pilot episode = το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς, συνήθως βλέποντας αυτό αποφασίζουν οι παραγωγοί αν θα πάρει σεζόν ή όχι (τουλάχιστον στη live action tv).
Οπότε πιλότος = το 1ο επεισόδιο.

Vagelio → Anelis
[QUOTE] Διάβασα τα ως επι το πλείστον άσχημα σχόλια σε αυτό το θρεντ για το 1ο επεισόδιο και πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί σας είχε αφήσει άσχημη αίσθηση ο πιλότος. [/QUOTE]
O πιλότος?

Anelis → Strange Loop
Ρε άσε εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Ευτυχώς κάποιες τις έχω δει ήδη.
Πήρες διαρκείας;

zade → Anelis
Xάπια! Λοιπόν μιλάμε έχω λιώσει στα γέλια. Ο άλλος δεν το κατάλαβε βέβαια ,αλλά εγώ που το κατάλαβα (και δεν ξέρω ποιός άλλος) σκίστηκα στα γέλια.
Από δω και πέρα όταν πεινάω θα κάνω ενέσεις!

Maya-chan → Anelis
No need to thank me! Έσπευσα να βοηθήσω για να δω γρήγορα τα σχόλια όταν θα το τελειώσεις. :kakaka:
Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές. ^^

Anelis → Maya-chan
Thanks a bunch Maya chan!!!
Με γειές και για τη σχολή σου, απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον πέτυχες το στόχο σου. Καλό κουράγιο από τούδε και στο εξής! ;)