Community Status Updates

iristella → Anelis
Όσα μου είχε προτείνει η αυτού εξοχότης σας τα κατέβασα πρώτα πρώτα (και όσα θυμόμουν να υπάρχουν στον παράδεισο που λέγεται δωμάτιό σου). Ήθελα να ρωτήσω και για άλλα, αλλά είσαι μακριά και εγώ μόνη σαν το λεμόνι σε ένα λαβύρινθο από comic. So υπέκυψα...
Συγχώρεσέ με.... Τ^Τ

Anelis → iristella
Καλά έχεις [U][B]εμένανε[/B][/U] και ρωτάς άλλους για κόμιξ άπιστο πλάσμα;;!!!
σνιφ

Anelis → Loke
Καλό είναι αλλά εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο remake του, το οποίο με πορώνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να το έχω δει πάνω από 8 φορές..!

Loke → Anelis
το παλιο dawn of the dead τα εσπασε, ιδιαιτερα για την εποχη του πρεπει να ηταν υπερβολικα creepy και gore friendly XD

Loke → Anelis
28 days later (DVD)
28 weeks later (BD)
Dawn of the dead 1978 uncut extended
Dawn of the dead 2004 DVD
Day of the dead (BD)
Diary of the dead DVD
Land of the dead DVD
Night of the living dead 1968 30th Anniversary edition
Resident Evil movies
Shaun of the dead dvd
survival of the dead dvd
zombieland dvd
αυτα εως τωρα

Anelis → zade
Α κρίμα, καλό κουράγιο. Ναι ρε φίλε, splice, άντε να το δούμε και στο σινεμά! Από κόμικ τα υπέρτατα wilson, other lives και για 4η φορά το making comics, γενικά δε λέει να παίρνεις κόμικ στις διακοπές, βαλίτσα, θάλασσα δεν τους κάνει και πολύ καλό xD
Και αν κ άσχετο διάβασα και ζομποβιβλία, τελικά και αυτό το είδος έχει φάση..

zade → Anelis
Mπα τίποτα.Βασικά εγώ δεν προλαβαίνω πλέον.Λέω να πάρω πτυχίο φέτος οπότε μάλλον θα τα κόψω τα πολλά πολλά.Θέλω όμως να δω το Splice.Τίποτα καλό διάβασες;

Anelis → Loke
Καλά το 28 μέρες μετά είναι ΕΠΟΣ, το αγαπάω, το 28 βδομάδες από την άλλη δεν μ αρέσει καθόλου, είτο μία απογοήτευση....
Archive ε; Τι καλούδια έχεις μαζέψει ως τώρα;

Anelis → zade
Γιο! Καλά τα πάντα μαν, άρχισα ένα κομιξάκι με ζομπάκια αλλά είδα ότι δεν προλαβαίνω και το σταμάτησα. Άμα καταφέρω και το τελειώσω θα στο στείλω. Είδα ινσανιτάριουμ και παλιές ζομποταινίες, εσύ τίποτα καλό;

zade → Anelis
Τι λέει; Καλά περνάμε;Καιρό έχουμε να τα πούμε.Έλειπα ,μετά ήρθε η εξεταστική; Εσύ πάλεψες τίποτα για το διαγωνισμό; Καμιά χοροργιά καλή είδες; Καλό φθινόπωρο!

Anelis → mono
Ε....εντάααξει μωρέ, τί είναι τα γαλλικούλια;!
Χαχαχαχαχα το ξέρω είσαι εξαρτημένη από κάθε μέρος που έχει τη μυρωδιά μου, ααααχ!

mono → Anelis
Τζιζους ρε συ :P Δεν έδινες ένα μάθημα εσύ? Anw άμα πάω σπίτι σου και φτιάξω καφεδάκι, αράξω τον πιω και φύγω λες να μου πει κανείς τίποτα? XD

Anelis → mono
Νιαχ νιαχ και ότι ήμουν στο προφίλ σου!!!
Όχι τελικά θα κάτσω πάνω μέχρι τις 8 του μήνα!
Τουλάχιστον όταν έρθω θα έχει ανοίξει και το playce.... χο χο