Community Status Updates
Hatake Kakashi → iristella
Μια χαρα ειμαι ευχαριστω :D
Πολυ καλο πραγματι το εξωφυλλο λογικα σε λιγες μερες θα το παρουμε σε καλυτερη αναλυση
τα covers του Ναρουτο μου αρεσουν παντα πολυ
Jul 30 2008 15:14
iristella → Hatake Kakashi
Καλημεα τι γινεται?????? Ελπιζω ολα καλα.....Εισαι καλυτερα σημερα?? Τελειο το εξωφυλλο που ανεβασες............. Ανυπομονω να το παρω στα χερια μου και σε μεγαλυτερο μεγεθος
Jul 30 2008 15:10
Οχι βρε καμια σχεση. Δεν τσαντιζομαι εγω με τετοια....... Αnyway καλη νυχτα και περαστικα
Jul 28 2008 22:17
Ναι η ομιλια σου μου φανηκε εντονη και νομιζα οτι ειχες τσαντιστει
Καληνυχτα
Ειμαι ψιλο σκατα :D
τα λεμε αυριο
Jul 28 2008 22:10
Α και κατι συμπληρωματικο.. Ελπιζω να μην νομιζεις οτι παρεξηγηθηκα η κατι τετοιο..... Δεν εχω τετοια κολληματα... Απλα οταν μου αρεσει μια συζητηση ισως φαινεται λιγο πιο εντονη η ομιλια μου .......
Jul 28 2008 21:58
Ναι βρε μην ανησυχεις...... Δεν καταλαβα ακριβως αυτο...... Απλα οπως θα εξηγησω και σε λιγο στο αναλογο thread για μενα ειναι ο χαρακτηρας με τις μεγαλυτερες προοπτικες απο αποψη δυναμης..... Τωρα αυτο που λεμε απολυτο imba mode για μενα δεν υπαρχει..... Ο καθε χαρακτηρας εχει τις δυναμεις και τις αδυναμιες του.
Jul 28 2008 21:54
Ευχαριστω πολυ :D
Ιρι το ποστ αυτο το εκανα για ευνοητους λογους και πιστευω να καταλαβαινεις οτι σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι αδυναμος ο Σασουκε
Jul 28 2008 21:39
Περαστικα ευχομαι!!!! Ελπιζω να μην ειναι κατι το πολυ σοβαρο.......
Jul 28 2008 21:15
Melkor → Hatake Kakashi
man h sig sasuke/lelouch εινια ολα τα λεφτα...
πεθανα στο γελιο
ακολουθεις το παραδειγμα του Ptomahawk ε?
Jul 28 2008 21:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
Το ειδα! Πραγματικα τερατωδες post! Πολυ ψαγμενο! Εγω δεν θα το καταφερνα αυτο LoL! thx για τις πληροφοριες kakashi-sensei!
Jul 26 2008 11:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed