Community Status Updates
Wabbit → SpirosK81
Μπάα, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο απλώς δεν μου πέτυχε σε κάποια σημεία. Ευχαριστώ όμως ~^^
Dec 21 2009 11:26
SpirosK81 → Wabbit
Μερικές φορές είσαι [I]αηδιαστικά [/I]μετριόφρων! :) Αφού ήταν ΠΟΛΥ πιστό!!!
Dec 21 2009 10:55
SpirosK81 → MisaYoshiko
Αν θες να το σοβαρέψεις, οι διοργανωτές πρέπει να είναι ενήμεροι μόνο αν πρόκειται για κάτι με εμπορικό σκοπό, εκτός αν έχουν ρητά απαγορεύσει και video για οικιακή/μη κερδοσκοπική χρήση, όπως π.χ. σε αθλητικούς αγώνες.
Άλλωστε ένα τεστ ήθελα να κάνω, για την κάμερα :))
Dec 19 2009 23:21
MisaYoshiko → SpirosK81
σε εκανα αντ στο μσν, αλλα δε με εχεις κανει αποδοχη. αν μπορεις στειλε μ φωτος π ειμαι εγω μονη, η τις ομαδικες ονε πιεσε, γτ δε μπορω να κατεβασω απο τα λινκ σ δυστυχως
Dec 19 2009 18:21
MisaYoshiko → SpirosK81
οταν τραβας για καποιο συγκεκριμενο σκοπο, πρεπει να ειναι ενημεροι οι διοργανωτες, για να μην σου πω ολος ο κοσμος που βρισκεται εκει! σου εκανα νηξη οτι το ξερω για να μου πεις παραπανω πληροφοριες, ο τροπος σου ηταν πολυ ασχημος.
Dec 19 2009 16:39
SpirosK81 → MisaYoshiko
Sorry αν σου μίλησα λίγο απότομα χθες, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μου το είπες... :) Αν είχες πει τουλάχιστον μια γνώμη... αλλά απλώς μου είπες ότι το ξέρεις... so what?
Dec 19 2009 11:24
SpirosK81 → MisaYoshiko
Αυτό το 6-9 είναι ο θάνατος του εργαζόμενου. Αν εγώ τελειώνω 7+ εκεί που δουλεύω (Ωνάσειο κοντά και παίζει το 7+ αυτές τις μέρες με τα deadlines) τι ώρα θα είμαι εκεί;;
Δύσκολα τα πράγματα εκτός Σαββάτου... :( :(
Oct 20 2009 15:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed