Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Με χαρα σου ανακοινωνω οτι το ναρουτο φαν αρτ ειναι ετοιμο...Μπορεις να το τσεκαρεις στην 16 σελιδα στο θεμα μου στο Fan Art section XD ελπιζω να σου αρεσει γιατι απο το line art ειχες ενθουσιαστει νομιζω
Αύγ 16 2008 00:12
Φωτογραφία

tsintori → Hatake Kakashi

Ναι Kakashi υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τα vm. Πρέπει να πατήσεις δύο φορές το post message. Πάντως είναι φοβερές οι υπογραφές σου και τα ava σου....... Thanks.
Αύγ 15 2008 18:03
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Kosmas94

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1882/spamvg0gk81oo6.jpg[/IMG]
Αύγ 15 2008 12:49
Φωτογραφία

tsintori → Hatake Kakashi

Πωπω πέθανα στο γέλιο με την υπογραφή σου....... Την έχεις φτιάξει εσύ ή την βρήκες; Αλήθεια απ' τις πηγές σου έχουμε κανα νέο για την "ταχύτητα" των επεισοδίων;
Αύγ 14 2008 22:53
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Tea-chan

Το βρηκα στο google :D Δεν θυμαμαι πιο ηταν το site sorry :( Ειναι δυσκολο να βρεις μαζεμενες εικονες για Berserk αυτες τις μερες
Αύγ 12 2008 10:35
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Ptomahawk

Μπηκα ty Nice :D ηταν αναγκαιο ενα τετοιο Group
Αύγ 12 2008 10:33
Φωτογραφία

Ptomahawk → Hatake Kakashi

όταν μπεις μπες στο [url=http://www.anime.gr/forums/groups/104/].aNiMe//GR Forums - ΚΑΤΑ[/url] είναι το νέο group μου ενάντια στους spammers του φόρουμ, α και είναι Moderated οπότε θα πρέπει να σε κάνω accept όταν μπω, δεν θα μπορείς αμέσως.
Αύγ 12 2008 02:23
Φωτογραφία

Tea-chan → Hatake Kakashi

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να που πεις πού πέτυχες τις εικόνες Berserk; Καμμένη κι εγώ, βλέπεις... :P
Αύγ 11 2008 17:44
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

Καταρχας εξεφρασες πολυ σωστα την αποψη σου στο naruto group και ειπα να στο πω,ετσι αποφευγονται οι διαμαχες...οπως ειπες το forum ειναι για να καλοπερναμε και οχι για να μαλωνουμε...το οτι διαφερουν οι αποψεις μας δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να συζηταμε:P Μετα,τπτ ρε,χαιρομαι που σε βοηθησα γιατι εκει ξερω οτι μπορω!! Και γενικως παντοτε οπου ξερω οτι μπορω,βοηθαω{μιας και γενικως το χω να βρισκω καλα links για σειρες,ειναι ο τομεας μου;)}.....αλλωστε οπως ξαναπα κι εσυ με βοηθησες αρκετα με το naruto! Κοιτα το manga δεν σου συστηνω να το διαβασεις υπερβολικα αργα και να περιμενεις να βγουν κι αλλα γιατι ουτος η αλλος εχεις πολλους τομους μπροστα σου να διαβασεις ακομη και ο mangaka το παει πραγματικα με το πασο σου{1 το μηνα κι αν;)...τωρα πχ πηγε σε hiatus και μας εχει αφησει 2 μηνες σε ενα γμτ σημειο και εχουμε ολοι πολυ περιεργεια να δουμε τι θα γινει αλλα ακομη τπτ!!}....ετσι οπως το βλεπω εγω,με το πασο που πηγαινει θελει το λιγοτερο 10 χρονακια ακομη...μαζι με το one piece θα τελειωσει:P Αρα μην ξαναπαραπονεθεις ποτε για το εβδομαδιατικο naruto/one piece manga...αυτοι ειναι δουλευταραδες μπροστα του!!!...βεβαια ο τυπος τα κανει στο χερι και οχι με pc και κανει τρομερη δουλεια οπως θα παρατηρησες αρα εχει ενα μεριδιο δικιου,αν και και παλι αν ηθελε το πηγενε πιο γρηγορα,αλλα ξερει οτι αυτος μας κραταει απ τα ..... και οχι εμεις και αρα το παει με το πασο του,να βγαλει και το μεροκαματο του!! Και φυσικα παλι καλα που ξεκινησες την σειρα και ακουσες τους φιλους σου...κρυβει πολυ ωραια νοηματα πισω απο την βια και σε συνδιασμο με το ολο fantasy thing ειναι ενα πολυ ωραιο epic! Οσο για το ava{χαχα ε οχι και usopp ρε τοσο κατω επεσα??XD}ουτος η αλλος σχεδιαζω να το κρατησω μεχρι το σαββατο,αρα προς τα μισα της εβδομαδας αν ειναι θα βαλω το δικο σου για αλλαγη... Και το δικο σου πολυ καλο βεβαια,δεν ειχα ξαναδει τον saturobi[ή οπως λεγετε ο hokage!] χωρις καπελο και μπορω να πω οτι με τα μαλλια ελευθερα τον βρηκα πιο συμπαθητικο ενω στην σειρα μου την ειχε σπασει η εμφανιση του.... Anw,αυτα λοιπον...οσο προχωρας την σειρα περνα που και που για καμια απορια/αποψη....εχω κανει πολλες συζητησεις με παιδια και και με σενα δεν θα με χαλαγε... Και το group αν δεις εγω το φτιαξα{το thread μονο να χα προλαβει,dammit δεν ημουν στο forum τοτε!} και μπορεις να περασεις οποτε θες!! Cya pal!!^^
Αύγ 11 2008 15:46
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Zoro

Thanks :D για το help Δεν ξερω ποτε θα το αρχισω ισως να περιμενω λιγο να προχωρησει και αλλο το στορυ γιατι εμαθα οτι βγαινει σχετικα αργα και οταν μου αρεσει κατι θελω να το πρακολουθω-διαβαζω τακτικα,τωρα αν θα κρατηθω αυτο ειναι αλλο θεμα!!! Η σειρα ειναι οντως κορυφη,σκετη πορωση,εδω και 1,5 χρονο μου ελεγαν να το δω αλλα τους εγραφα στα @@ μου :D κατι ασχετο πιστευω οτι θα μπορουσες να βρεις καλυτερο avatar του Saucekay,μοιαζει λιγο με usopp αυτο που εχεις τωρα :D Βρηκα κατι που πιστευω θα σου αρεσει [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7370/17cr1wu3.png[/IMG] Ευχαριστω και παλι για ολα :congrats:
Αύγ 11 2008 15:21
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

Ναι αμε!!! {καλα το σχεδιο του manga οντως ειναι η κορυφη!!} Παντα οτι θες απο Berserk,ελα σε μενα...γενικως απ οσο εχω δει με εμπιστευoνται πολλα παιδια εκει!!! [your berserk expertXD] Δεν εχω ξεχασει ποσο με βοηθησες και ποσο με βοηθας ακομη στο Naruto;) Λοιπον,επειδη μισω τα torrents,μπορεις να το βρεις σε 2 links που εχω...το 1ο ειναι DDL αλλα τα μεσαια volumes εχουν χαλια μεταφραση...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ομως... το 2ο ειναι με megauload αλλα ειναι πολυ καλη μεταφραση(βεβαια οταν λεω χαλια απο πανω μην φανταστεις,διαβαζεται κι αυτη μια χαρα!!) Καλα κανεις και το ξεκινας,γιατι στο συνηστω ανεπιφυλακτα,μιας και το ανιμε δεν εχει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga και ειναι,οχι το ιδιο,αλλα και πολυ πιο ενδιαφερον!! Αν τα θες εδω: [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]1[/URL] [URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]2[/URL] Σε πορωσε για τα καλα παντως ε???? Χαιρομαι πολυ...η σειρα ειναι κορυφη οντως!!! Nice sig οπως σου πα;)
Αύγ 10 2008 22:15
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Zoro

Hello Μπορεις να μου δωσει καποιο link να κατεβασω το manga του Berserk?γιατι εχω μπερδευτει λιγο και δεν θελω να κατεβασω λαθος τσαπτερs :D Στα επισοδεια το animation δεν μου αρεσε και παρα πολυ(οχι οτι με χαλαγε) αλλα το μανγκα πραγματικα εχει κορυφαιο σχεδιο απο τις ελαχιστες εινονες που εχω δει
Αύγ 10 2008 21:11
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

Btw βλεπω και καινουρια sig απο Berserk παλι...ετσσιιι,να φαινετε η πωροση!!:P [και το ava πολυ καλο βεβαια:)] Aρα οπως ειπα,καλο ξεκινημα με το manga και οτι χρειαστεις απο την σειρα ελα ρωτα εμενα!!;) Εχω φταιξει και ειδικο group και στο thread γενικως θα με βρεις παντα να απανταω αν εχεις αποριες πουθενα.... Welcome to the Club Man!^^
Αύγ 10 2008 06:50
Φωτογραφία

Ptomahawk → Hatake Kakashi

Βασικά ήμουν σε net cafe και έπαιζα lan, για κανα μήνα+ δεν θα έχω internet σπίτι μέχρι να γίνει η νέα σύνδεση. Από berserk έχω δει μόνο το πρώτο ep :P
Αύγ 10 2008 03:41
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

