Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → sintar

Now that you say it,you look like the Prince.... .....the Prince of Retardia!!! (ελπιζω να θυμασαι την σκηνη:nanana:)
Jun 12 2008 19:35
Photo

sintar → Zoro

dont know...maybe you have lost your sense of quantity along with your sense of direction...you damn marimo...
Jun 12 2008 19:30
Photo

Zoro → sintar

Huhhhh?! You got something to say about my double post?? You damn ero-Cook!!! [IMG]http://www.theanimegallery.com/data/thumbnails/103/K-F_One_Piece_116_DBB8DC8A.jpg[/IMG]
Jun 12 2008 19:27
Photo

sintar → GkLoc

χεχε...δν κανει τπτ!!!
Jun 12 2008 15:58
Photo

GkLoc → sintar

Arigato Sanji-Kun!!Γκουχ,Γκουχ....Γκουχ.εεεεε,Ενωoυσα Sintar-Kun!:bleh:
Jun 12 2008 15:49
Photo

sintar → GkLoc

εχει επιλογη διπλα απο το κανονικο quote..αλλιως κανεις quote το ενα..κανεις copy το κειμενο,μετα κανεις quote το 2ο και κανεις επικοληση και το 1ο..
Jun 12 2008 15:43
Photo

GkLoc → sintar

Sintar,Ερωτηση!!! Πως Μπορω Να Κανω Multi-Quote Σε Διαφορετικα Posts,Δηλ,Παραπανω Απο Ενα!!! Help!!
Jun 12 2008 15:35
Photo

sintar → Zoro

ναι ναι..ασε ξεχασα να το κλεισω...anywayz ευτηχως το ειδα γρηγορα...και ναι παλι καλα που δν το ειδε η orion..θα ηταν κριμα να της χαλασω τετοια σκηνη..(απο οσα μας εχει πει πιστευω θα ριξει γερο κλαμα εκει....)
Jun 11 2008 22:30
Photo

Zoro → sintar

Μπραβο,ωραιο spoiler εβαλες στο OP thread,παλι καλα που δεν ειναι μεσα η Orion:hehe: (αυτο με τον arlong λεω...edit,quickly!!)
Jun 11 2008 22:26
Photo

sintar → GkLoc

Arigato!!
Jun 11 2008 17:03
Photo

GkLoc → sintar

Ωραιο Thread Sintar!!:respect::respect::respect:
Jun 11 2008 17:01
Photo

sintar → Zoro

ε τι να κανουμε...πρωτο μου thread ειναι και εχει και αρκετη "περαση"...να μην το φροντησω??? :drink:
Jun 11 2008 16:39
Photo

Zoro → sintar

Eyebrow,μιλαμε respect στο game σου,ο πινακας που εκανες ηθελε δουλεια!! Φαινετε οτι σε νοιαζει το παιχνιδι!!
Jun 11 2008 16:33
Photo

sintar → Radagast

βασικα επειδη εχω πολλα που βλεπω αυτον τον καιρο(και μεγαλα..οπως Monster) την παλευω!!ειναι και οι διακοπες τωρα που θα φυγω για αρκετο καιρο,οποτε ελπιζω οταν γυρησω να εχει προχωρησει!!!
Jun 11 2008 13:52
Photo

Radagast → sintar

Δε το έχεις δει όλο;;; ΈΛΕΟΣ :SSS Που να δεις δλδ το 21-22 επεισόδια... Εκεί είναι που λες : "ντάξει άπειρο respect μου πρόσφερε τόσα πολλά η σειρά που δεν με ενδιαφέρει πλέον ΚΑΝ να δω τι θα γίνει μετά ή ένα τέλος ρε παιδί μου. Πραγματικά δε με νοιάζει...Ήδη πήρα αρκετά απ'την σειρά.." Θα δεις όταν φτάσεις. Φαντάζομαι πως δε συμβιβάζεσαι με Ani-kraze ε; Θά'πρεπε όμως γιατί το επόμενο release της AC θα κάνει 1μιση μήνα πως αντέχεις; Εγώ ήδη προγραμματίζω πότε θα το κάνω rewatch... χώρια που έβαλα άπειρους γνωστούς να το δουν και όλοι το λάτρεψαν.. PS : Πάντως όλη η ουσία της σειράς είναι στους διαλόγους, στο directing, στην ατμόσφαιρα και στο δέσιμο με τους χαρακτήρες που είναι όλοι ένας και ένας.
Jun 11 2008 13:44