Jump to content

Community Status Updates

Photo

lordofblues → Zoro

thanks Zoro εγω μολις τελειωσα το Gantz που το εχει και το anime.gr στο download section. Μιλαμε καλη η σειρα αλλα η ιστορια μετα στο manga ειναι απιστευτη. Sex, splatter και anti-heroes μεχρι κοκκαλο.
May 24 2008 16:45
Photo

Zoro → lordofblues

Ελα lord,αν αποφασισεις ποτε να διαβασεις το Berserk,βρηκα καλυτερο site,μιας και στο προηγουμενο περιπου στην μεση ειχε κατι ελλειψεις στην μεταφραση,δεν ηταν απο καλο group,ενω σ'αυτο ειναι ολα απο τους Band of the Hawk και Evil Genius,που ειναι οι καλυτεροι.. Οποτε το χρειαστεις,[URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]ΕΔΩ[/URL](ειναι μεσω megaupload),αν το θες... Εγω σημερα τελειωνω το manga..κορυφαιο,επικο,piece of art θα το χαρακτηριζα..θα μ'αφησει στ'αγκαθια οταν το φτασω στο τελευταιο chapter,το ξερω...και θελει πολυ για να τελειωσει η ιστορια ακομα,σαν το One Piece,παρ οτι συνεχιζεταια απο το 1989(του χρονου κλεινει 20 χρονια!)...
May 24 2008 16:39
Photo

laraska → lordofblues

δεν κανει τιποτα . Ευχαριστω που δεχτηκες .
May 16 2008 23:41
Photo

lordofblues → laraska

Thanks για το request.
May 16 2008 23:31
Photo

lordofblues → grrflyff

Σε ευχαριστω για το request.
May 15 2008 18:51
Photo

lordofblues → Kenny

Kenny ολα ενταξει φιλε με συγχωρεις για πριν. Σε εστειλε pm το αδερφακι μου που εχει λοξα με τον ΠΑΟΚ.
May 14 2008 20:33
Photo

ichigo13 → lordofblues

Βασικά έχεις πληροφορίες για την live action ταινία του Hollywood?
May 14 2008 16:53
Photo

lordofblues → ichigo13

Γεια σου Ichigo fan και εσυ του Lupin βλεπω. Για να δουμε ποτε θα μας μεταφρασουν το φετινο special green vs red
May 14 2008 15:55
Photo

Zoro → lordofblues

Mπορεις να το βρεις και απο [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]εδώ[/URL](μιας και μισω τα torrents:)) Επισης ναι,το καλυτερο manga που εχω δει(εχω οτι εχω διαβασει πολλα,αλλα σκεψου,εγω που δεν διαβαζω,για να ασχοληθω μ'αυτο πρεπει να λεει πολυ πολυ).. Η Ιστορια ειναι απλα τελεια,ειναι σαν το Lord of the Rings των ανιμε..με ξωτικα,τερατα κτλ,αλλα εδω δεν ειναι οπως στο Lotr που οι ανθρωποι ειναι πολλες φορες οι κατακτητες και οι δυνατοι,εδω οι ανθρωποι ζουν μια θλιβερη υπαρξη και δεν μπορουν να ελεγξουν την μοιρα τους,η οποια ελεγχεται απο καποιες θεοτητες.. Ε σ'αυτο ερχεται ο πρωταγονιστης,ο οποιος αποφασιζει να μην υποταχτει απο την μοιρα του και να πολεμαει για τα ιδανικα των ανθρωπων και να μην παραδινεται ποτε...τεσπα,ηδη σου σποιλεραρα αρκετα..η ιστορια ειναι και πολυ περισσοτερο απ οσα σου πα...εχει φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος,την αναγκη του ανθρωπου να βρισκει φως στην σκοτεινια που τον περιβαλλει,μαχες,μαγεια,ξυλο,αιματα ποταμια(με συκοτια και κεφαλια να πεταγονται!)..και μεχρι και αστεια που και που...εμενα μου δημιουργει ενα ωραιο αισθημα καθε φορα... Αν θες ελα στο group που εφτιαξα και δες το μικρο review που εχω κανει,να καταλαβεις περι τι προκειτε ο κοσμος του Berserk...[URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32"]εδώ[/URL] Τελος,μιας και ειμαι τοσο καμενος με την σειρα(την πρωτοανακαλυψα στο Sword of the Berserk,ενα παιχνιδι για το Dreamcast,και τοτε δεν ηξερα καν οτι ειναι manga!και σκεψου οτι μονο και μονο το παιχνιδι με πορωσε για τα καλα με την ιστορια)κατεβασα και το παιχνιδι Berserk για PS2,το οποιο κυκλοφορησε μονο στα ιαπωνεζικα,αλλα καλυπτει πιστα τα volumes 22-27 του manga(33 συνολικα για την ωρα,συνεχιζεται ακομη) και αρα θα διαβασω αυτα πρωτα πριν το παιξω,για να καταλαβω τους διαλογους του παιχνιδιου.. Τεσπα,δες το awesome video του παιχνιδιου,η σειρα δεν διαφερει πολυ(ενταξει,το παιχνιδι ειναι μονο μαχες βεβαια και λιγα video με την ιστορια),δες [URL="http://youtube.com/watch?v=QND54Fi8xkw"]εδώ.[/URL]. Σου προτεινω ανεπιφυλακατα το manga,αλλα δες το ανιμε πρωτα λεω καλυτερα,κι εγω ετσι εκανα,γιατι καταλαβαινεις καταρχας αν σ'αρεσει το ειδος και 2ον σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο(ειναι μονο 25 επεισοδια)...οσο για το manga ,ναι ειναι λιγο κουραστικο να το διαβαζεις στο pc,ειδικα το berserk που ειναι αρκετα μεγαλο και ακομη συνεχιζεται(πολλες φορες χανομαι στην ομορφια των σχεδιων),αλλα αν καεις σαν κι εμενα το κανεις κι αυτο:) Οσο για το manga που μου προτεινες,thanx θα το χω υποψην,αν και για την ωρα δεν πολυενδιαφερομαι να ξαναδιαβασω manga μετα το Berserk,αλλα στο μελλον ποτε δεν ξερεις^^ (ουφ το παρατραβηξα ως συνηθως..τα λεμε λοιπον:))
May 14 2008 14:26
Photo

lordofblues → Zoro

Δηλαδη ζορο εχεις πορωθει με το manga του Berserk. Βρηκα ενα torrent να το κατεβασω. Το θεμα ειναι οτι τα μανγκα ειναι πολυ κουραστικα να τα διαβαζεις στο P.C. και βαριεμαι να τα ξεκιναω οπως σε εχω πει διαβαζω σταθερα One Piece, Naruto, HxH Anyway μπαινει και αυτο στην λιστα. Να σε προτεινω και εγω κατι που θεωρω top. [url]http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3130-mpd-psycho.html[/url] κριμα ομως που δεν το εχουν κανει ποτε anime. Μονο κατι mini τηλεοπτικες σειρες στην Ιαπωνια.
May 14 2008 09:58
Photo

Zoro → lordofblues

Χεχε μονο ενα Army of Undead μου λειπει και το site θα γινει δικο μου:hehe: Τεσπα η αληθεια ειναι πως στην αρχη δεν με πολυενδιεφεραν οι φιλιες στο site και πιστευα ηταν θεμα αν θα κανω 1-2 φιλους...μετα αρχισαν να ερχονται τα requests απο αρκετα ατομα....προφανως απο τα διαφορα thread μιας και βοηθαω με links και πληροφοριες εχω φτιαξει ενα μικρο στρατο :hihi2: Με λιγα λογια τα μισα requests και βαλε μου τα στειλαν αλλοι..μετα απο ενα σημειο και μετα αποφασισα μιας και ειμαι εδω,να μαζεψω ολα τα ατομα τα οποια γνωριζω αρκετα καλα στο site(οπως πχ εσυ,Heliraider κτλ) ή τουλαχιστον τα ατομα με τα οποια ειχα κανει το λιγοτερο μια καλη συζητηση(δλδ οχι γεια καλως ορησες και δεν ξαναμιλαμε) και ετσι εστειλα κι εγω μερικα requests σε καποιους αλλους φιλους... And that's the story of my army(!) Beware anime.gr your end draws close:hehe: Θα φτιαξω δικη μου Band of the Hawk σιγα σιγα(οταν αρχησεις Berserk θα καταλαβεις:drink:)..
May 13 2008 22:28
Photo

lordofblues → Zoro

Ρε ζορο σε λιγο θα βγαζεις δικια σου κυβερνηση με τοσους φιλους που μαζεψες. Μηπως ετοιμαζεις κανενα πραξικοπημα εναντιον του anime gr
May 13 2008 21:44
Photo

Bushido → lordofblues

Oopps... sorry alla afto phgene ston kon-okami.... mess..*eleos*tcp~ :S hehe^^ thnx gia to accept~ BANZAI
May 13 2008 11:32
Photo

Bushido → lordofblues

U are Welcome ^^ thnx for your nice words on my AMV Section :)
May 13 2008 11:30
Photo

lordofblues → Bushido

Thanks για το request.
May 13 2008 00:21