Community Status Updates

Kamen Tantei Zura → Anelis
Ίσως έχεις μια μικρή ελπίδα βελτίωσης του anime; Ίσως θέλεις να το χαντακώσεις όταν τελειώσει; :P Πάντως ναι, λογικά αυτό που ανέφερες θα είναι.
Είχα διαβάσει την αρχή του manga, και μου είχε φανεί πολύ οκ αλλά δεν ήξερα ότι αργότερα εξελισσόταν έτσι Τ^Τ
Ακριβώς αυτό! Δεν μπορείς να πεις ότι είναι τελείως, αλλά όχι και καθόλου. Στην συνέχεια από όσο θυμάμαι (λες και πέρασαν αιώνες ας πούμε) στρώνει. Και έχει διαφορετική συμπεριφορά.
Είναι πολύ σπαστικό αυτό! Σε όλη την σειρά, αυτό μου την έδινε πάρα πολύ. Στην συνέχεια εξηγεί και γιατί το κάνει αυτό, πως της δημιουργήθηκε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο όμως.
Αλήθεια, σ'αρέσει κάποιος χαρακτήρας μέχρι τώρα;
Στα επεισόδια που είχες φτάσει μόνο την Chief πήγαινα, αργότερα άρχισα να συμπαθώ τους περισσότερους. Με πρώτους και καλύτερους τον Souma και τον καινούριο χαρακτήρα του 7ου επεισοδίου, και τον πρωταγωνιστή.

Anelis → Kamen Tantei Zura
Εγώ δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να βλέπω το ore no imouto..Ίσως είναι η άσβεστή μου πίστη ότι θα γίνει incest, ίσως η ανάγκη μου να έχω κάτι να κράζω...μυστήριο πράγμα!
Η Πορτοκαλομάλλα δεν είναι tsundere per ce απλά έχει κάποιες συμπεριφορές που θυμίζουν πολύ και με τσιτώνει. Όλο αυτό το σε χτυπάω αλλά στο κεφάλι μου είναι οκ και κοιτάξτε viewers i'm so cute attitude με κάνει να θέλω να την στραγγαλίσω!

Κοίτα, ούτε εγώ τις λατρεύω τις tsundere, υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια όταν είναι αποδομένη καλά αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα. Αλλά από την Kirino πχ είδα πως την σχολίαζες, ε εντάξει καμία σχέση. Δεν νομίζω να έχεις τέτοια αντίδραση ανάλογη στην Inami, είναι πολύ πιο νορμάλ. Τα ακούω και από την αδερφή μου για την Kirino, γιατί για μένα πήγε στα dropped στα πρώτα επεισόδια, δεν θυμάμαι σε ποιο XD

alxdjo
→
Anelis
:oo:Τι φταιω εγω ενα ακακο πλασματακι του θεου ειμαι που δεν πειραζει κανεναν.:himitsu:

Γιέπς, και λένε ότι θα είναι για όλα τα ΜΜΜ και 24ωρη...
Εμένα με εκνευρίζουν πολύ οι tsunderies γενικά, αλλά άμα γίνει άνθρωπος ποτέ θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Είδομεν λοιπόν!!!

Χμ, όντως μπορεί να είναι αυτό.
Πάντως δεν σου εγγυώμαι ότι αν το φτάσεις μέχρι το τέλος, ότι την Inami θα την λατρέψεις σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Κατά προσωπική μου άποψη δηλαδή. Όχι βέβαια να την μισήσεις. Αν και το ότι είναι γλυκιά, και κάποιες σκηνές σου το διώχνει λίγο αυτό. Ίσως να είμαι εγώ αυτή που το βλέπει έτσι, μπορεί εσύ να την δεις με τελείως διαφορετικό μάτι :P
Η αδερφή μου πχ δεν είχε ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά μετά το πήρε σβάρνα xD Αν και επαναλαμβάνομαι, είναι και ανάλογα με το άτομο :P
Αλήθεια έχει απεργία αύριο; Ωχ. Σε ευχαριστώ και για την ενημέρωση :P
Ελπίζω να σου αρέσει, έστω κάποιο από τα επόμενα :P Το 7 μπορεί, ή έτσι πιστεύω :P

Δεν μου αρέσουν τα moe blobs γι αυτό με ξένισε.
Αναρωτιόμουν αν αξίζει να το συνεχίσω ή όχι.
Τώρα που το είπες αυτό (και μιας και με την αυριανή απεργία μάλλον θα κωλοβαράω ολημερίς) θα προσπαθήσω να το φτάσω μέχρι το 6-7. :)

Really? :o Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε.
Δοκίμασε να δεις μέχρι το 6, μπας και :P Βασικά δείχνει αρκετά στα επόμενα επεισόδια, δηλαδή τα πρώτα 4-5 σαν introduction είναι.
Προσωπικά το ευχαριστήθηκα στα επόμενα επεισόδια. Και στο 7 εμφανίζεται και καινούριος χαρακτήρας αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό xD
Εντάξει, βέβαια δεν θα σε πιέσω να το τελειώσεις, εξαρτάται με τα γούστα του καθενός. Είναι το πόσο θα σε κρατήσει το επεισόδιο, για να αποφασίσεις να το συνεχίσεις.

Μεχ μεχ, τελικά το working δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Είμαι στο 4ο επεισόδιο, και πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω να το τελειώσω. Κρίμα και η πορτοκαλομάλλα είναι πολύ cute!

Anelis
→
alxdjo
Καλά μιλάς εσύ ρε χάος προσωποποιημένο, που ούτε μια βδομάδα δεν μας άφησες να ησυχάσουμε;

iristella → Anelis
you ve propably seen this but I ll just drop this here so that you can see it with a click.
[youtube]xHBYVEYTfkk[/youtube]
sooo beautiful :3

Anelis → zade
Έλα τώρα, όσο κ αν τον μισώ, γίνεσαι άδικος. Οι περισσότερες ταινίες του γίνονται μισογυνιστικές εάν έχεις δει πρώτα τον αντίχριστο. Όπως η Μήδεια και το Dogville το οποίο αρχικά το περνάς απλώς ως έργο μισανθρωπιάς. Αλλά άλλα έργα του όπως το dear wendy δεν αφήνουν υπόνοιες για τις γυναίκες όπως τα άλλα.

zade → Anelis
Από πότε ρε συ; Αφού πάντα μισογύνικες ταινίες κάνει.Εδώ τι διαφορετικό περίμενες;

Anelis → zade
Έτσι ρε Zade, κάτω ο πουτάνος ο Τρίερ!!!
*manly tears*
Τι κρίμα που suckare τόσο ανεπανάληπτα όμως αυτή η ταινία, και είχα και προσδοκίες από τον κύριο...

zade → Anelis
Ρε τα έχουμε συζητήσει αυτά.Στο doghouse επικρατούσε κάφρικη μισογύνικη πλάκα.Ο Αντίχριστος είναι άλλο πράγμα.Είναι δύο ώρες ταινία για να σε πείσει σοβαρά ότι ο Αντίχριστος είναι η γυναίκα.Τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο.Όταν κάνει κάποιος πλάκα ,άντε λόγω παρέας ,λόγω καφρίλας ,λόγω του ότι παρουσιάζει και τους άντρες ψιλοχαζούς το δέχεσαι.Όταν όμως σου λέει και εννοεί στα σοβαρά ότι ο μισογυνισμός είναι ο σωστός δρόμος , ε τότε λες κι εσύ «άει στο διάολο ρε Τριερ»
Αφού με ξέρεις ρε.Είναι δυνατόν να προδώσω την εμπιστοσύνη σου;