Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Barbara → donald13
Γεια σου ξανά φίλε μου είδα το Vampire Knight ήτανε ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟοοο.
Τίποτα άλλο να με προτείνεις;;;
Οκτ 25 2008 15:50
Barbara → donald13
Ei φίλε ξες κανένα καλό ανιμε (χωρις πολλά επεισόδια) ή manga αυτοτελή σε έναν τόμο ή το πολυ σε 2 η 3..! ;;;;
Οκτ 19 2008 17:35
donald13 → iristella
Ναι ε???? ΄Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το είχαμε μαμησει τελείως, αυτό ελεγα και με την Franklin . Νομίζω καλως εβαλαν χερι οι mod! O Φραουλίτσας επιστρεφει σε κανονική ροη εμαθα????:nosey:
Σεπ 24 2008 23:30
iristella → donald13
Με τα γκρουπακια εγινε ολοκληρη ιστορια και φασαρια και ειδικα αναφορικα με το spamming σε αυτα........ Και εφοσον ειδαμε οτι και oi mods θεωρουσαν οτι υπαρχει προβλημα το κοψαμε.
Για τον Ιtachi ναι ακομη πενθω αυτο ειναι αληθεια. The pain of loss never goes away. We can only learn to bear it day by day....... Αν και θα ομολογησω οτι βρηκα και αλλον χαρακτηρα που να μου αρεσει πολυ. Απο το manga Angel Sanctuary ο Kira senpai....
Σεπ 24 2008 23:25
donald13 → iristella
Στα γκρουπακια πως και επεσε τοση ησυχια???? Χειμωνιασε και δεν μαζευεστε πια στη πλατεια???:orly:
Αντε καλυτερα να φουντωσουν οι συζητησεις στα thread!!! Γενικά πως εισαι?? Ακομα πενθεις τον Itachi η προχωρησες/??:drink:
Σεπ 24 2008 23:21
iristella → donald13
Προς το παρον εχω πορωθει.... Εχει παρει πολυ καλη τροπη η υποθεση και η φαντασια ολων εχει αρχισει και οργιαζει σχετικα με την συνεχεια... Καλα οταν λεω τελειωνει μην φανταστεις αυτον τον μηνα η τον επομενο..... Κανα χρονο τον εχει ακομη αλλα απο εκει και περα δεν παιζει.......
Σεπ 24 2008 23:15
donald13 → iristella
Καλα βρε κοριτσακι επιβιωνουμε... !!1 Ωστε ετσι ο Ναρουτο ε??? Παει να μπει και αυτος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας... Τουλαχιτον το τέλος ειναι καλό??? Εννοω θα γουσταρουμε οταν το δουμε η θα ξενερωσουμε??? Δεν θελω σποιλερ, μονο αν ειναι αξιολογο.
Σεπ 24 2008 23:13
iristella → donald13
Ναι εχω και τα energy pills της Sakura.... Mου πασσαρε ο Kakashi μερικα οταν ο Naruto τελειωσε το training...... ΧD..... αααχ υπομονη κανω δυο μερουλες ακομη..... και μετα τελειωσα.... Εσυ κατα τ αλλα καλα?
Σεπ 24 2008 22:59
donald13 → iristella
Εσυ εισαι shinobi δεν εχεις αναγκη απο υπνο... παρολο που εισαι ΜΞΤΚ...
Σεπ 24 2008 22:56
iristella → donald13
Kαλα γραφω γενικα...... Λες οτι ξυπνας στις 7....εγω που δεν κοιμαμαι καθολου τι να πω? ^^
Σεπ 24 2008 22:48
donald13 → iristella
Διακοπές τέλεια!!! Αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα!!! Ξερεις δουλεια, καμμια βολτα, λιγο ανιμε και ετσι κυλαει η ζωη μεσοβδομαδα... Μετα ΣΚ του δινουμε και καταλαβαινει!!! Εσυ κοπελια πως γραφεις???? Ελα δεν θελω παραπονα σκεψου οτι εγω ξυπναω πριν τις .... 7!!!!!!!!!
Σεπ 24 2008 22:42
iristella → donald13
Ελα ρεεε.... Αφου δεν μπορουσα να γραψω τι να κανω η κακομοιρα?.... Πως τα περασες διακοπες? Και εγω εχω πηξει με εξεταστικη και εχω τα νευρα μου.
Σεπ 24 2008 16:24

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται