Jump to content

Community Status Updates

Photo

Six Winged Angel → MogDevil

έτσι, έτσι πρέπει :P
May 24 2011 19:13
Photo

MogDevil → Six Winged Angel

ναι το εχω δη και το εχω λιοση .....
May 24 2011 19:03
Photo

Six Winged Angel → LuluChan92

έτσι, +10 badassness :P
May 12 2011 18:25
Photo

LuluChan92 → Six Winged Angel

Χαχαχαχαχα~ Κι εγώ από τότε που είδα το Code Geass αποφάσισα να υιοθετήσω το ψευδώνυμο Lulu. Μπορεί να μην είμαι τόσο badass, αλλά το όνoμα και μόνο βοηθάει!!! xP
May 12 2011 13:36
Photo

Από τότε που είδα code geass, το όνομα Lulu απέκτησε πολύ badass pimp νόημα :P:P
May 11 2011 13:00
Photo

LuluChan92 → Six Winged Angel

Pizza Hut Empire FUCK YEAH~ XD
May 10 2011 23:09
Photo

hi there, code geass ftw~ :P
May 10 2011 21:45
Photo

Six Winged Angel → Kaidou

No prob! Μπορείς να το τσεκάρεις σε αρκετά sites~
May 10 2011 13:30
Photo

Kaidou → Six Winged Angel

Αααα μπραβο!!Αστερι εισαι,αυτο εννουσα.Το εβλεπα μικρος αλλα θα ειχε πλακα να το ξαναεβλεπα με αγγλικους υποτιτλους.Thks. ;)
May 10 2011 13:02
Photo

Ah, μιλάς για το Medabots [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Medabots[/URL] κάποια στιγμή πρέπει να το δω όλο :P
May 10 2011 12:45
Photo

Θα προσπαθησω να τα δω και θα σου πω την αποψη μου.Παντως κανενα απο αυτα που ειπες δεν ηταν αυτο που εννοω.Βασικα δεν ηταν τοσο μεγαλα σαν robot.Μιλαω για ενα anime που διαφοροι τυποι εκαναν μαχες με μικρα σε μεγεθος ρομποτ και μαλιστα ο βασικος χαρακτηρας ειχε ενα κιτρινο robot στο οποιο μπορουσε να προσθεσει και να αφερεσει μελη του σωματος του.Το alter το προβαλε το συγκεκριμενο anime.Mαλιστα κυκλοφορησαν και σε ταπες ηρωες του συγκεκριμενου anime.Ελπιζω να μην περιγραφω τοση ωρα καποιο ονειρο που ειδα στον υπνο μου. :P
May 10 2011 12:38
Photo

Ακριβώς :P Για την ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια είμαι φαν των "Mecha", δηλαδή τεράστια ρομπότ τα οποία πιλοτάρονται απο ανθρώπους μέσα τους. Είχε δείξει αρκετά παρόμοια anime εδώ στην Ελλάδα, όπως Getter Robo, Mazinger Z και Voltron που από μικρό με τρέλεναν. Πάντως αν θες να τσεκάρεις κάτι σχετικό και με ποιότητα, προτείνω με χίλια Neon Genesis Evangelion ή Code Geass/Tengen Toppa Gurren Lagann.
May 10 2011 12:01
Photo

Απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλος fan των anime που εχουν θεμα τα robot;Παντως εριξα μια ματια στο Plawres Sanshiro.Eχει δειξει κατι παρομοιο στην TV αλλα δεν θυμαμαι πως λεγοταν.Mπορεις να μου θυμισεις;,ειμαι σιγουρος πως το ξερεις :P
May 10 2011 11:43
Photo

Close call! Είναι από το GaoGaiGar Final, ένα (φανταστικό) old school-style mecha anime από τους ίδιους πάνω κάτω designers που έκαναν και τα transformers ^^ thanks~
May 09 2011 00:45
Photo

Hi.Sorry για την ασχετοσυνη μου,αλλα η sig σου απεικονιζει κανα transformer;Παντως ειναι γαματη!
May 09 2011 00:22