Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Affwys → Six Winged Angel

new hot chick from Leverage [IMG]http://th09.deviantart.net/fs46/PRE/f/2009/254/6/e/Leverage___Parker_by_jedirikk1138.jpg[/IMG]
Οκτ 08 2010 14:33
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Affwys

[SPOILER][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8781/sample2aab49f25ae50043e.jpg[/IMG][/SPOILER] whole ;p
Οκτ 07 2010 18:06
Φωτογραφία

Affwys → Six Winged Angel

[IMG]http://ghostlightning.files.wordpress.com/2009/05/gao-gai-gar-ghost-in-the-shell-guy-shishio-motoko-kusanagi.jpg[/IMG]
Οκτ 07 2010 13:48
Φωτογραφία

Zoro → Six Winged Angel

Ναι, ισχύει και γενικώς το θέμα είναι ότι παντού υπάρχει υπερβολή δυστυχώς: από την μια για το σχέδιο του OP, που έχω ακούσει άτομα να το κατεβάζουν και στα χειρότερα ever, ενώ κυρίως απλά δεν τους αρέσει μου φαίνεται (και δεκτό αυτό), που είναι άλλο θέμα και από την άλλη fans να λένε ότι ο Oda είναι θεός και αιώνες μπροστά από τον Kishi (που για μένα δεν ισχύει, η διαφορά δεν είναι τόσο τεράστια). Bleach δεν έχω δει (αν και θα δω), αλλά κι εκεί φαντάζομαι θα υπάρχουν υπερβολές για το πόσο χάλια είναι. Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο ενώ και πιστεύω αυτό έκανε το post σου, ένα καλό mix αντικειμενικότητας και υποκειμενικότητας, από άτομο-fan που έχει παρακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό και τις 3 σειρές, εύγε. ^^
Οκτ 03 2010 19:22
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Zoro

Ευχαριστώ πολύ man, χαίρομαι που συμφωνείς! Απότι βλέπω, για τους ίδιους πάνω κάτω λόγους προτιμάμε το Naruto. Η κάθε σειρά έχει να δώσει τα δικά της καλά (και κακά) στοιχεία. Οι διακρίσεις των fans εξαρτιόνται από το τι αρέσκεται ο καθένας μας να λαμβάνει από ένα shounen manga/anime, και φυστικά είναι αδύνατoν να έχουνε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις ^^ Οπότε αν κάποιος ζητάει από ένα shounen ωραίο σχέδιο, έμφαση στη σκηνοθεσία και ακατάπαυστες μάχες με ποζεριά, είναι απόλυτα φυσικό να προτιμάει το bleach π.χ.!
Οκτ 03 2010 17:17
Φωτογραφία

Zoro → Six Winged Angel

Great post στο "thread", τα σέβη μου! Γενικά πολύ διαφωτιστικό αυτό που έγραψες τόσο για το σχέδιο ενός manga και το πότε είναι πραγματικά κακό (ειδικά στην περίπτωση OP), όσο και για το ότι θεωρείς το OP ανώτερο, αλλά και πάλι προτιμάς το Naruto. Κάπως ομοίως το βλέπω κι εγώ, αν και μου αρέσει το OP και περισσότερο σαν σύνολο, την ίδια στιγμή είναι και μπόλικα πράγματα που θεωρώ ανώτερα στο Naruto (κυρίως τους κακούς και το γεγονός ότι τους δίνει καλά backgrounds ο Kishi, όπως και τις μάχες και κάποια νοήματα που περνάει η σειρά). Και φυσικά και μόνο ότι τα έχεις διαβάσει/δει και τα 3 φάνηκε ότι έκανε την διαφορά. Ελπίζω και οι υπόλοιποι να το διαβάσουν το ίδιο προσεκτικά. ;)
Οκτ 02 2010 18:31
Φωτογραφία

Six Winged Angel → exonvirus

Oissu! :drink:
Σεπ 30 2010 11:41
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Hazuki

ΝΤΑΞ' ! Ρέστα!! :kakaka: Αποκαλύπτηκες φώτο με μουστάκι? Και ζεις? Mah hero :if: Τον τυπά πάντως πρέπει να τον κλείσουνε για μεταγλωτίσεις σε τπτ τσόντες XP τέτοια φωνή επική χαμένη?? ;p Ναι ρε συ, εδώ 'μαστε και απανθρακονόμαστε lol
Σεπ 21 2010 17:10
Φωτογραφία

Hazuki → Six Winged Angel

Tieh kala ntaxei, exo dei kai kati apokaliptikes photo autounouna me moustaki kai me pianei anna goula [url]http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc[/url] Tespa, tha ta poume kapoia stigmi, mpaine sta internets giati pixame stous vlammenous!
Σεπ 21 2010 15:48
Φωτογραφία

Six Winged Angel → Hazuki

hahahahh Έλα ρε Hazuki-sensei θεέ :P Εδώ εδώ, έχω γυρίσει εδώ και λίγο καιρό από 3μηνες διακοπές στο χωριό με τα πουλάκια και τα αμπέλια και κάνω εντατική 'θεραπεία' :hahaha: Τι λέει? Yar, μιας και ο Quajafrie πατάει μία φορά κάθε του αγίου Spiderman μου πρότεινε να αναλάβω τα ηνία ;p so far so good lol
Σεπ 21 2010 15:26
Φωτογραφία

Hazuki → Six Winged Angel

Pou sai vre apokaidi tis kolaseos :P Egines kai admin sto ff forum :P
Σεπ 21 2010 14:49
Φωτογραφία

Six Winged Angel → MogDevil

Aloha! Έχεις δει GaoGaiGar ρε παλικάρι? Σε πάω ;p
Σεπ 21 2010 09:02
Φωτογραφία

nancy_neko → Six Winged Angel

siga p einai to apsolute truth :P 8imasai stin paralia e?o monos isun p ipostirizes tin mlkia p exi ginei pleon t naruto go go go do ur sprites!!! 8elw n pe3w t games sas,so do it faster,both of u guys :D
Ιούν 16 2010 12:09
Φωτογραφία

Six Winged Angel → nancy_neko

E βέβαια, δεν χρειάζεται να το συζητήσεις, it's the absolute thruth! XD *τρέχειν*
Ιούν 15 2010 19:26
Φωτογραφία

nancy_neko → Six Winged Angel

dn 8a sizitisw t post su g to naruto,ise teleiws off :P mikre six :P katse dulepse gia t game sas k ase tis zwgrafies me to kyuubi apofito akadimias :P xD
Ιούν 15 2010 16:38