Community Status Updates
Whitelighter → Dante80
Γεια σου, ρε Γιωργάρα! Υπομονή, ρε, και θα 'ρθει η μέρα που θα ξαναπιείς cuervo. Και τότε θα πάμε ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ! :dwarf:
Jul 07 2008 00:21
Whitelighter → Animefrick
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλώς έτσι ήθελα να ρωτήσω:
Είσαι αδελφή του [URL="http://www.anime.gr/forums/members/mdd_45.html"]mdd_45[/URL];
Jul 02 2008 18:00
Ash_Pokemaster → Whitelighter
ela man :p
pws pas kala?
giati den eisai ston messenger? :S
ase mhn mpeis, thelw na diabasw ;)
Jun 29 2008 14:23
Whitelighter → ichigo13
Επειδή τα γραφικά αγγίζουν επίπεδο Crysis, δεν το παίζω. :'D
Το PC μου είναι για τα μπάζα, οπότε δεν μπορώ να το παίξω. Αυτό, όπως και πολλάααα άλλα παιχνίδια που θα 'θελα να παίξω. Και δεν μπορώ να αγοράσω καινούριο Η/Υ επειδή θα πάω Γ' Λυκείου την επόμενη χρονιά και δε θα το χρησιμοποιώ, οπότε δε λέει να το πάρω μόνο για τους 3 μήνες του καλοκαιριού. :/
Jun 17 2008 14:32
ichigo13 → Whitelighter
Ρε Whitelighter πρέπει να το παίξεις το Mass Effect πάσει θυσία!
Είναι τέλειο!Ειδικά ένας κοτοράς πρέπει να το παίξει σίγουρα!
Μη σου πω ότι τα γραφικά αγγίζουν επίπεδο Crysis!
Jun 17 2008 14:28
Harlock_24 → Whitelighter
για το bof δεν ξερω να σου πω μιας και δεν το έχω παιξει (αλλα θα ηθελα).
τώρα για το chrono triger ειναι κορυφαίο.Χρόνια μπροστά από την εποχή του.
Με καμιά 10αρια διαφορετικούς τερματισμούς αναλόγως τις πράξεις σου.Άπυρα κομμπο μεταξύ των χαρακτήρων και άπυρα μυστικά.(εγώ προσωπικά για να τα κάνω όλα διάβαζα walkthrough και μετά συνέχιζα).
Γενικά είναι τόσο χαοτικό που χάνεσαι.ταξιδεύει σε μια εποχή και μετά αλλάζει και η επομένη από αυτή πρέπει να ξαναπας ασχέτως άμα την έχεις ήδη επισκεφτεί.
Jun 06 2008 21:48
Whitelighter → trynksssj2
Πω πω, Γιώργο. :|
Άρχισα LOST.
Epic.
Και αναρωτιόμουν συνεχώς γιατί αρέσει τόσο πολύ στους LOSTούς. :kakaka:
Και το Heroes είναι πολύ ωραίο, αν και έχω δει μόνο το μισό πρώτο επεισόδιο. :'D Το PB το έχω τελειώσει. Το House το βλέπω, όποτε το πετυχαίνω, στο STAR και θέλω να το δω όλο (respect @ your sig). Το Grey's Anatomy καλό είναι; Γιατί ακούστηκε τόσο πολύ; Νόμιζα ότι House > it. Anyway, I 'll check it out, too.
Jun 04 2008 12:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed