Community Status Updates
Ptomahawk → Amphilyki
τσκ τσκ, μικρή και άμαθη. Εγώ αν δεν πάει 4 δεν κοιμάμαι εκτός και αν είμαι πτώμα(για περίεργους λόγους). Btw το pc μου είναι ανοιχτό 24/7
Jul 01 2008 01:00
Amphilyki → Ptomahawk
Σε μπιφρένταρα dm! Καλά, ακόμα δε γύρισες σπίτι έσπευσες να λιώσεις στο pc; :hahaha:
Jul 01 2008 00:44
Ptomahawk → dennisuke
ssssss μην spoilerιαστούν διάφοροι, είμαι διατεθιμένος να την κρατήσω μέχρι να το δείξει στο anime. 20 ολόκληρα λεπτά στο gimp μου έφαγε να τη φτιάξω :P
Jun 29 2008 12:39
dennisuke → Ptomahawk
Thanks για το accept! και συγχαρήρια για το photo στο signature:kill4u:
Jun 29 2008 11:49
Ptomahawk → MitHuNa
Όχι :P.
Αλλά είναι καλός :P :P. Κάτσε να πάρω το μπαστούνι μου... :P
Jun 21 2008 17:41
Ptomahawk → red pyramid
Ω μην ανυσηχείς, δεν θα πεθάνω, ο Mr Ayu θα σκάσει :P. Απλώς μου αρέσει να βλέπω καλά δομημένα επιχειρήματα, για αυτό μπήκα στη συζήτηση.
Jun 16 2008 16:12
red pyramid → Ptomahawk
Τώρα να απαντήσω αμέσως στο τόπικ δεν μπορώ, επειδή κάνω κάτι ταυτόχρονα. Αλλά θα απαντήσω αργότερα, μη νομίζεις ότι σε γράφω
See ya:)
Jun 16 2008 16:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ptomahawk
α! οκ.. thx ρε μεγαλε :)
εμενα παντως μ'αρεσε που ειδα τον kakashi χωρις μασκα κι ας ηταν fake :P
Jun 13 2008 10:37
Ptomahawk → °•πίΟu-πίΟu•°™
Τα spoilers είναι υλικό από το manga που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα(πολλές φορές δεν είναι αληθινό). Όσον αφορά το spam που είπα, πήγαινε στο γεγονός ότι τελευταία το naruto thread έχει καταντήσει σαν καφενείο και chat κάτι που δεν επιτρέπεται στα forums, μπαίνει ο καθένας και κάνει σχόλια του τύπου "Ναι, ρε φίλε πολύ πρώτος ο Sasuke τον πάω τρελά" και απαντάει ο άλλος από κάτω "Ναι και μένα μου αρέσει, βαριέμαι τώρα, πάμε για κανά καφέ;". Αυτά κανονικά λέγονται στο chat και όχι σε ένα forum. Κατά τα άλλα, διάβασε το Naruto thread από την 50 σελίδα και μετά, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά. :D
Jun 13 2008 03:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed