Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → zade

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF------......Damn youuuuu!! I'm gonna watch it anyways όμως όπως και το the last exorcism, παρόλο που και εκεί ξέρω πώς τελειώνει και ξέρω ότι και τα 2 είναι πατάτες. Τι σκατά εδώ είδα twilight, i am so hardcore. Το frozen τα σπάει!! Κατεβάζω ήδη, thanx a bunch για το λινκ ^^
Σεπ 19 2010 21:14
Φωτογραφία

zade → Anelis

[URL]http://isohunt.com/torrent_details/196928901/serbian+film?tab=summary[/URL] Einai Screener ,αλλά έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα.Και hardcoded ENG subs.Επίσης είναι η UNCUT έκδοση της ταινίας και μάλλον είμαστε οι τυχεροί που την βλέπουν έτσι γιατί ξέσπασε σάλος από ότι άκουσα και ήδη λένε για 4 λεπτά ότι θα κοπούν και ποιός ξέρει πόσα ακόμα. Το Devil εμένα μου ακούγεται fail ,επίσης ο Shyamalan έχει να βγάλει καλη ταινία εδώ και 10 χρόνια και ένας φίλος που το είδε το έθαψε. [SPOILER=]Ο διάολος είναι η κωλόγρια μέσα στο ασανσέρ! Τώρα στη χάλασα[/SPOILER] Fright Night 2 ΟΧΙ για κανένα λόγο.Σβήστο αμέσως απ το σκληρό. Δες το FROZEN καλύτερα ,αν και έχει δύο καραμπινάτα λογικά λάθη που τα παραβλέπεις δύσκολα..
Σεπ 19 2010 21:07
Φωτογραφία

Anelis → zade

Ωωωωωω!!! Αν είναι καλή η ποιότητα στείλε και το torrentaki από εδώ, εγώ λέω για fright night 2 αλλά το φοβάμαι...Btw βγήκε το Devil στους σινεμάδες, οκ ο Syamalan είναι βλάκας αλλά το τρειλεράκι με έχει ψήσει άπειρα!
Σεπ 19 2010 20:55
Φωτογραφία

zade → Anelis

κατέβασα το Srpski film.Αύριο... Θα σου πω εντυπώσεις πρωτη.
Σεπ 19 2010 20:44
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Ε 'νταααξ μωρέ η κοπέλα μπορεί να είχε καταρράκτη, αστιγματισμό και μυωπία... you never know!
Σεπ 19 2010 20:43
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

Δηλαδή ψέμα ήταν οτι μπερδευε τους λυκους με τις γιαγιαδες; O tempora o mores! ουτε τη γιαγια σου δεν μπορεις να εμπιστευτείς τη σήμερον ημερα...
Σεπ 19 2010 20:36
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Η καθυστερημένη; Oh dear, εννοείς την κοκκινοσκουφίτσα στη sig μου; Μάθε ότι είναι απόφοιτος του Harvard με 25 ειδικότητες, χμφ! Homemade δεν είναι, but thank you anyway.
Σεπ 19 2010 20:29
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

κατάλαβα κι εσεις απο το καιημπριτζ ε; τι τιμή! Χμ, η απάντηση ειναι μαλλον αυτοί που τον κανουν πλούσιο but anyway you have a point there. και η καθυστερημένη με τα κοκκινα και τη λυκανθρωπίαση ειναι καλή φάση. και φαινεται και homemade
Σεπ 19 2010 20:25
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Well Bono is a pretentious hipster rockstar, who cares what he thinks :P
Σεπ 19 2010 20:07
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

:)domo! I'm sure Bono doesn't...
Σεπ 19 2010 20:02
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

My my! Well thanx :) Love your sig btw
Σεπ 19 2010 19:56
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

+1 επειδή μου αρέσει η εκλεπτυσμένη ειρωνία (και τα ζομπι που κυνηγανε ντοματες)
Σεπ 19 2010 19:44
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Ad majorem Fori gloriam! I like the way you think :)
Σεπ 19 2010 18:38
Φωτογραφία

meidei → Anelis

The forum of course! Salus Fori Est Suprema Lex, ή κάπως έτσι.
Σεπ 19 2010 18:28
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Alliance it is then! Anything to help the trol...er...the forum xD
Σεπ 19 2010 18:20