Community Status Updates

Anelis
→
Azathoth
Zombie movies υπάρχουν άπειρα, και μερικά είναι και πολύ καλά. Απλά με τόσα σάπια είναι δύσκολο να ξεχωρίζεις ποια αξίζουν το χρόνο σου.
Καλά είπαμε οι ταινίες είναι uber αλλά βγες και λιγάκι από το σπίτι να ξεκολλήσεις από την οθόνη!
Τόσες ταινίες σε λιγότερο από 2 μέρες δεν κάνουν καλό, και θα νιώθω και υπεύθυνη αν ξαφνικά σε βρούνε ψόφιο μπροστά στην οθόνη!
:P

Azathoth
→
Anelis
distixos ta zombie movies den ine osa tha thelame na ine :( me vlepo gia rewatch ta diafora tou fulci sintoma ke meta malon tha katalikso pali stus kanivalus. cannibal holocaust ke ksero psomi. seen it like 8-9 times and still never get bored of it :O

Anelis
→
Azathoth
No problem, απλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα είτε θα τα έχεις δει, είτε δεν θα είναι εξίσου καλά.

Azathoth
→
Anelis
DAMN YOU BTJUNKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
thank you :D an ke den nomizo na prolavo na ta do simera malon avrio or smth :D malon tha prpi na proetimastis gia defteri lista, ektos ke an variese ofc :O

Anelis
→
Azathoth
Αμ! Είναι και τα 2 υπέροχα.
[URL="http://torrentz.com/search?f=deadgirl"]αχέμ[/URL], [URL="http://torrentz.com/search?f=Flight+of+the+Living+Dead%3A+Outbreak+on+a+Plane"]αχέμ[/URL], είσαι σίγουρος;

Azathoth
→
Anelis
eida to ponypool ke mou arese poli idika an skeftis pos to idos tou den me ksetreleni, itane kapos katastrofologiko sto styl 'to simvan' to opio mou eixe feri emeto. ala afto mou arese. ke o prtagonistis itane cool. tora vlepo to i sell the dead pu exei arxisei telia :D distixos to deadgirl ke to zombies on a plane den ta exw vrei :'(

Anelis → sotirissotiris
Όχι καλό μου, όπως θεωρείς εσύ πιο εποικοδομητικό να περνάς την ώρα σου. Εγώ πρόβλημα δεν έχω. :)

Azathoth
→
Anelis
død and breakfast = imba. exo na diaskedaso toso me tetia tenia apo poli kero. ixe ke to cameo tu carrandine :O

Lord Leon → Anelis
iri said:
[QUOTE]Όταν για παράδειγμα προσπαθείς να προάγεις με το έργο σου την ιδέα της ιδανικής αγάπης και αυτό που περιγράφεις είναι μια[B] καταπιεστική άρρωστη σε κάθε επίπεδο σχέση[/B] τότε έχεις αποτύχει (βλ. Τwilight).[/QUOTE]
Αυτό είναι και το jde. και μενα μου άρεσε ως ταινια, γματη ηταν, αλλα αυτό δεν ηταν ιδανικη αγαπη οπως πιστευουν πολλοι, αλλά εμμονή. Εξωραϊσμένη, αλλά εμονή.
(απλώς ενα κομματι του διαλόγου πηγε λιγο στα πμσ και εγινε μπάχαλο.
Η φωνούλα ειναι απο εντι μερφυ, μπατσος του μπεβερλι χιλς στη συνομιλία με τον (καραγκέουλα σχεδιαστή) Σέγζ.
Οτι άλλο χρειαστείτε στη διάθεση σας. Θα τραβήξω και σημερα τρελο ωραριο στο πισι μεχρι να τελειωσω τη βλεπω τη δουλεια.

Anelis → Lord Leon
Hahaah i know what gtfooh is, αλλά η φωνούλα στο κλιπάκι ήταν επική!
LOL και στα ανέκδοτο, παίζει να το είχα ακούσει πολύ παλιά αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Και τι κακό έχει το jeux d enfants καλέ;
(συγκράτησα μια ταινία που μου άρεσε από όλα τα σεντόνια σας, πόσο γ@ματη είμαι όμως! 8D )

Lord Leon → Anelis
[QUOTE]Τα vms είναι τα visitor messages, δηλαδή αυτά εδώ που σου αφήνω xD[/QUOTE]
gtfooh!
[url]http://www.killerclips.com/util/kc4u.swf?qid=1605[/url]
[QUOTE]Συγκεκριμένα αναφερόμουν στις συζητήσεις σου με Mono, Iristella[/QUOTE]
Η βαριεσαι πιο πολυ κι απο μενα ωρες ωρες να γραφεις, ή υπερεκτιμησες τις αναλυτικές μου ικανότητες.
Either way, i like it.
Εξαιρετικά αφιερωμένο:
Ο Χολμς και ο Γουατσον κοιμούνται στας εξοχας, Μεχρι που ο Σερλοκ τον ξυπναει ξαφνικά και τον ρωταει:
Αγαπητέ μου Γουάτσον κοιτα τον ουρανο με τα αστρα και πες μου τι παρατηρείς.
(Οχι τον παλιο@%#$%@ - σκέφτεται - δε φτανει που με ξυπναει βραδυατικα, παλι κατι θα μου ξεφυγει και θα μου τη λεει στο τελος. αυτή τη φορα θα τα βρω όλα. ολα ομως. ΟΛΑ!)
Λοιπον σερλοκ, αν το παρουμε απο αστρονομικής πλευράς, μπορουμε ευκολα να βρουμε το στιγμα μας. αν το παρουμε απο αστρολογικής η κινηση του ερμη προμηνύει κακά μαντατα. Απο μετερολογικής μαλλον θα βρεξει μεθαυριο, ενώ απο ιστορικοθρησκευτικης, η μαχη του θεού ηλιου με τον θεο Σετ...
Γουάτσον. Εισαι μ@λακας. Μας κλέψαν τη σκηνη.