Jump to content

Community Status Updates

Photo

mihalakis21 → pink1976

welcome at the forum
Jul 02 2008 12:59
Photo

mihalakis21 → broken katana

welcome at the forum :)
Jul 02 2008 12:58
Photo

mihalakis21 → ichigo13

οκ. ευχαριστω
Jul 01 2008 10:32
Photo

ichigo13 → mihalakis21

Σε όποιο να 'ναι ρε!
Jun 30 2008 17:57
Photo

mihalakis21 → Nami-Swan

welcome in the forum :)
Jun 30 2008 16:04
Photo

mihalakis21 → ichigo13

σε καποιο συσκεκριμενο ποστ η σε οποιο να ναι?
Jun 30 2008 11:49
Photo

ichigo13 → mihalakis21

Bασικά πρέπει να κάνεις quick reply ή quote σ'ένα άλλο post και μετά θα σε βγάλει σε μια σελίδα να διαβάσεις κάτι κανόνες!Διαβασέ τους αν θες και μετά πάτα κάτω-κάτω αποδόχη και είσαι έτοιμος!
Jun 30 2008 10:06
Photo

mihalakis21 → Phantom Duck

can you help me??? δεν μπορω να ποσταρω σε κανενα thread. συγκεκριμενα δεν μου εχει αυτο στο οποιο γραφεις.ξερεις τι γινετε?
Jun 30 2008 01:25
Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

[COLOR=indigo][I]Α!Καταλαβα!Thanx for the infos mate!I'll keep it in mind!Προφανως το timing μου δεν ηταν και πολυ καλο..ηταν μαλλον "sad hour" xD[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]I will try again in August...(un?)fortunatelly ..then i will be back again...i've alredy missed a lot my dear connection T.T[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]Anyway..see ya around mate...[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][/COLOR] [COLOR=indigo][I]PS.θα το δω το video σου...που θα μου παει?:erk:[/I][/COLOR]
Jun 29 2008 11:56
Photo

mihalakis21 → Mixed Blessing

πως το κατεχεις ετσι το αγγλικο.μπαινεις στο site και διαλεγεις free.μετα αν εχεις μπει κατα τις 11:00 το πρωι η καποιες αλλες συγκεκριμενες ωρες θα σου πει οτι ειναι "happy hour" και το κατεβαζεις απλα κανοντας click στο download. αν δεν μπεις σε "happy hour" τοτε θα σου βγαλει security password η κατι τετοιο.
Jun 28 2008 10:11
Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

[COLOR=indigo][I]Um..sorry για το too late reply φιλε..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]Επισης..sorry που θα το πω..αλλα δεν καταφερα να το κατεβασω και να το δω..πες λιγο η κουραση και οι προετοιμασιες της ημερας..λιγο η ζεστη..λιγο το οτι το you-tube με εχει βολεψει και δεν το πολυπιανω πολυ αυτο το νεο site..:emptyonexg1:i am sorry..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]any tip would be welcome..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]i leave tomorrow..so if i wont get to see you again..have fun with hangin out with yur friends mate!:byejg9:[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]i'll try to log in quite often from int.cafes^^[/I][/COLOR]
Jun 27 2008 20:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

βαρκιζα? παω κα8ε μερα..171 κι ετσι. εγω 8ελω κανα 40 λεπτο να φτασω βαρκιζα νιενιε :P τεσπα. δεν γινεται να μου δωσουν μικρα βρε. τα μικρα πανε σε ειδικευμενους. Ξερεις, παιδαγωγους και τετοια. Απλως 8α ελπισω να μη μοθ δωσουν κοριτσακια γυρω στα 12 και πρεπει να κα8ομαι να τα 3εψειριζω κα8ε μερα. αα και ενας ομαδαρχης δεν κοιμαται νωρις. κοιμαται οποτε 8ελει. αλλα η ******* ειναι οτι πρεπει να ξυπνησει νωρις.. κι αυτο ποναει (αχ) και ποναει επισης οτι εισαι μακρια απο κα8ε ειδους πολιτισμο (σουβλακια, pc, και με δυσκολια κανεις και ενα τσιγαρο).. αλλα πληρωνεσαι απο την αλλη και περνας καλα ... ειδικα αν πεσεις στη δικη μ περιπτωση που τους ξερω ολους εκει γτ παμε χρονια μαζι κατασκηνωτες xD του χρονου πηγαινε..
Jun 27 2008 16:00
Photo

nasia27 → mihalakis21

οχι βρε σιγα! αφου ησουν διακοπες μια χαρα τελεια!
Jun 27 2008 15:50
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

ταλαιπωρια.οπως οταν εμεις ειχαμε παει για μπανιο στη βαρκιζα.2 ωρες με μετρο και λεωφορειο αλλα αξιζε τον κοπο ομαδαρχισα??χμμμμμ.να ευχεσε να μην σου δωσουν πιτσιρικια γιατι θα σε τρελλανουν.ελεγα και γω να παω ομαδαρχης αλλα δε μπορω να μου λενε ποτε να κοιμηθω και ποτε να ξυπνησω.θελω να κοιμαμαι αργα και να ξυπναω αργα:)
Jun 27 2008 15:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

νομιζω με μετρο μεχρι στα8μο λαρισης κι απο κει κτελ. τι να σου πω, δεν οδηγω εγω το team. μια κοπελια που ειναι τα μερη της απο κει. Εγω ιδεα δεν εχω. που λες...θα παω πρωτα σε 10 μερες ομαδαρχισσα σε μια κατασκηνωση, κι οταν γυρισω 8α φυγω κατευ8ειαν να περασω τον αυγουστο στη σχοινουσα (ενα νησι κοντα στη να3ο) ... και ο @@ ο καιρος δεν περναει με τιποτα. και τρωω την α8ηνα μες στη μαπα.. δεν μπορω αλλο :((
Jun 27 2008 15:37