Jump to content

Community Status Updates

Photo

nookie → momO

Dogs..ftw!! Διαβαζω πωρωμενα,αλλα δεν ειχα ψαξει για εικονες! Οσες εχεις στο αλμπουμ ειναι σουπερ..(congrats) Και ο τζιοβαννι(καημενο παιδι :Ρ ) εχω να πω οτι θα φαει πολλες φορες ακομα τη σκονη του Χαϊνε..! Αν και η συμπαθεια μου ειναι η Ναοτο και ο παπάς ;Ρ
Sep 10 2008 10:51
Photo

ZeLiGa → momO

ωραια thanks για το link!!!!!!
Sep 09 2008 21:20
Photo

momO → nookie

konichiwa ^^ you read Dogs too? ε το πέτυχα σε κάποια φάση που σέρφαρα για πικς:) Είναι τρελός ο Giovani στην pic
Sep 08 2008 20:29
Photo

nookie → momO

Hello!! ΩΩΩΩΩΩ!!! Να και ενα ατομο που διαβαζει Dogs: B&C!! :D Που το πετυχες εγρωμο?? Ο_ο
Sep 08 2008 19:32
Photo

Ame Warashi → momO

Ναι το έχω ακουστά κ μου είχε κάνει αίσθηση αλλά δεν είχε τύχη να το διαβάσω...θα το τσεκάρω!Thnx a lot! :)
Sep 08 2008 00:05
Photo

momO → ZeLiGa

[URL="http://www.myanimelist.net"]www.myanimelist.net[/URL] για το elfen lied που ζήτησες ^^
Sep 06 2008 22:45
Photo

momO → Ame Warashi

hey πολύ καλό παρόμοιο manga είναι το Blame! και αυτό διαδραματίζεται σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο,οι πρωταγωνιστές μοιάζουν στον χαρακτήρα και έχει κ αυτό πολύ καλό σχέδιο (που θυμίζει πολύ Bilal & Moebius) και σενάριο με κοινά στοιχεία.Άμα δεν το ξέρεις ήδη δοκίμασε το θα σ αρέσει πιστεύω :)
Sep 05 2008 20:23
Photo

Ame Warashi → momO

Γεια σουυυυ... :) Tι κάνεις?Να σου πω,μήπως υπάρχει καποιο manga στο στυλ dogs?Σορυ για το ξεκάρφωτο αλλά έχω σκάσει και ήλπιζα πως εσύ θα έχεις μια παραπάνω γνώμη... :)
Sep 04 2008 16:59
Photo

momO → karkas

ναι δεν καταδεχόσουν να κάνεις ένα request οπότε έριξα την περηφάνια μ και σ κανα εγώ :tongue:
Sep 01 2008 21:16
Photo

karkas → momO

καλα τοσον καιρο δεν ειμασταν friends????χαχαχαχαχαχαχχαχααχα ελεοςςς!!!
Sep 01 2008 15:09
Photo

Anelis → momO

εμενα το σολο της μ αρεσει εξ' ισου..γι αυτο και θα παω αλλωστε! αχ περιμενα να κανουν ευρωπαϊκη περιοδεια για το νεο cd αλλα πουυυυυ.. θα πρεπει να περιμενουμε το 4ο...αν βγει ποτε
Aug 31 2008 16:46
Photo

momO → Anelis

yeah πριν λίγο το είδα δεν πειράζει και η solo καριέρα της είναι πολύ αξιόλογη (όχι σαν αυτή του γκρουπ αλλά τι να πει κανείς?)
Aug 31 2008 16:16
Photo

Anelis → momO

εννοειτε! θα φερω φωτο, αυτογραφα και ο,τι προλαβω!!!!! μονο που δεν θα ειναι οι dolls αλλα η Amanda μονη της,(γιατι προμοταρει το νεο σολο cd της)
Aug 31 2008 15:18
Photo

momO → Anelis

άμα μπορούσα ρε συ θα φευγα με χίλια για να τους δω! αλλά λόγω ενός άλλου προγραμματισμένου "tour" όλες οι οικονομίες θα πάνε εκεί οπότε bu-bye dolls :bye2: πάντως περιμένουμε αποκλειστικό για τη συναυλία (με κάθε μικρή ανατριχιαστική λεπτομέρια :try:)
Aug 31 2008 13:46
Photo

momO → Glastenen

δεν ξέρω για σένα αλλά ακόμα και σε μορφή σκόνης θα πήγαινα να προσκυνήσω τους Dolls I wish I could go :nanana:
Aug 31 2008 13:40