Εεεεεεε εχεις δει μονο το ανιμε??:terror2: Τσακισου διαβασε το manga,μην καθεσε,καθε λεπτο που περναει ειναι μια χαμενη ευκαρια!!:P Το ανιμε με τα 25 επεισοδια του δεν ειναι ουτε το 1/8 του manga οπως λεω παντα...στο manga θα βρεις ακομη πολλες συγκινισεις παρομοιες με αυτες της αρχης!!Ειναι must να το διαβασεις κι αυτο!! Παντως καλα εκανες και ειδες και το ανιμε γιατι παντα σε οσους ξεκινανε την σειρα τους συνιστω να το δουν γιατι πιστευω σε εισαγει πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας,απο το manga που σου χαλαει λιγο την ολη εκπληξη με την θυσια στην αρχη... Καλα παντως lol καθισα και σου γραψα ολοκληρο κατεβατο γιατι νομιζα ειχες τελειωσει και το manga:P...παλι καλα που δεν σε πειραζουν τα spoilers γιατι ειπα αρκετα!! Παντως οπως αντιστοιχα με το Naruto εσυ εισαι ο expert κι εγω θεωρω οτι με αυτη την σειρα[και με το one piece βεβαια;)]ειμαι απο τους καλυτερους του forum.. [ψωνιο mode οffXD] Εχω βαλει πολλα ατομα απο το forum στην σειρα και με εχουν καταευχαριστησει γιατι οντως αξιζει τρομερα σαν σειρα...εκτος απο την ολη ιδεολογια που ηδη σου πα μ'αρεσει και το μεσαιωνικο στοιχειο με τα μυθικα τερατα...ειναι top! Ο Guts οπως τα λες...ακομη και ο Ζοro ερχεται λιγος μπροστα του!!;) O Griffith παρομοιως...αυτο που εκανε εδειξε τι ρεμαλι ηταν πραγματικα...ποτε δεν μ'αρεσε τρομερα απο την αρχη...ειχε αυτο το αθωο υφακι στυλ near του death note,που δεν ξερεις ποτε θα στην φερει,οπως και επισης γενικως οτι ειναι bishie και οχι αντρακλας οπως τον guts και δεν με πορωνε που ολοι τον θεωρουσαν ομορφο...δλδ σιγα την ομορφια,καλυτερος και παλι ο guts... Για την Caska αφου θες να το μαθεις θα το γραψω με λαυκα γραμματα....[COLOR=White]στο manga εγινε το ακριβως ιδιο με το ανιμε στο τελος,μονο που ενα ατομο,και θα δεις ποιος,εσωσε μονο αυτους τους 2,τον guts και την caska,αλλα η caska λογω του τι της εκανε ο griffith εχασε τα λογικα της και εγινε κατι σαν καθυστερημενη και δεν αναγνωριζει τον guts πια και ολο φευγει μακρια του και τον βαζει να κινδυνεψει για να την σωσει[damn woman!]... Δεν λεω,την αγαπαει αλλα ελπιζω οταν την γιατρεψουν[επειδη κατι τετοιο μαλλον θα παιχτει αν δεν φαμε κανα απροβλεπτο!]να αναγνωρισει τα οσα εκανε γι αυτην γιατι πραγματικα να ματωνει τοσο πολυ για ενα ατομο καποιος δεν εχω ξαναδει...guts rules!![/COLOR] [που να μαθεις και τον puck στο manga δλδ...κι αυτος πολυ φαση χαρακτηρας!!] [COLOR=Black]Αυτα βασικα,οτι αποριες εχεις για την σειρα ή και links αν θες για το manga,οπoτε θες ελα ζητα μου,τουλαχιστον εκει πιστευω μπορω να σε βοηθησω[μιλαει ενας απο τους πιο καμμενους του forum,μεχρι και τα 2 παιχνιδια για ps2/dreamcast εχω παιξει που ειναι πολυ σπανια:P]...οπως εσυ αντιστοιχα με βοηθας παντα με το naruto! [btw εχω μεινει στασιμος στο 39....ηρθε η ωρα να προχωρησω λιγο!!] Ξεκινα το manga λοιπον,ειναι απ αυτα που πραγματικα αξιζουν,και θα με θυμιθεις...το σχεδιο ειδικα ειναι τελειο!! [οταν φτασεις στην πανοπλια,προς το 25 volume,εκει να δεις πορωση!!θυμισου με!!] Διακοπες δεν μου πες τελικα,θα μας φυγεις ή πηγες ηδη?? Οπως ειπα λοιπον,οτι θες απο Berserk,σε μενα!!^^ [/COLOR]
Αύγ 10 2008 02:58