Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaAnelis

Όσα μου είχε προτείνει η αυτού εξοχότης σας τα κατέβασα πρώτα πρώτα (και όσα θυμόμουν να υπάρχουν στον παράδεισο που λέγεται δωμάτιό σου). Ήθελα να ρωτήσω και για άλλα, αλλά είσαι μακριά και εγώ μόνη σαν το λεμόνι σε ένα λαβύρινθο από comic. So υπέκυψα... Συγχώρεσέ με.... Τ^Τ
Sep 06 2010 18:04
Photo

Anelisiristella

Καλά έχεις [U][B]εμένανε[/B][/U] και ρωτάς άλλους για κόμιξ άπιστο πλάσμα;;!!! σνιφ
Sep 06 2010 12:10
Photo

AnelisLoke

Καλό είναι αλλά εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο remake του, το οποίο με πορώνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να το έχω δει πάνω από 8 φορές..!
Sep 06 2010 00:17
Photo

LokeAnelis

το παλιο dawn of the dead τα εσπασε, ιδιαιτερα για την εποχη του πρεπει να ηταν υπερβολικα creepy και gore friendly XD
Sep 05 2010 01:45
Photo

Anelis → Erisadesu

not too late! φεύγω τετάρτη οπότε προλαβαίνω να σε δω!!
Sep 04 2010 12:32
Photo

Erisadesu → Anelis

το είδα κάπως αργα ε?
Sep 04 2010 09:34
Photo

LokeAnelis

28 days later (DVD) 28 weeks later (BD) Dawn of the dead 1978 uncut extended Dawn of the dead 2004 DVD Day of the dead (BD) Diary of the dead DVD Land of the dead DVD Night of the living dead 1968 30th Anniversary edition Resident Evil movies Shaun of the dead dvd survival of the dead dvd zombieland dvd αυτα εως τωρα
Sep 02 2010 22:21
Photo

Anelis → zade

Α κρίμα, καλό κουράγιο. Ναι ρε φίλε, splice, άντε να το δούμε και στο σινεμά! Από κόμικ τα υπέρτατα wilson, other lives και για 4η φορά το making comics, γενικά δε λέει να παίρνεις κόμικ στις διακοπές, βαλίτσα, θάλασσα δεν τους κάνει και πολύ καλό xD Και αν κ άσχετο διάβασα και ζομποβιβλία, τελικά και αυτό το είδος έχει φάση..
Sep 01 2010 22:02
Photo

zade → Anelis

Mπα τίποτα.Βασικά εγώ δεν προλαβαίνω πλέον.Λέω να πάρω πτυχίο φέτος οπότε μάλλον θα τα κόψω τα πολλά πολλά.Θέλω όμως να δω το Splice.Τίποτα καλό διάβασες;
Sep 01 2010 18:22
Photo

AnelisLoke

Καλά το 28 μέρες μετά είναι ΕΠΟΣ, το αγαπάω, το 28 βδομάδες από την άλλη δεν μ αρέσει καθόλου, είτο μία απογοήτευση.... Archive ε; Τι καλούδια έχεις μαζέψει ως τώρα;
Sep 01 2010 12:38
Photo

Anelis → zade

Γιο! Καλά τα πάντα μαν, άρχισα ένα κομιξάκι με ζομπάκια αλλά είδα ότι δεν προλαβαίνω και το σταμάτησα. Άμα καταφέρω και το τελειώσω θα στο στείλω. Είδα ινσανιτάριουμ και παλιές ζομποταινίες, εσύ τίποτα καλό;
Sep 01 2010 12:33
Photo

zade → Anelis

Τι λέει; Καλά περνάμε;Καιρό έχουμε να τα πούμε.Έλειπα ,μετά ήρθε η εξεταστική; Εσύ πάλεψες τίποτα για το διαγωνισμό; Καμιά χοροργιά καλή είδες; Καλό φθινόπωρο!
Sep 01 2010 11:01
Photo

Anelismono

Ε....εντάααξει μωρέ, τί είναι τα γαλλικούλια;! Χαχαχαχαχα το ξέρω είσαι εξαρτημένη από κάθε μέρος που έχει τη μυρωδιά μου, ααααχ!
Aug 31 2010 13:23
Photo

monoAnelis

Τζιζους ρε συ :P Δεν έδινες ένα μάθημα εσύ? Anw άμα πάω σπίτι σου και φτιάξω καφεδάκι, αράξω τον πιω και φύγω λες να μου πει κανείς τίποτα? XD
Aug 31 2010 13:16
Photo

Anelismono

Νιαχ νιαχ και ότι ήμουν στο προφίλ σου!!! Όχι τελικά θα κάτσω πάνω μέχρι τις 8 του μήνα! Τουλάχιστον όταν έρθω θα έχει ανοίξει και το playce.... χο χο
Aug 31 2010 13:10