Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Cassiel → nasia27
Αχαχα,ναι κάπως έτσι Νάσια:wis:.Για τις φώτος που σου υποσχεθήκαμε....τι να σου πω...η NHK φταίει για όλα όπως λέει και ο Γιάννης:cry5:.Μόλις γύρισα σπίτι χθες (και επειδή ο μικρός δεν έκανε επανεκκίνηση όπως του είχα πει το απόγευμα)ο σκληρός μου έμεινε σε μια φάση κρασαρίσματος ως τα μεσάνυχτα και απ'οτι φαίνεται τον "χάσαμε":frozen: (όχι οι φώτος δεν ήταν μέσα και όχι ο Γιάννης δεν έχει ADSL εδώ).Και αυτό είναι ένα από τα τρία "προβλήματα" που ακολούθησαν με συνέπεια να είμαι τώρα κάπως έτσι->:uhh:.Damn NHK:bahhh:.Με άλλα λόγια αυτό που λέω είναι ότι σε περίπτωση που τον σώσω σήμερα και προλάβουμε θα τις έχεις σήμερα αλλιώς αν ο σκληρός είναι για πέταμα θα πάρει μερικές μέρες...:emptyonexg1:...οπότε θα τις πάρεις απευθείας στο χέρι:wis:.
Ιούλ 30 2008 08:30
nasia27 → Cassiel
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! ωραια περασαμε και τη δευτερα! ειδες αμα ειναι η νασια ολα ειναι τελεια!
Ιούλ 29 2008 13:15
Cassiel → nasia27
:hbd::hbd::hbd:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑΣΙΑ!!!!:hbd::hbd::hbd:
Να αποκτήσεις ότι επιθυμείς (ξέρεις εσύ:joyful::joyful::joyful:)!!!Ελπίζω να πέρασες πολύ καλά στις διακοπές σου σε αντίθεση με όσα πίστευες:wis:.Τα λέμε (πότε άραγε:hiding_something:).
Ιούλ 27 2008 12:28
Jimakos → nasia27
Όπως είπε και μία σοφή κοπέλα "Διασκέδαση είναι η τέχνη του να κουράζεσαι την στιγμή που θα μπορούσες να ξεκουραστείς!"
Ξεκούραση δεν προβλέπεται...:P
Ιούλ 14 2008 02:06
nasia27 → Jimakos
ε τωρα γυρισα! τωρα τωρα! αμεσως ανοιξα το πισι! ασε κουραση δν μπορεις να φανταστεις! εσυ τι εκανες?
Ιούλ 14 2008 00:41
nasia27 → donald13
αντε σου λεω και γεια απο εδω μια και ξερω πως 3 μερες χωρις να μιλαμε θα σου φανει αιωνας το ξερω το ξερω! και για το homework που μου εβαλες κατι εκανα! θα δεις και θα μου πεις! παντως η χθεσινη μερα ηταν πολυ επεισοδιακη εχω πολλα να σου πω! anyway να περασεις καλα το σκ και να εχεις να μου πεις κατι οταν γυρισω να μη λεω μονο εγω!
Ιούλ 11 2008 09:24
nasia27 → Jimakos
μωρε κοντα ειναι εγω δν παω! ακομα δλδ! σε λιγο καιρο θα παω! εσυ κανενα μπανακι?
Ιούλ 10 2008 14:00
Jimakos → nasia27
Έλα τώρα που λιώνεις;!Υπερβολές...
Και πάλι κάποια παραλία κοντά θα είναι ;)
Ιούλ 10 2008 11:14
nasia27 → Jimakos
(ακομα πιο καθυστερημενα) μια χαρα και εγω! λιωνω απο τη ζεστη!
Ιούλ 10 2008 01:29
nasia27 → Erisadesu
ε νταξει τοτε θα τα πουμε καποια στιγμη.............................
Ιούλ 07 2008 08:54
Erisadesu → nasia27
8a sou pw apo to msn kapioa stigmi.. alla genika den kanes kati kako dont worry.
Ιούλ 07 2008 08:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται