Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

meidei → Anelis

Καλά, εγώ δεν τα πάω καλύτερα σε θέμα μνήμης. Ίσως να το έγραψα και στο άνιμε όταν ήταν πρώτη~δεύτερη σελίδα. Και πάλι συγγνώμη για την παρεξήγηση. Και δεν μπορώ να συμφωνήσω για τον Shuu :P
Μάρ 28 2011 18:05
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Ήμουνα σίγουρη ότι ήταν στο anime γιατί ήθελα να το πω και εγώ και είδα ότι το είχες αναφέρει κ λέω οκ αφού το είπε ο Meidei ας μην τους πρήξω άλλο. Βέβαια πάλι έχω χάλια μνήμη, οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Καταλαβαίνω τι λες, είναι από τα πράγματα που αρνούμαι να κάνω. Συνήθως αναλύω σε "αηδιαστική λεπτομέρεια" αυτά που θέλω να πω μόνο όταν μιλάω με κάποιον που έχω την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να το καταλάβει αλλιώς. Ο Shuu απλά είναι βλάκας που ήθελε να το κάνει XD
Μάρ 28 2011 18:01
Φωτογραφία

meidei → Anelis

Στο αυτό του manga το έγραψα αν θυμάμαι καλά. Αλλά δεν νομίζω να είχε να κάνει με παρεξήγηση τότε... νομίζω ο topic starter είχε μπερδέψει τις λέξεις και εκείνο διόρθωνα. Αν δεν κατάλαβα τι έγραψες, συγγνώμη. Απλά όταν χρειάζεται να ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα σε αηδιαστική λεπτομέρεια ως ανάγκη επιβίωσης, κάπου γίνεται δεύτερη φύση. Όπως και να 'χει, τώρα ακούστηκαν δυο απόψεις αντί καμιά, και εγώ το θεωρώ καλό. Πάντως, εγώ δεν ήθελα να απομακρυνθώ πολύ από το context, που είναι το ότι ο Shuu ήθελε να πάει στο σχολείο ντυμένος κορίτσι.
Μάρ 28 2011 17:57
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Γι αυτό σου είπα "ίσως και να" αλλά πάλι, με παρεξηγείς με την πρώτη ευκαιρία. Για τον Shuu δε αναφέρθηκα στα vms, νομίζω καλύτερα να τα συζητάμε αυτά στο θρεντ, έτσι και αλλιώς είναι πιο "γενικού ενδιαφέροντος". Τι εννοείς ποιά άλλη φορά; Δεν το είχες πει ξεκάθαρα βρε στο ίδιο θρεντ ότι άλλο οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου και άλλο η ταυτότητά του; Δε νομίζω να θυμάμαι τόσο λάθος.
Μάρ 28 2011 17:44
Φωτογραφία

meidei → Anelis

Κοίτα, αν το [QUOTE]απλά πιστεύω ότι ίσως και να ισχύει αυτό στην πλειοψηφία τους[/QUOTE] δεν είναι γενίκευση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, σ'χώρα με :D Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Shuu νιώθει κορίτσι, γιατί η ουσία δεν είναι ούτε στο ότι "του αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα", ούτε στο "είναι γκέι". Γιατί μετά θα βγουν να λένε ότι "αν απλά είναι γκέι, γιατί να θέλει να αλλάξει φύλο"; Έχω ξαναδεί να χάνουν το νόημα της ιστορίας αυτής, οπότε είπα να το προλάβω σε αυτό το φόρουμ. Τώρα, το προηγούμενο μήνυμα σίγουρα δεν είχε τόση σχέση με την αρχή της συζήτησης, αλλά πιάστηκα από την γενίκευση σου για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Μου θυμίζεις ποια άλλη φορά εννοείς;
Μάρ 28 2011 17:31
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Βρε Meidei, δε σου είπα ποτέ ότι δεν έχουν την ίδια ποικιλία που έχουν όλες οι ομάδες ανθρώπων. Έχω την εντύπωση ότι παρερμηνεύεις ελαφρώς αυτά που λέω (σχεδόν συστηματικά θα έλεγα :P ). Ναι, αυτό το είχες ξάνα-κάνει στο θρεντ αν και αυτή τη φορά tbh δεν θα είχα καταλάβει το συσχετισμό που προσπάθησες να κάνεις αν δεν μου το έλεγες.
Μάρ 28 2011 16:02
Φωτογραφία

