Community Status Updates
DevilMayCry → Kallia
Gia men einai To Death Note kai meta to Code Geass ...
Ta 2 anima exoun to idio telso kai paromious xaraktites ....
Einai ta 2 kalitera enima pou exoun bgi mexri simera aouti einai i apopsi mou ....
Mar 16 2009 23:19
Kallia → DevilMayCry
Yep, εννοείται! Αν και η 1η season ήταν καλύτερη, οι στρατηγικές πίσω από τις μάχες ήταν σκέτη πόρωση.
Mar 16 2009 22:54
Kallia → Anelis
Ευχαριστώ! ^_^ Μόλις σήμερα είπα να αλλάξω το avatar μου γιατί είχα βαρεθεί τη Rei από το NGE και τη βρήκα κατά τύχη.
Mar 09 2009 22:54
Anelis → Kallia
'νταξ απλά λατρεύω τη miyu στο avatar σου (και είναι και από το καλύτερο volume της σειράς)
Mar 09 2009 21:52
Ajairisu → Kallia
Αααα, πολύ ωραία. Μου το πει πολλές φορές ότι δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου gamer, αν δεν έχεις παίξει το FFVII. Ε λοιπόν, αυτό σκοπεύω να κάνω :).
Vista? Άρα και οι δυο στο ίδιο καζάνι βράζουμε, τα Vista αποδείχθηκαν αποτυχία :(
Sep 04 2008 13:24
Kallia
^_^ Κυκλοφορεί σε torrent, αλλά θυμάμαι ότι εμένα κόλλαγε και δεν ξεκίναγε. Μάλλον ήταν θέμα συμβατότητας όμως, γιατί έχω Windows Vista. :P
Sep 04 2008 13:18
Ajairisu → Kallia
Για να πώ κι εγώ την αμαρτία μου, το FFVII δεν το έχω παίξει :P. Υπάρχει περίπτωση να το βρώ σε κάνα torrent?
Σ.Σ. Συνέχισε την συζήτηση εδώ, αν θέλεις :Blissfull:
Sep 04 2008 13:12
Kallia → Ajairisu
^_^ Αυτό σκόπευα να κάνω. Είχα δοκιμάσει να εγκαταστήσω και το Final Fantasy VII, αλλά δεν έπαιζε κι έψαχνα και για άλλους τίτλους. Και πάλι thanks.
Sep 04 2008 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed