Jump to content

Community Status Updates

Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Kαλα εννοειται πως μου αρεσαν και εμενα οι προηγουμενες δουλειες του XD Μπααα, μλκια ηταν τελικα...!Αν το βρεις εσυ πες μου! Α, θες το dies irae? Το μικρου μηκους που χε παιξει στο screaming?
Sep 23 2011 14:54
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Το ξέρω, αλλά προσωπικά δε με είχαν χαλάσει καθόλου τα προηγούμενα του ίδιου. :P Κατέβασε να μου πεις αν είναι το σωστό κ μετά πέσε κ λινκ!
Sep 23 2011 13:20
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χαχα βασικά δεν πρέπει να χει βγει ακόμα. Ειρωνικό ήταν το ταινιάρα, λόγω του Toilet of the dead xD Είδες deadheads? Mονο σε ενα site το εχω βρει ρε γμτ και μπορει να ναι και fake..Το κατεβαζω και βλεπω.
Sep 23 2011 13:01
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Ωχ δεν το είχα πάρει πρέφα! Πάω να το κατεβάσω, thanks man! ;)
Sep 23 2011 04:20
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Ταινιαρα... [url]http://www.24framespersecond.net/images/uploads/Zombie-Ass-Poster.jpg[/url]
Sep 23 2011 03:35
Photo

monoAnelis

Δεν άντεξα Τ_Τ 7 επεισόδια είναι btw η πρώτη σαιζον και άμα ξεκινήσεις δεν ξεκολλάς για κάποιο λόγο!
Sep 22 2011 22:26
Photo

Anelismono

Πόρνη το ξεκίνησες εεεεε;! Ντροπή σου!
Sep 22 2011 21:50
Photo

NighteyesAnelis

Ναι! Αν και το char design ειναι κλασικο Ghibli σε ολα τα υπολοιπα υπαρχει πολυ λεπτομερεια και η σκηνοθεσια είναι ενος αλλου ο οποιος δυστυχως δεν ξανακανε μονος του κατι. Η σκηνοθεσια μου αρεσε πανω απ 'όλα. Και η ιστορια ήταν πολυ γλυκια.:try:
Sep 22 2011 11:35
Photo

AnelisNighteyes

Είναι το whisper of the heart όσο καλό φαίνεται [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=530216&postcount=9710"]εδώ[/URL];
Sep 22 2011 04:35
Photo

AnelisVagelio

Pilot episode = το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς, συνήθως βλέποντας αυτό αποφασίζουν οι παραγωγοί αν θα πάρει σεζόν ή όχι (τουλάχιστον στη live action tv). Οπότε πιλότος = το 1ο επεισόδιο.
Sep 22 2011 04:32
Photo

VagelioAnelis

[QUOTE] Διάβασα τα ως επι το πλείστον άσχημα σχόλια σε αυτό το θρεντ για το 1ο επεισόδιο και πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί σας είχε αφήσει άσχημη αίσθηση ο πιλότος. [/QUOTE] O πιλότος?
Sep 21 2011 11:10
Photo

Anelis → Strange Loop

Ρε άσε εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Ευτυχώς κάποιες τις έχω δει ήδη. Πήρες διαρκείας;
Sep 16 2011 07:15
Photo

zade → Anelis

Xάπια! Λοιπόν μιλάμε έχω λιώσει στα γέλια. Ο άλλος δεν το κατάλαβε βέβαια ,αλλά εγώ που το κατάλαβα (και δεν ξέρω ποιός άλλος) σκίστηκα στα γέλια. Από δω και πέρα όταν πεινάω θα κάνω ενέσεις!
Sep 13 2011 15:39
Photo

Maya-chanAnelis

No need to thank me! Έσπευσα να βοηθήσω για να δω γρήγορα τα σχόλια όταν θα το τελειώσεις. :kakaka: Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές. ^^
Sep 13 2011 12:56
Photo

AnelisMaya-chan

Thanks a bunch Maya chan!!! Με γειές και για τη σχολή σου, απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον πέτυχες το στόχο σου. Καλό κουράγιο από τούδε και στο εξής! ;)
Sep 13 2011 12:33