Community Status Updates

Nozomu → Anelis
You know... haters gonna hate or sth.... xDDDD
Τωρα που το λες οντως... Μετα απο 3 δυναμικες προσωπικοτητες αυτη ειναι λιγο λιγη... :P
Θα πω με περηφανια οτι μου αρεσε ο 10ος... Ναι δεν λεω μπορει να φταιει το οτι εκανε 3 σεζον σε αντιθεση με τον 9ο και τωρα τον 11ο αλλα και παλι... ηταν ταυτοχρονα παιδι και wise elder of doom... xD + better sense of style... (ο 11ος φοραει σκαρπινια!!! Ο_Ο i hate those shoes... xD)

Anelis → Darthnicolas
Από [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=21335"]ένα yaoi[/URL], u sure you wanna know? :P

Darthnicolas → Anelis
από που είναι αυτή η pic???
[url]http://img121.imageshack.us/img121/9260/5903oneshotcmzwxharapek.jpg[/url]

Anelis → Nozomu
Χαχαχαχα, γιατί να σε μισώ βρε;
Η κοκκινομάλλα είναι η πιο γλυκιά, πιο όμορφη και πιο ΑΔΙΑΦΟΡΗ χαρακτήρας της σειράς ρε γμτ! Ενώ ο γκόμενός της είναι για μένα από τους καλύτερους companions του δόκτορα!
Πες πες, ποιός δόκτορας σου άρεσε πιο πολύ;
ΛΑΛζ για την εικόνα!

Nozomu → Anelis
Hey there again!! Thnx for being my friend!! xDD (at least you don't hate me... xD)
Updates:
Τελειωσα την πεμπτη σεζον DW... (τωρα θα κατσω να δω το Torchwood)
Εντυπωσεις:
Αφου συνηθισα την αμφανιση του νεου Ντοκτορα αρχισε να μου αρεσει... Ακομα βεβαια να χωνεψω την συμπερηφορα του (εχει παθει αμνησια or sth ή απλα βλεπει τα πραγματα διαφορετικα πλεον?) Αγαπαμε Ginger (<3 wish i was in her town :if: ) και ο γκομενος της αρκετα συμπαθητικος...
Το νεο TARDIS ταιριαζει στον νεο Ντοκτορ και ολοι ευτυχισμενοι...
Για αλλη μια φορα αγαπημενο επεισοδιο αυτο με τους weeping angels :lovulovu:
Αυτα και αναμενουμε 6η σεζον... :P
Now funny picture time...
[SPOILER][IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/14/128842255596738050.jpg[/IMG][/SPOILER]

Nighteyes → Anelis
Μα το arc ξεκινάει από το 76! Τεσπα. Κοίτα σου είπα ότι κι εμένα το συγκεκριμένο δεν είναι αγαπημένο μου. Αλλά υπάρχει 1 επ που όταν το είχα δει κόντεψα να πάθω συγκοπή απο τα γέλια. Κατά τ' άλλα όπως το πες. Αλλά έχω ακούσει πολλούς ότι τους άρεσε πολύ αυτό το arc. Γι αυτό σου λέω, γούστα. Ελπίζω να πέτυχα κάποια που να σ' αρέσουν πάντως.
Λοιπόν πάρ' τα από την αρχή τα νούμερα αν είναι. Κάποια είναι απαραίτητα για κάποια παρακάτω γι αυτό τα έβαλα. Πάντως αν μόνο αυτά είδες και σου φάνηκαν χλιαρά, λογικό το βρίσκω. Το 119 βέβαια θα το εκτιμούσες καλύτερα αν είχες δει παραπάνω τον hijikata, αλλά αφού το είδες τι να γίνει.:P
Στα βάζω όλα μαζί στη σειρά να μην ψάχνεσαι. 18, 29, 38, 39, 40-42, 58-61(αυτό είναι το arc που έγινε και ταινία. Μέχρι να φτάσεις εδώ μπορεί να έχει βγει υποτιτλισμένη), 64, το 25 δες το κάπου εδώ καλύτερα, το 2o μισό του 72, 76-81, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149
Βέβαια λείπουν πολλοί χαρακτήρες και καποιοι που θα τους δεις δεν αναπτύσσονται καθόλου...πχ ο Hasegawa που είναι τρομερός χαρακτήρας(MADAO FTW:P)

Anelis → Nighteyes
Τα είχα δει παλιά γιατί κάποιος μου είχε πει ότι ήτανε από τα καλά επεισόδια..
Δεν τα θυμάμαι καθόλου όμως.
Εγώ στην αρχή δεν είχα θέμα με το setting etc, απλά ήμουνα σε φάση "are they trying to make a funny now?"

Nighteyes → Anelis
Α καλά στα πρώτα 3 ήμουν απασχολημένη να καταλάβω που σκατα διαδραματίζονται όλα αυτά. Μου είχε τραβήξει την προσοχή το όλο μυστήριο του τι γίνεται δηλαδή. Από την πρώτη στιγμή που ο Gin ετρεχε στο δάσος naruto like και βρίσκεται ξαφνικά στο φουτουριστικό edo. :P Ήταν εισαγωγικά filler βέβαια τα 2 πρώτα.
Συγνώμη είδες τα 80-81; Αυτά είναι το τέλος του ενός arc που σου έδωσα. Είδες το τέλος χωρίς την αρχή;:oo:

Anelis → Nighteyes
Όχι ρε, αναφέρομαι σε αυτά που είχα δει, τα 1-2-3, και 80-81 (μέχρι τη μέση).

