Community Status Updates

Azathoth
→
Anelis
pu na su xtipisoune kuduni aftoi i poromenoi evangelists. paw ke leo se enan: can you prove god exists? ke i apantisi ine: God exists and i can prove that. The Bible says god exists and the Bible is the word of God therefore god exists.
DEN INE PANEKSIPNOI? :D

Anelis
→
Azathoth
Πες τα πες τα!
Εμένα σε λίγο το κόβω να μου ξαμολάνε μάρτυρες του ιεχωβά για να με πιάσουν και μετά όλοι μαζί θα με κάψουν για την αγένειά μου προς τα ΘΕΙΑ!

Azathoth
→
Anelis
XD e re ma sorry kiolas, as pume pos ime kalo penti ke ntekome tin triskia tous. akomi ke na gini afto, o Xristos ine akrivos to idio me ena spaghetti monster, me tin haruhi (gia kapius), me tus Manowar gia kapius alus (i pity them), me ton tetragrammaton. genika den fteo ego an ine tiflomeni apo to sperma tu iaxova ala o xristos den ixe kamia sxesi me afto pu nomizune oi 'kala pentia' xristianoi, mia fora na diavaseis tin keni diathiki ke to katalavenis, an prosexis that is :O

Anelis
→
Azathoth
[I]ναι αλλα ξέρουμε ως fact πως ο Jesus ως real άτομο και ο Jesus ως γιος του θεού είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα
[/I]Άζαξ, πιάσε το αυγό και κούρεψ' το! Αυτή είναι η μόνη απάντηση (αλλά άμα την πω στην τρούπα θα πέσει butthurt).... :P

Anelis → zoro77
Δεν πειράχτηκα, με πείραξες, έχει διαφορά. But all is good, seriously. :D

Anelis → zoro77
Ναι υποθέτοντας ότι είμαι μικροπρεπής με προσέβαλλες και παρόλα αυτά σου μιλάω κανονικότατα οπότε σε παρακαλώ μην μιλάς σα να με πατρονάρεις.
Το θέμα είναι πλέον λήξαν αν και θα σου συνιστούσα να μην παίρνεις το ίντερνετ ως srs bsnz και να μην νομίζεις ότι υπάρχουν βεντέτες.

zoro77 → Anelis
αν κράταγα ότι έχω απωθημένο τότε δε θα σου μίλαγα καν(πιστεύω με το λόγο λύνονται κάποια πράγματα, παρεξηγήσεις κλπ.). Τελείως λάθος πήρες την απάντησή μου που στο κάτω κάτω σου εξήγησα ότι μπορεί να είναι και λάθος. Οπότε μην το παίρνεις σαν να σε πρόσβαλα.
Αλλά αφού ασχολήθηκες μαζί μου έστω και λίγο, κάτι είναι και αυτό.:P

Anelis → zoro77
Κανείς δεν σου την "μπήκε" οπότε δικό σου το πρόβλημα εξ' ολοκλήρου. Στην τελική εγώ άλλαξα το 1 γιατί μου φάνηκε too cruel αλλά φαίνεται ότι δεν έπρεπε να είχα ασχοληθεί καν.. Αλλά το ότι πειράχτηκες από κάτι που ούτε καν υποψία ειρωνείας or whatever δεν είχε,..well...it sucks.
Δεν θυμάμαι πού αλλού έχεις ποστάρει ή αν σου έχω ξαναμιλήσει, αλλά αν κρατάς και το παραμικρό που σου λέει κάποιος που διαφωνεί μαζί σου ως απωθημένο τότε πάλι καλά που το έμαθα για να σε αποφεύγω στο μέλλον. :P

zoro77 → Anelis
ο γραπτός λόγος είναι παρεξεγήσιμος γι'αυτό αυτό που θα σου πω μπορεί να είναι λάθος. Εμένα δε με πείραξε η βαθμολογία αλλά ο τρόπος μου φάνηκε ειρωνικός ([S]1[/S] άντε 2). Δε το έγραψα για να σου τη πω αλλά για να σου δείξω ότι είσαι λάθος να μου την μπαίνεις λόγω ενός(ενδεχομένως λάθος) ποστ μου που έγραψα παλιότερα(τουλάχιστον έτσι το έκρινα εγώ) Και όχι δε σε θεωρώ ''κακιά''΄. Πρώτα τον εαυτό μου κρίνω που μάλλον πάλι έκανε πατατιά. Αν για όλα αυτά σε παρεξήγησα τότε sorry.

Anelis → zoro77
Δεν καταλαβαίνω προς τι το vm, το πήρες προσωπικά;
Όταν βάζεις να σου βαθμολογήσουν κάτι πρέπει να σκεύτεσαι ότι υπάρχει κ κόσμος με διαφορετικά γούστα από τα δικά σου. Και ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μήπως δεν έχεις κατανοήσει το χαβαλετζίδικο feeling του όλου θρεντ;
Εάν τη χαμηλή βαθμολογία μου την πήρες σαν κακία από μέρους μου ή κάτι ανάλογο στο οποίο έπρεπε να απαντήσεις και μάλιστα με ημι-ειρωνικό μήνυμα δήθεν ανωτερότητας τότε σόρι αλλά αυτό είναι φάουλ.
Και εάν βρίσκεις αυτό το ποστ λίγο πιο aggressive είναι γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω την στάση σου. Εκτός αν για κάποιο λόγο έχεις αποφασίσει ότι είμαι "κακιά" οπότε κ τα κάνω όλα από κακία...

zoro77 → Anelis
[QUOTE=Anelis;444496]
zoro77
ava: 5 (because it's creepy και το σώζει)
sig: [S]1[/S] άντε 2 επειδή έχει χρώμα
[/QUOTE]
όπως εγώ θέλω να σέβονται τη γνώμη μου έτσι και εγώ σέβομαι τη δικιά σου.
That's my answer honey