Jump to content

Community Status Updates

Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]Βλέπω καμπόσα Toradora! Akikan, Skip Beat, είναι σειρές που δεν έχουν τελειώσει τη σεζόν τους ακόμα και περιμένω τώρα D.Gray-man τα νέα επισόδεια και να ξεκινήσω και το Gintama σιγά σιγά...Εσύ βλέπεις κανένα καλό???[/COLOR]
Mar 07 2009 20:20
Photo

DevilMayCry → EarlCainHargreaves

Blepis kapio new anima ?????? Kanena new tipotaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????????? I zwi einai baretiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...
Mar 07 2009 12:41
Photo

[COLOR=Teal]λολ ο αδερφός ιγμόριο δεν είναι μικροβιάκι ίσως..Σε μένα αναφέρομαι αυτό έχω και δεν λέει να γιατρευτεί..σνιφ σνιφ και δν μπορούσα να τραγουδήσω και σήμερα που είχα τη χορωδία με πίεζαν να μιλήσω...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ φάση είχε τέτοιο κακομαθημένο ρόλο δεν έχω ξανακάνει!!!:calm::laugh:[/COLOR]
Mar 07 2009 01:11
Photo

Otan les ιγμόριο se pion anaferese ston aderfo sou ????????

Mar 07 2009 01:03
Photo

LucyBR → EarlCainHargreaves

πες το ψεμματα! η συγκεκριμενη τυπισσα που λεγανε ηταν old enough για να ναι μανα του.. >_> i mean wtf ppl? αλλα srsly με τις epic fail βλακειες που γραφονται μονο να γελασει μπορει κανεις με ολα αυτα! XDD
Mar 06 2009 23:45
Photo

EarlCainHargreaves → LucyBR

Lol αυτό δεν θα το πίστευα με τίποτα..ο Ryo φαίνεται πολύ γλυκούλης και καλούλης για να δαγκώνει τη κάθε μια άκυρη στα παρακμιακά clubάκια αλλά είναι να μην παθαίνεις akira shock όταν σου λένε πως ο Kame-sama έχει ένα κάτι με τις μεγαλύτερες???!!!
Mar 06 2009 22:23
Photo

yeah, i know... *pats* κοιτα ολα αυτα βγαινουν σε κατι φυλλαδες χειροτερες κι απ την espresso... αν ειναι να πιστεψουμε αυτο, τοτε θα πρεπει να πιστεψουμε και εκεινο το αλλο γελοιο που ειχε βγει με το Ryo Nishikido να δαγκωνει office ladies σε παρακμιακα clubs.. :hahaha::hahaha:
Mar 06 2009 20:10
Photo

[COLOR=Teal]Καθόλου σκληρή!!Τελικά δεν ανέβασα πυρετό και κάθομαι ήσθχα κι ωραία να με παιδεύει το ιγμόριο αναθεμά το!!![/COLOR]:roar:
Mar 06 2009 18:30
Photo

EarlCainHargreaves → LucyBR

Ουφφ έφυγε ένα βάρος...Είχα σοκαριστεί με το θέμα που είχε επικρατήσει με τη 40χρονη..Με είχε πιάσει κατάθλιψη!!!!
Mar 06 2009 18:28
Photo

Mai mastigio mipos eisai ligo skliri eeeeeee ????????/ Egw fa pigena efxaristos hihihihihi ... Eisai kalitera tora ????????
Mar 06 2009 16:46
Photo

*Χριστινα Λαμπιρη mode on* XD επισημως at least, να εχει βγει στη φορα δλδ, οχι ο Kame δεν εχει girlfriend... μην κοιτας τι ακουγεται απο δω κι απο κει στο ασχετο απο fangirls και φυλλαδες... :pp
Mar 06 2009 14:03
Photo

[COLOR=Teal]Αμέ τρέχοντας πόσο μάλιστα εάν μου λέγανε σου δίνουμε τόσα λεφτά πάρτα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ στην Ελλάδα...Μα δεν πρόκειται να γίνει so πρώτα θα μάθω τη γλώσσα θα έχω μαζέψει και χρήματα και μετά bye bye beauties...Λολ όχι όμως ότι δεν θα ερχόμουν που και που πίσω στη χώρα..τόσους φίλους έχω δεν μπορώ να τους αφήσω πίσω χωρίς να τους επισκέφτομαι μια στο τόσο...Βασικά εάν γινόταν θα τους έπαιρνα μαζί μου..Κι όσοι δεν ήθελαν να έρθουν μαστίγωμα:bleh:[/COLOR]
Mar 06 2009 01:25
Photo

Episis kai egw pos fa ifela na pao taksidi eki ohuuuuuuu ...... F ifela na pao eki na ziso monima esi fa pigenes gia monima an mporouses ???
Mar 06 2009 01:02
Photo

[COLOR=Teal]Όταν λες που θα πάω???Βλεπώωωωωω φανατικά!!να δούμε πότε θα πατήσουμε κι εμείς τα ποδαράκια μας στα άγια χώματα της Ιαπωνίας...Δεν βλέπω την ώρα[/COLOR]:ureshii:
Mar 05 2009 21:23
Photo

AAAAAAAAA kali epitixia tote hihihihihiih ..... Apofasises pou fa ifeles na pas ????????? A blepis BIG IN JAPAN ????
Mar 05 2009 20:48