Nighteyes → Anelis
Μα περισσότερο στο gintama γελάς με τις ατάκες, τους seiyou, τις απίθανες καταστάσεις που βρίσκονται, την σάτιρα... Τέτοια πράγματα.
Ποια είδες; Εκτός απο το 119.

Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ εμένα η προβλεψιμότητα είναι που με χαλάει!
Δεν μπορώ να γελάσω άμα το περιμένω.
Αν και δεν νομίζω η προβλεψιμότητα να είναι θελημένη tbh.
Πάντως έχω δει 5-6 επεισόδια από τη σειρά και ακόμα να γελάσω. Θα προσπαθήσω να δω και τα άλλα όμως, μπας και..

Nighteyes → Anelis
Μα δεν είπα ότι δεν ήταν προβλέψιμο. Δεν πήγε να το αποφύγει αυτό. Ίσα ίσα που ήταν σκόπιμο νομίζω.
Βασικά δεν ξέρω αν μπορείς να κρίνεις απ' αυτά μόνο γιατί ο καθένας έχει αλλα γούστα και η κάθε ιστορία του gintama είναι εντελως διαφορετική. Και υπάρχουν και αμέτρητοι chars, επαναλαμβανόμενοι που τους χάνεις έτσι. Tουλάχιστον δες και τα 18, 29, 38, 39, 40-42, 64, το 2o μισό του 72, 96, 98-99, 101-105, 110, 113, 148-149 πριν οριστικοποιήσεις την απόφαση.:P Δες τα με την σειρά όμως (μαζί με τα άλλα που σου είπα πριν).:congrats: Α και δες και το nausikaa του miyazaki γιατί θα σου χρειαστεί σε κάποια φάση.

Anelis → mono
E όχι και gets picked on a lot! Κατα φανταστίαν θύμα!!
XD
Πάντως άμα δεν είχε τόσο άσπρο δέρμα θα σου έφερνε,....
χο χο χο

Anelis → Nighteyes
Μα ρε συ τα ξέρω όλα αυτά για το gintama και για το επεισόδιο. Έχω καταλάβει το randomness του (περιέργως, γιατί έχω δει πολύ λίγα επεισόδια) και πάλι δεν μου αρέσει. Και η σάτιρα του dragonball, ε, δεν με έκανε ούτε να χαμογελάσω. Ακόμα και ο αυτοσαρκασμός του, που τον βλέπω και είναι σχεδόν μόνιμο στοιχείο από τα intro κιόλας, δεν μου κινεί το ενδιαφέρον...it does not even tingle my irony senses!!
Από τη στιγμή που είδα τον πράσινο παππού στις θητείες το κατάλαβα τι θα γίνει. Και ότι ο Shogoku θα ζήταγε κάτι άσχετο στο δράκο κτλ. Θα γέλαγα μόνο αν πχ ο Hijikata έπαιρνε εξ' αρχής το τελευταίο τσιγάρο και το κάπνιζε και κλάειν για το παιδάκι.
Θα τα κοιτάξω και τα άλλα που μου είπες πάντως, γιατί θέλω να μου αρέσει αυτή η σειρά. Ε αν δεν μου αρέσουν ούτε αυτά τα 2 αρκ τότε θα φάει perma drop.
O Beagle έχει γράψει και άλλα 2 που μου άρεσαν, τα γιγάντια οστά που είναι short stories και την μπαλάντα του πανδοχέα, που δεν το θυμάμαι, (και η οποία έχει την πρώτη h-scene που διάβασα σε fantasy).
Το ξέρω ότι είναι καρακλισεδιά του κερατά. Αλλά ήταν η 1η μου και το αγαπάω!
χο~χο~χο

Nighteyes → Anelis
Aνάποδα τα πήρες.:P
Αναμενόμενο εννοείται! Η πλάκα ήταν στις ατάκες και αυτά που σατίριζε. Το dragonball ξεφτίλα το έκανε και τα κλισέ "πέθανε ο μπαμπας/φίλος στο πόλεμο". Και φυσικά δεν θα κόψει το κάπνισμα: Hijikata είναι αυτός, σιγά μην τον κάνουν ότι θέλουν.:P To επ αυτό ήταν αυτοτελές, δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση παρακάτω. Το gintama δεν πρέπει να το παίρνεις στα σοβαρά. Ακόμα και στις σοβαρές σκηνές σατιρίζει ή αυτοσαρκάζεται.
Εχω διαβάσει το the last unicorn αλλά μου είχε αρέσει πιο πολύ το animation. Ίσως να φταίει που είχα δει πρώτη την ταινία. Πάντως έγραφε καλά.
Το υφαντό μου είχε αρέσει τότε, αλλά δεν μ' ενθουσίασε κιόλας. Ήταν απλά ΟΚ. Και το διάβασα μεγάλη.:P Υπάρχουν πολύ πιο καλά fantasy κατα την γνώμη μου γι αυτό μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε απ' αυτό. Και από αυτά που γράφει στο blog νομίζω ότι το βρήκε πολύ κλισέ.