Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Gaijin Bosozoku
Tο γεγονος και μονο οτι υποστηριζεις την Misa και οτι την συμπαθεις νομιζω δειχνει οτι δεν εισαι ο συνεχιστης του Light....O Light δεν δειχνει ελεος στους ηλιθιους και εαν μπορουσε θα την ειχε ξεφορτωθει απο τα 5 πρωτα επεισοδια που εμφανιστηκε...Εχε χαρη που υπηρχε η Rem και που την χρειαζοταν σαν καλυψη μετα..... Oσο για την ταυτοτητα μου ως Kira....ειναι η φυση μου τετοια που απαιτει να δουλευω απο το παρασκηνιο...εαν για τον υπολοιπο κοσμο θες να περνας σαν kira δεν εχω προβλημα (ισα ισα θα αποτελεις και τον τελειο αντιπερισπασμο για τον L), αλλα μην εχεις καμια αμφιβολια that i am justice:hahaha::kill4u:
Ιούν 09 2008 14:30
Albatross → Gaijin Bosozoku
Sorry που διακόπτω την συζήτηση αλλά ήρθα για αντίποινα στο spamming που μου έκανες ! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ιούν 09 2008 10:33
Gaijin Bosozoku → iristella
Πες τα Zoro!
Εγω σαν καλο παιδι θα αρκεστω στο -hime, τα αλλα ειναι υπερβολικα embarassing!:blush2:
Παρεπιπτοντως, νομιζω πως ακουσες να χτυπαει το κουδουνακι για το δευτερο γυρο ε???
I'll be waitin'!!!
Και εσυ αρνεισαι την ταυτοτητα σου ως Kira, αρα δεν εισαι... Αλλωστε, νομιζω πως.... I'm the No1 successor of Kira-sama, οποτε οχι πολλα εμενα!:hahaha::hahaha:
Ιούν 09 2008 10:31
Gaijin Bosozoku → Albatross
Τι λεει ρε πανο πως παει??? Ηρθα να σου σπαμαρω λιγο το profile, δε σε χαλασε??!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 09 2008 10:26
Μπορεις να με φωναζεις και hime δεν εχω προβλημα...η kami οπως με φωναζε ο Teru......Kαλη επιτυχια στην Xημεια....
Ιούν 08 2008 16:27
Gaijin Bosozoku
Το suffix -sama ανηκει μονο σε μενα!!!:hahaha:
Και για τη misa-misa μου δεν ανακαλλω τιποτα!!! Actually, θα απαντησω ξανα (οποτε θα παμε για round 2), αλλα καποια αλλη στιγμη... Γραφω Χημεια Κατευθυνσης γαρ...:emptyonexg1:
Meanwhile, για τη μεταφραση που μου ζητησες sintar, makasete!:riiight:
For your sensei, piece of keki desu~!
Ιούν 08 2008 16:18
sintar → Gaijin Bosozoku
ela mwre...itan apelpismeno to paidi...afou kai afti to ithele!!!ontws omws einai polu koukla!!:himitsu:[ta exoume ksanapei!!kai tis pigainan trela ekeina ta khmm mavra (esw)rouxa...:nbleed:]
Ιούν 08 2008 12:19
Τωρα που εμαθες την πραγματικη μου ταυτοτητα ως Kira νομιζω καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο δυσκολη η θεση σου.... Σου προτεινω να πας στο misa misa poll και να ανακαλεσεις αμεσως....:hahaha: (αστειευομαι)
Βεβαια αν στα Thread με αποκαλεις iristella sama δεν θα με πειραξει :hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 08 2008 04:17
Gaijin Bosozoku
Καλα να παθει, να μαθει να της λεει "comfort me"... Ακους εκει comfort me, οχι τετοια στην κουκλα μου!
Ιούν 07 2008 23:29
sintar → Gaijin Bosozoku
ok re me epsises...eida to Code Geass R2 mexri to 7...ontws ta spaei!!ade na doume ti tha ginei!!(xulopita omws apo tin Kallen!!)
Ιούν 07 2008 23:22
Gaijin Bosozoku → sintar
Hontou da, shinobi no otoko shintaro koko da! Ore no oshiego tsuini koko da!! Irasshai!!
Ιούν 05 2008 15:08
Gaijin Bosozoku
Βρε καλως το ninja - μαθητη μου! Αποφασισες να αξιοποιησεις το potential σου επιτελους?
Ιούν 05 2008 14:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται