Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yeti → Tamaki

Je sais mademoiselle !!! ^______________^
Aug 25 2008 22:45
Photo

Tamaki → Yeti

είσαι γαμάτος!:wooi2::tensai::hahaha:
Aug 25 2008 22:25
Photo

Kon_Okami → Tamaki

[url=http://www.youtube.com/watch?v=ncL2uDD862I]YouTube - Somedays Dreamers - opening[/url]
Aug 25 2008 17:30
Photo

red pyramid → Tamaki

The song spammer returns [url=http://www.youtube.com/watch?v=TYbMPgqsGhI]YouTube - Hey Hey What Can I Do - Led Zeppelin Slideshow[/url]
Aug 15 2008 17:46
Photo

Tamaki → Melkor

[COLOR=#a13664]Πότε λες να παντρέψουμε τον Kenny με [/COLOR][COLOR=#a13664]την cherry girl [/COLOR][COLOR=#a13664] Μέλκορα? :blingeye2: ... όπως στα anime.. μετά από τα post "σεντόνια" και τα μπάααααακα :fromabove: :wis::hahaha::kakaka:[/COLOR]
Aug 14 2008 09:43
Photo

red pyramid → Tamaki

Και όχι, δε μου αρέσει το Death note....ευκαιρία βρήκες :P
Aug 11 2008 14:16
Photo

red pyramid → Tamaki

Τα πέρνεις όλα χαμπάρι αμέσως ε? :P εδώ και 2 μέρες. μεγάλη ιστορία, αλλά όλα καλά
Aug 11 2008 13:50
Photo

Tamaki → red pyramid

που σου κλέψαν το κινητό; :fromabove::oo:
Aug 11 2008 12:01
Photo

Hatake Kakashi → Tamaki

Για να σου λυσω την απορια λοιπον :D Καταλαβες λαθος,ασφαλως και δεν με ενοχλουν social groups που δεν ειναι ανιμε related Με ενοχλουν Groups που ειναι anime related και για αρκετες σελιδες βλεπεις συνεχομενο Offtopic πχ: σημερα εχει ωραια μερα,αγορασα ψωμι απο τον φουρνο,εχω 3 παιδια Δεν με ενοχλουν τετοια ποστ αν ειναι διασπαρτα αλλα αν βλεπω 4-5 σελιδες γεματες απο τετοια σχολια σε anime related group εμενα δεν μου αρεσει Αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη τα ατομα που τους αρεσει καλα κανουν και σπαμαρουν offtopic αλλωστε το φορουμ ειναι για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας:congrats:
Aug 09 2008 02:01
Photo

Tamaki → Hatake Kakashi

"Επισης με ενοχλουν τα spaming offtopic social groups ειναι απλα τραγικα" [COLOR=#a1003e]Δηλαδή.. σε ενοχλούν τα social groups που δεν είναι anime-related..? Και ακόμη και έτσι.. αφού ως social groups μπορούμε να πούμε πως "κινούνται" στο background του φόρουμ και μεταξύ μεμονομένων χρηστών.. πέρα από το να κάνεις κανένα decline social group κάπου κάπου τι σε ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να τους αποδίδεις μια αρκετά "βαριά" λέξη όπως το τραγικά ως χαρακτηρισμό; Ρωτάω με την καλύτερη των διαθέσεων btw.. απλά για να μου λυθεί η απορία. [/COLOR]
Aug 08 2008 20:04
Photo

Tamaki → psofia

Ναι γλυκιά μου το ξέρω ότι δεν ήταν δικά σου τα λόγια.. :)
Aug 08 2008 09:46
Photo

psofia → Tamaki

Α επίσης να ξεκαθαρίσω ότι τα λόγια ήταν του [U]Vito[/U]. Εγώ απλά τα μετέφερα από τα greeklish στα ελληνικά. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.... Η δική μου άποψη ταυτίζεται μερικώς/ολοκληρωτικά ή είναι εντελώς/μερικώς αντίθετη από αυτή του Vittorio. Αυτά~
Aug 07 2008 22:03
Photo

psofia → Tamaki

ναι καλέ θα το πω... ούτως ή άλλως αυτό σκόπευα να κάνω...
Aug 07 2008 21:44
Photo

Tamaki → psofia

[color=#BA004E]Καλό θα ήταν να πεις στον odin ότι αυτά που άφησε ο Βιττόριο στο προφίλ της πίου πίου τα έγραψες εσύ με ελληνικούς χαρακτήρες .. γιατί όχι τίποτα άλλο.. αλλά πέρα από τις παρατηρήσεις που ήταν ορθές βρήκε και βήμα να του την πει στο τέλος.. για να είμαι ειλικρινής και εμείς που δεν γνωρίζαμε στην αρχή κάναμε ακριβώς την ίδια σκέψη με τον odin.. ("πως ξαφνικά βρήκε τους ελληνικούς χαρακτήρες μόνο και μόνο για να βρίσει;" ). Δεν είσαι υποχρεωμένη βέβαια ,ούτε μου πέφτει λόγος.. απλά το βρίσκω άδικο για τον Βιττόριο.. :([/color]
Aug 05 2008 18:05
Photo

Tamaki → Kenny

[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/1217682614426.jpg[/IMG]
Aug 05 2008 17:07