Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serestrum → Anelis

:blush2: αντε ρεεε...
Οκτ 23 2010 00:02
Φωτογραφία

Anelis → Serestrum

ΑΑΑΑΑ!!!! ΩΩΩΩ!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Είσαι θεότητα!
Οκτ 22 2010 23:54
Φωτογραφία

Serestrum → Anelis

ειναι πολυ μεγαλο αρχειο και αργει τραγικα να την εμφανισει... το κανω edit και βαζω λινκ να την κατεβασεις απευθειας ^^
Οκτ 22 2010 23:48
Φωτογραφία

Anelis → Serestrum

ρε δεν μου τη βγάζει....
Οκτ 22 2010 23:44
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Κάποια tpbs, τύπου Red Son, Batman midnight cries, Arkham asylum, The dark knight, κάποια της x-23 και του Wolverine που έχω αδυναμία, Simon Dark, τα mini series με την Poinix και τις Cuckoos, ένα με τον Spiderman που δεν θυμάμαι πώς λέγεται, και κάποια του Daredevil που είχε κάνει ο David Mack, το Snikt για το σχέδιο, το Electra/Wolverine του Amano... (Άλλα του στυλ του The Boys δεν τα αναφέρω, γιατί δεν είναι κλάσικ υπερηρωικά.. ) Γενικά όταν έχουν καλό ή πρωτότυπο σενάριο. Πράγμα σπάνιο.
Οκτ 22 2010 23:39
Φωτογραφία

Anelis → matassos

...με πληγώνεις... Τ-Τ
Οκτ 22 2010 23:29
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Ποια είναι τα superhero που *δεν* απεχθάνεσαι, by the way?
Οκτ 22 2010 14:32
Φωτογραφία

Serestrum → Anelis

[B]θα την λατρεψεις αυτη την εικονα ρεεε... εχω πεθανει στο γελιο εδω και ποση ωρα!!!! Κατεβασε την στο πιτσι σου να την δεις ολοκληρη! [/B] [URL="http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=xvw2iacci6by9be&thumb=4"]download ze zombiiies!![/URL]
Οκτ 22 2010 11:23
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

Αχαχαχα καλα που την πετυχες!
Οκτ 22 2010 02:16
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! :P Όχι-superheroes? Για να δούμε (πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν ήδη): [B]Scalped[/B] [B]PunisherMAX[/B] (είμαι διατεθειμένος να διαβάσω οτιδήποτε γράψει ο Jason Aaron!) [B]The Unwritten[/B] [B]Echo[/B] (από τη μία θα μπορούσες να πεις ότι είναι sorta-superheroes, από την άλλη ο Terry Moore δε μπορείς να πεις πως είναι superhero writer) [B]Joe the Barbarian[/B] [B]Morning Glories[/B] [B]Hack/Slash[/B] [B]Turf[/B] [B]The Unknown[/B] (όταν θυμάται να βγαίνει) [B]Ex Machina[/B] (πάει & αυτό) [B]Daytripper[/B] (ditto) [B]Casanova[/B] (περιμένω να τελειώσουν τα reprints από τα 2 προηγούμενα volumes & να αρχίσει το καινούργιο) [B]Stumptown[/B] [B]Incognito[/B] (αυτού το καινούργιο volume τουλάχιστον αρχίζει!) & ίσως & άλλα που βγαίνουν με τέτοια συχνότητα που άντε να τα θυμηθείς... Επίσης όταν μαζευτούν αρκετά τεύχη (δηλαδή όχι ongoing): [B]Jonah Hex [/B] [B]Northlanders[/B] Σκέφτομαι να ρίξω & μια ματιά & στο [B]The Sixth Gun[/B] για το οποίο ακούω καλά λόγια. Λίγο πράγμα. ;)
Οκτ 21 2010 22:40
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Χαχαχαχα, κ όμως δεν είναι τσαπατσούλα! Η κούπα ορθώνεται περήφανη και πεντακάθαρη σε εξίσου καθαρό και τακτοποιημένο τραπεζάκι! Κοκορέτσι....βρε λες;
Οκτ 21 2010 22:20
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Ποιά εναλλακτικά; Αχ αυτά τα υπερηρωικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις τα απεχθάνομαι!
Οκτ 21 2010 22:17
Φωτογραφία

Serestrum → Anelis

and all is lol with the world...
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

ειναι επισημο. σε μισω. απο καυλι@ρ@ μου την εβγαλες τσαπατσουλα. στη χαριζω. Απλώστε και ενα κοκορετσι απο διπλα, και χωριατικη στα μαξιλαρια
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Από τα παραπάνω αυτά που διαβάζω & εγώ είναι τα [b]American Vampire[/b] & [b]iZombie[/b] (& τα 2 καλές δουλειές) - & το [b]Demo[/b], αλλά αυτό τέλειωσε (πολύ ελπίζω & για 3ο volume). Το [b]Madam Xanadu[/b] έχω σκεφτεί να του ρίξω μία ματιά, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί. Πέρα από αυτά συνεχίζουμε με το σταθερό mix από superhero & πιο εναλλακτικά stuff. Και μεγάλες χαρές που άρχισε το [b]X-23[/b] ongoing. ;)
Οκτ 21 2010 22:14