Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tenshi → Hatake Kakashi
:)
χεχ...τιποτα...ενας μεγαλος ανιμας πρεπει....παντως μπορω να πω πως βρισκεις τελιες πηγες για ναρουτο και γενικα για μανκα!!
Nice to meet ya mate :)
Αύγ 02 2008 13:12
GkLoc → Hatake Kakashi
GkLoc Invites You To [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url]
Αύγ 01 2008 21:54
Hatake Kakashi → psofia
OK...............................................................................
Sophie :D
Ιούλ 31 2008 12:38
Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™
Αφου γραφετε με ρυθμο πολυβολου,διαβαζω αντι να πεσω για υπνο :D
αν θυμαμαι καλα ειχα φτασει καπου 155-158 :P
Ιούλ 31 2008 02:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
eimai idi sto 142 poso katw eixes ftasei esu ?
181 einai!!
mi m les emena oti pas g upno akoma 3upnios eisai kai milas gia to ms tou kakashi hmmm!!! tespa :P ante kalhnyxtaaaa!
Ιούλ 31 2008 02:46
Δεν μου αρεσε η πλοκη στη συνεχεια,και το στιλ στις μαχες αργοτερα,θα καταλαβεις τι εννοω οταν φτασεις εκει :P
Παω για υπνο καληνυχτα
Ιούλ 31 2008 02:05
Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Να εισαι καλα και εγω ευχαριστω
παω για υπνο Καληνυχτα
Ιούλ 31 2008 02:02
Umi no Ossan → Hatake Kakashi
Ηi...thanks για το request...Πολυ ωραια κ χρησιμα τα ποστ σου στο ναρουτο μανγκα...
Ιούλ 31 2008 01:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
anone.. γιατιιιι? ειναι πολυ ωραιο! Απλως με κουραζει που αφιερωνει 60 επεισοδεια για τη διασωση της ρουκια μετα αλλα τοσα για φιλλερ μετα αλλα τοσα για να σωσουν τον πλανητη... ειναι σπαστικο.. αλλα τουλαχιστον βλεπουμε καλες μαχες.. εχω και μια αδυναμια στα σπαθια... Γενικα μονο αυτο μου τη σπαει οτι δεν εχει πλοκη... Δεν συγκρινεται με το Naruto αλλα ειναι ενα ενδιαφερον pass time...
Ιούλ 31 2008 01:21
:D np
Σου αρεσει το bleach?για μενα μονο το soul society arc αξιζε, το εκανα drop εδω και πολλα επισοδεια ισως να το ξαναρχισω καποτε
Ιούλ 31 2008 01:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται