Community Status Updates
mihalakis21 → AristidisK
ευχαριστω για το request. εδω το link [URL="http://rapidshare.com/files/155142268/Total_Video_Converter_3.14.rar"]total video converter[/URL]
και το password ειναι: psilos
αν δεν ξερεις πως να το κατεβασεις ρωτα με
Nov 23 2008 15:28
AristidisK → mihalakis21
[COLOR=black][I]Μπορείς να μου δώσεις ένα link για το [/I]total video converter;[/COLOR]
Nov 23 2008 15:15
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
στην ελλαδα ειναι ψιλο μαμησε τα αλλα το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι απολαυση.
εμεις ειχαμε καμια 50 αρια κατα στην καταληψη αλλα αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι καποιοι δεν παταγαν το ποδαρι τους καθολου. ειμασταν καμια 30αρια ατομα που πηγαιναμε καθημερινα και οι υπολοιποι ξυναν πατσες. η τριτη μονο ειχε δικαιολογια λογο πανελληνιων.
δεν γινεται να αφησεις ενα match στο pro ατελειωτο. ειναι ντροπη lol :)
Oct 21 2008 21:19
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
Ε οχι μην το λες, καποτε παρακολουθουσα μανιακα ποδοσφαιρο.. Απλα ανακαλυψα ποσο rotten ειναι ειδικα στην Ελλαδα, ξενερωσα και το παρατησα.. Τεσπα..
Αυτο που μου την εσπασε ειναι τωρα στην καταληψη που 5 παιδια ψηφισαν κατα (ενω ηταν υπερ) για να πανε σπιτι τους χωρις τυψεις και να παιξουν το καινουριο super wow pro 9...
Βεβαια δεν εκαναν και καμια διαφορα αφου και παλι τα υπερ ηταν 280 εναντι 20 κατα αλλα σπαστηκα :P Για να μη μιλησω για το ποσες ωρες στησιματος εχω φαει απο φιλους "μεχρι να τελειωσει το ματς".."τωωωρα τωρα ληγει"..."μισο μισο στις καθυστερησεις ειμαστε (και εννοει του πρωτου ημιχρονου)" πφφφφφφ... για αυτο σου λεω... αγορια :P
Oct 20 2008 21:44
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
ε τι να κανουμε??? κολλιμενοι με την μπαλα. μη δειτε ποδοσφαιρο εσεις οι γυναικες, αμεσως να σχολιασετε:hahaha:pinw bafous kai paizw pro:hahaha:
Oct 20 2008 00:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
Ημουν σιγουρη..... Με το που βγηκε το '09 κατευθειαν ολοι τρεξατε...
Αχχχ... αγορια.. τι να πει κανεις..
Oct 20 2008 00:08
mihalakis21 → GkLoc
τιποτα :). απο το 8 ειναι πολυ καλυτερο. εχει καλυτερα γραφικα και πολυ καλη κυκλοφορια τις μπαλας ειδικα στις σεντρες. εχει και το champions league ως διοργανωση αλλα δεν εχει το αγγλικο και ισπανικο πρωταθλημα με κανονικα σηματα και εμφανισεις.δυστηχως δεν εχει γερμανικο πρωταθλημα. εχει ολυμπιακο,παναθηναικο και αεκ με κανονικα σηματα και εμφανισεις αλλα οχι ολες τις μεταγραφες. αυτο που θα ηθελα στο gameplay ειναι να τρεχανε λιγο περισσοτερο οι παικτες.
Oct 19 2008 16:10
GkLoc → mihalakis21
Πω ρε σε ευχαριστω παρρα πολυ,you are my savior...
Tι λεει το παιχνιδι?Καλο ειναι?σε σχεση με το 8 ελπιζω να ειναι καλυετρο[διοτι το 8 ηταν απογοητευση..]
Oct 19 2008 16:03
mihalakis21 → GkLoc
το ενα ειναι αυτο που ειναι rip εκδοση [U][URL="http://isohunt.com/torrent_details/51855260/pc+pro+evolution+soccer+2009?tab=summary"]pro 2009 rip[/URL]
και το αλλο ειναι [URL="http://isohunt.com/torrent_details/51793353/pc+pro+evolution+soccer+2009?tab=summary"]pro 2009 reloaded. [/URL]
[/U]η διαφορα τους ειναι νομιζω οτι το reloaded δημιουργει ενα iso αρχειο και το κανεις burn σε dvd ενω το rip ειναι μικρο σε μεγεθος αλλα ανοιγεις το setup exe και αυτο κανει μια αυτοματη αποσυμπιεση/εγκατασταση κατευθειαν χωρις να χρειαζεται να το γραψεις καπου.
Oct 19 2008 15:37
mihalakis21 → GkLoc
το εχω βρει και σε torrent απο το προγραμμα bit che που κανει search σε ιστοσελιδες με torrent
Oct 19 2008 15:24
GkLoc → mihalakis21
A ook,οχι μηπως ηταν απο κανενα torrent,τοτε θα ηθελα Link,ομως εστω και μονο που ακουσα οτι βγηκε ηταν αρκετο,παω να βρω κανενα torrentακι να το κατεβασω...^^
Oct 19 2008 15:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed