Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ptomahawk → zade

Όταν το κατέβαζα μώλις είχε ξεκινήσει να προβάλεται, οπότε δεν είχε υπότιτλους. Τους υπότιτλους μου τους έδωσαν. Από όσο ξέρω μπορείς να βρεις torrent και λογικά θα υπάρχουν και αλλού σκέτοι οι υπότιτλοι. Για ελληνικούς δεν νομίζω. BTW υπότιτλους για τη δεύτερη season δεν έχω βρει.
Nov 20 2008 22:25
Photo

zade → Ptomahawk

Ρε συ πτώμα ,αν δεν κάνω λάθος κατι είχες πεί για το metalocalypse με υπότιτλους σωστά ; Που το βρήκες μίστερ ;Βρήκες κανονικό torrent που έχει τους υπότιτλους ενσωματωμένους στα επεισόδια ή κατέβαζες ξεχωριστά υπότιτλο για κάθε επ ;
Nov 20 2008 21:51
Photo

Cassiel → Ptomahawk

Thank you thank you:kawaii:!!!Κρίμα που δεν ήσουν και εσύ χθες:nanana:.Θα τα πούμε την επόμενη πιστεύω:gotit:
Oct 26 2008 12:13
Photo

Ptomahawk → Cassiel

Χρόνια πολλά mate από το Βόλο :P!!!!
Oct 25 2008 00:11
Photo

8tails → Ptomahawk

χεχε δεν υπάρχει πρόβλημα, λέγε τα δικά σου να τους συνεφερεις. Εγω ίσα πουμαι 4 μερες στο φορουμ σε κανα χρόνο θα αρχίσω να λεω και γω στην αναγκη :p (εν τω μεταξυ σχετικά με αυτό που είπα για deidara το είδα σε ενα αλλο φόρουμ και ψάρωσα και λεω λες;.. μετα διαβασα ξανα το chapter ) :p
Oct 24 2008 18:24
Photo

Ptomahawk → 8tails

Ω έχω ακούσει και πολύ τρελά και σήμερα το μεσημέρι σε κάτι άλλα threads είχα πάρει φόρα. Απλώς αυτά που είπες τα είχε καρατονίσει στο manga. BTW σε αντίθεση με την Iristella εγώ πλέον είμαι ο κακός της υπόθεσης γιατί με αυτά που γίνονται τον τελευταίο μήνα κοντεύω να τρελάθώ σε αυτό το thread και δεν κρατιέμαι εύκολα πλέον :P. Keep Posting.
Oct 23 2008 22:51
Photo

Ptomahawk → dennisuke

well, thx
Oct 23 2008 01:57
Photo

dennisuke → Ptomahawk

Καταπληκτικό avatar αλλά αυτό που πραγματικά θαυμάζω είναι το username :if: See ya^^ :byejg9: Υ.Γ. Βασικά σε είχα δει στο τρίτο παγκάκι στην Καμάρα :oo: αλλά που να με γνωρίσεις δε συχνάζω σε anime meetings πάντως θα φροντίσω να έρχομαι πιο συχνά από δω και πέρα :)
Oct 22 2008 11:37
Photo

Ptomahawk → sleepless

Πάει καιρός, κάπου σε ένα forum νομίζω.
Oct 13 2008 21:58
Photo

sleepless → Ptomahawk

hahahahaha το avatar σου πραγματικα τα σπαει!:hahaha: που βρηκεs τον House αλα Half Life?
Oct 13 2008 21:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ptomahawk

Τίποτα, για τον τίτλο σου έλεγα..
Oct 05 2008 20:37
Photo

Ptomahawk → °•πίΟu-πίΟu•°™

wat?
Oct 05 2008 18:40
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ptomahawk

[B]I Have Seen Kenny[/B] Lol οκ, μετράς!
Oct 05 2008 18:05
Photo

Ptomahawk → Adventurer

Δεν νομίζω, από χθες έχουν έρθει κάτι φίλοι μου από Βόλο και τους έγραψα, δεν λέει να τους παρατήσω και σήμερα :P. Καλά να περάσετε.
Oct 04 2008 12:43
Photo

Adventurer → Ptomahawk

Παιζει να μπορει να ερθεις στις 15:30 Καμαρα για καφε με τον Cassiel?
Oct 04 2008 12:38