Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
MitHuNa → Cassiel
egw eimai mia Himeee!!!! vevaios k htan apaitisi!:oo: xe xe plaka kanw! xm de kserw akoma ama 8a kanw 8a se msn-wsw etc k alliws !! ^^
cya lateeerz:gotit:
Φεβ 22 2009 16:32
Cassiel → MitHuNa
:oo:!Ευτυχώς διάλεξες "έυκολο":hot:.Πλάκα κάνω. Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις. Ελπίζω να το έχει αποφασίσει για τα καλά όμως, και να μην αλλάξεις στην πορεία:Blissfull:.Ποια συγκεκριμένα απ'όλες τις Claymore σκοπεύεις να κάνεις;Αν είναι στείλε πμ με λεπτομέριες, καθώς και με πιο τρόπο σκέφτηκες (αν πρόλαβες βέβαια μιας και είναι νωρίς) να προσεγγίσεις την δημιουργία της στολής, ή κάνε με add στο msn (e-mail στο προφίλ μου) για να ασχοληθούμε με το θέμα. Btw ερώτηση ή απαίτηση ήταν το να σε βοηθήσω,γιατί δεν είδα πουθενά ερωτηματικά:thatsit:;
Φεβ 21 2009 19:34
MitHuNa → Cassiel
vasikaa twra p to skeftomai xe xee mias k eisai toso tsakalaki sta cosplay 8a me voithiseis na kanoume thn stoli claymore!!! 8A NTI8W CLAYMOREE
Φεβ 20 2009 22:52
Cassiel → MitHuNa
Sugooooooooiiiiii:lovulovu::hahaha:.Θα το κάνεις ακριβώς ολόιδιο ή θα προσθέσεις και άλλες λεπτομέριες;
Φεβ 19 2009 16:30
Cassiel → MitHuNa
Mercy mademoiselle Annie:nod2:.Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι και το πρώτο δικό σου της Rukia ήταν ε-ξαί-σι-ο:thatsit:
Φεβ 17 2009 20:32
MitHuNa → Cassiel
aaa mr cassiel saaan pli wraio htan to cosplay s!! an k de m aresei to anime alla t petyxes pliii kalaaa :>
Φεβ 17 2009 17:42
MitHuNa → FunkyFisch
helloo!! kala eimaii shakugan no shana nti8ikaa alla den to eixa dei polla paidia so den katalave k kanenas ti nti8ika ^^
Φεβ 17 2009 17:40
Cassiel → MitHuNa
Hi hi Annie.:hi:Μην νομίζεις πως δεν θα αναγνώριζα το cosplay σου αν δεν σε ρωτούσα εξαρχής τι είχες ντυθεί. Δεν ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα,αλλά επειδή με τόσο κόσμο και εκεί που στριμωχτήκαμε όλοι δίπλα από τις σκάλες, ούτε καν μπορούσα να σε δω ολόκληρη εκείνη την στιγμή για να καταλάβω χεχε:wis:.Χωρίς να έχω δει το Shakugan no Shana σου λέω ότι το πέτυχες χαλαρά το cosplay από τις εικόνες και μόνο που έχω δει από το anime.Τα λέμε στο επόμενο.Να έρχεσε πιο συχνά.
Φεβ 16 2009 15:49
MitHuNa
ΣΟΒΑΡΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΕΣ Ε ΜΠΕΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ MSN να στα στειλω γιατι το mail μου απαυτωνεται...
Φεβ 14 2009 17:14
Adventurer → MitHuNa
Δεν κοιταξες αρκετα καλα τοτε :bleh:
Επ'ευκαιριας στα vms, ως δημοσια μηνυματα, απαγορευονται τα greeklish :'D (Ευτυχως για σενα στα εκανα edit)
Φεβ 14 2009 17:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται