Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

miko-chin → Emmanouela

άσε και γω περίμενα ολόκληρη season για να το δω...και έτσι έμεινα.Αν και νομίζω οτι στο OVA είχε ένα φιλάκι...
Δεκ 18 2008 22:35
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

thnx και για το fr!!!!
Δεκ 18 2008 21:44
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

thnx a lot!!!!! :D
Δεκ 18 2008 21:29
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

δες εδω [url=http://www.mininova.org/search/soul+eater/seeds]Search results for soul eater - Mininova[/url] και εδω [url=http://thepiratebay.org/search/soul%20eater/0/7/0]The Pirate Bay - The world's largest BitTorrent tracker[/url] και διαλεξε αυτο που θα σου συνιστουσα εγω ειναι επειδη αλλαξαν fansub και τα torrent δεν εχουν αρκετα seeds πρωτα κατεβασε απο 1-13 ep μαζεμενα σε ενα torrent εννοω και μετα απο 14-26 επειτα διαλεξε τα επεισοδια των Aero 27-33 και στα τελευταια ep τον Anonymous ^^Ξερω ξερω μεγαλο μπερδεμα^^
Δεκ 18 2008 19:13
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

να σου πω...εχεις link να μου δωσεις για να κατεβασω το soul eater???
Δεκ 18 2008 18:04
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Thnx! :$ Για το story μπες εδω γτ δεν ειμαι καλη στις περιληψεις.... :P [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5586[/URL]
Δεκ 18 2008 16:42
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

ωραιο ονομα!!! ποιο περιπου ειναι το story του ετσι για να ξερω
Δεκ 18 2008 13:30
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Αν εννοεισ το Εμμανουελα ειναι το ονομα μου...οτι ψευδωνυμο και αν εβαζα ηταν occupied... Το soul eater καποια στιγμη θα το κατεβασω. Και εγω σου συνιστω ανεπιφυλακτα -αν δεν το εχεις δει- το vampire knight!
Δεκ 18 2008 00:51
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

λοιπον εγω εχω δει Gungrave,Full metal alchemist,Ergo proxy,Gangutsuou,Neon genesis evangelion και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα,αυτες τις μερες εχω αρχισει το Blood+ και μ'εχει αφησει ψιλοαδιαφορο επισης αρχισα και το Soul eater το οποιο ειναι τζαμι και animation-story-character-sound τα σπανε στο συνιστω ανεπιφυλακτα.Ασχετη ερωτηση-απο που βγαινει το username σου?-
Δεκ 17 2008 21:20
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

και ελεγα ποιον ειχα εχασει! Ο Neji ειναι ολα τα λεφτα! Εκτος απο Naruto βλεπω Vampire Knight, Hyakko και το Code Geass -αν και το εχω ψιλο παρατησει τωρα- και κατεβαζω το Wolf's Rain. εσυ?
Δεκ 17 2008 21:04
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

εγω εκτος απο shikamaru μ'αρεσουν επισης ο Gaara(αυτη η ψυχροτητα στο προσωπο του ειναι ολα τα λεφτα) ο Rock Lee με ειχε πορωσει αγρια η μαχη του με τον Gaara και τελος ο Neji φοβερα cool ματια.Αυτον τον καιρο τι αλλo anime βλεπεις εκτος απο naruto?
Δεκ 17 2008 14:07
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Απο naruto θα ελεγα η Sakura, ο Gaara και ο Shikamaru! Αν και η Sakura δεν κανει και τπτ το ιδιαιτερο...Ο Shikamaru στα τελευταια επεισοδια οχι μονο τα σπαει...ειναι γμτος!!!
Δεκ 17 2008 00:24
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

οντω ο shikamaru τα σπαει αγρια και τωρα στα τελευταια επεισοδια του Naruto ζουμε μεγαλες στιγμες η μια μαχη καλυτερη απο την αλλη εσενα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας?
Δεκ 16 2008 21:41
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

hi! thnx! και εσυ μου αρεσει η φοτο με Shikamaru και L! τα σπανε!
Δεκ 16 2008 18:51
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

Hello there nice photo
Δεκ 15 2008 18:09