meidei → Anelis

Εμπειρικά λέω με σιγουριά ότι οι ΛΟΑΤ είναι όσοι ποικιλόμορφοι όσο όλοι οι άλλοι. η ιδέα ότι οι ΛΟΑΤ είναι μια οικογένεια με κατά μέσο όρο όμοια ενδιαφέροντα και συμπεριφορά υπάρχει αλλά είναι απατηλή. αυτοί που δεν είναι κοντά στο στερεότυπο δεν είναι τόσο ορατοί ούτε στα μμε ούτε και έξω. υπάρχει και η βλακώδης βέβαια άποψη ότι όσοι είναι πιο κοντά στο στερεότυπο 'προδίδουν' τις προσπάθειες των ΛΟΑΤ για αποδοχή από την κοινωνία και δεν θέλω να με ταυτίσεις με αυτό (άλλωστε κάτι που πιστεύω είναι ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ξεφύγουν από όσες νόρμες δεν τους εκφράζουν, ανεξαρτήτως προσανατολισμού). η αναφορά μου στο νήμα ήταν κυρίως για να μπει ο χαρακτήρας του Σου στο πραγματικό του πλαίσιο και για να σημειώσω σε συντομία ότι σεξουαλικός προσανατολισμός και ταυτότητα φύλου συνυπάρχουν και δεν ταυτίζονται.
Μάρ 28 2011 15:50
Φωτογραφία

Anelis → meidei

Μα δεν είπα ότι τους αρέσουν *μόνο* τα γυναικεία πράγματα, απλά πιστεύω ότι ίσως και να ισχύει αυτό στην πλειοψηφία τους. Ειδικά δε για sex and the city/gaga γίνεται χαμός.
Μάρ 28 2011 14:48
Φωτογραφία

iristellaAnelis

[URL=http://img15.imageshack.us/i/f164847e3e584026a65a445.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3411/f164847e3e584026a65a445.jpg[/IMG][/URL]
Μάρ 28 2011 14:12
Φωτογραφία

meidei → Anelis

[QUOTE]Εγώ αντίθετα ξέρω αρκετούς ομοφυλόφιλους που ενδιαφέρονται για γυναικεία πράγματα...[/QUOTE]Έχει να κάνει με ποιους συναναστρέφεσαι και πού. Εγώ 2 άτομα ξέρω που ενδιαφέρονται τόσο έντονα για τα γυναικεία πράγματα, και ο ένας είναι στρέιτ. Οι δικοί μου LGB φίλοι και γνωστοί συνήθως ενδιαφέρονται για τις αλλαγές στην τελευταία έκδοση του Joomla, για το αν το Dragon Age 2 ήταν καλύτερο ή χειρότερο από το Origins (χειρότερο, για την ιστορία) ή πώς θα γίνει να κάνουμε TEDTalks εδωπέρα, παρά για το Sex & the City, ρούχα ή το τάδε μπιζού. Gotta love/hate the diverse diversity of the demographic.
Μάρ 28 2011 13:14
Φωτογραφία

monoAnelis

[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/03/memes-lol-god-goog-one-god.jpg[/IMG]
Μάρ 28 2011 12:37
Φωτογραφία

Anelismono

[IMG]http://cheezcomixed.files.wordpress.com/2011/03/koma-comic-strip-the-tales-of-old.jpg[/IMG]
Μάρ 28 2011 07:44
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Sorry, δεν το είδα in time...
Μάρ 25 2011 13:28
Φωτογραφία

Pirate Luffy → Anelis

Thanks for your response :)
Μάρ 25 2011 13:20
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Λοιπόν αν είσαι online μπες msn λίγο να τα πούμε :P