Community Status Updates
Zoro → lordofblues
κακέ...δεν το περίμενα αυτό από σένα:canthelp:
(αλλά με ξέρεις,δεν κρατάω κακία...τι λέει μαν,πως παν τα πράγματα στον στρατό?πάντα βασανιστήριο που μου λεγες?...τα ανιμε σε σώζουν πάντα?xD)
Nov 25 2008 18:47
Zoro → lordofblues
Γεια σου και σενα συναδελφε^^
Sry που δεν σου απαντησα πριν αλλα δεν προλαβαινα!
Απ οσο βλεπω σε γενικες γραμμες καλα πανε τα πραγματα με τον στρατο παντως ε??
Οσοι εξασφαλιζουν θεση φαρμακοποιου εχω ακουσει καλα περνανε συγκριτικα με τους αλλους!
Περαν αυτων πως παει η ζωη γενικα??
Εχεις αρκετο χρονο για σενα ή τσου??
Ανιμε προλαβαινεις να δεις??
[op πχ τι εγινες??]
Τα λεμε μολις ξαναμπεις λοιπον φιλε μου,καλα να περνας!!:):):)
Sep 20 2008 23:18
lordofblues → Zoro
το ναρουτο στην αρχη ηταν απιστευτο αλλα οταν ξεκινησαν τα fillers το κουρασαν τοσο που εγω εδω κασι 3 χρονια να εχω δει το πολυ 7 επεισοδια. το one piece σαν συνολο τα σπαει και για μενα ειναι κορυφη. Τα λεμε φιλε.
Jul 14 2008 18:13
Zoro → lordofblues
:hi:
Βασικα κι εγω θα χαθω για κανα 10ημερο απο την Τεταρτη και μετα,οποτε σε καταλαβαινω...απλως αυτο το forum δεν ειναι να το χασεις απο τα ματια σου!!!
{τα ανιμε εννοειτε δεν τα παραταμε!!:hero:}
Καθε μερα 1 ωρα να λειψεις γινονται τρελα πραγματα!!:P
{ειδικα στο group!!}
Εγω χαιρομαι μια πρωορη ελευθερια αλλα συντομα θα πρεπει να ξαναστρωθω στο διαβασμα,μιας και στις 22 τελειωνω δυστυχως!!:(
Βεβαια δεν σε ζηλευω γιατι τουλαχστον τον Αυγουστο θα ειμαι ελευθερος!!xDxD
Πω πω θελει να ριξεις βομβα στο στρατο και να μπεις λεγοντας Love & Peace!!!
Ελπιζω να σταθω τοσο τυχερος και να μειωσουν την θητεια τουλαχιστον!!:emptyonexg1:
Αυτα λοιπον,καλη συνεχεια ευχομαι,μην χαθουμε,περνα μερικες φορες να μας βλεπεις,οπως κανεις τωρα!!:Blissfull:
ΥΓ:Sasuke ftw!!!:head:
Καλα και ο Κakashi μαματος και καλυτερος φυσικα!!!
Btw αν και βλεπεις naruto το χεις παντα πρωτο το OP ή τα θεωρεις ισαξια ας πουμε??:tensai:
Jul 14 2008 18:07
lordofblues → Zoro
Ζορο φιλε μου με συγχωρεις αν δε σε απαντω γρηγορα αλλα στην Ελλαδα δεν εχω συνδεση internet με αποτελεσμα να μπαινω στο anime.gr μονο οταν πηγαινω σε κανενα internet cafe.
Παντως να ξερεις οτι δεν σε ξεχνω. :wooi2:
Τα ανιμε παντοτε τα αγαπουσα και παντοτε θα τα αγαπω :chigau:απλα οταν επιστρεφεις πισω εχεις τοσα πολλα πραγματα να σκεφτεις και να κανεις που αναγκαστικα πια εχουν μπει σε δευτερη μοιρα.:fromabove:
Κατα τ'αλλα σε ευχομαι να παει καλα η εξεταστικη και να τελειωσεις νωρις. Οσο για το στρατο μακαρι να μειωθει μεχρι να πας εσυ αν και ολοι λενε οτι το Υγειονομικο ειναι τρελο ξυσιμο.:knock-knock:
συναδελφε τα λεμε:hahaha:
Y.o Sasuke ειναι gay και ο ναρουτο ηλιθιος αμα θελεις να βαλεις sig/avatar απο naruto μια ειναι η επιλογη KAKASHI:nod2:
Jul 14 2008 11:42
Zoro → lordofblues
"Παντως η αποτοξινωση απο τα ανιμε παει καλα θα ελεγα."
Εμας μας ρωτησες??:hihi2:
Χασαμε ολοκληρο καπετανιο!!!:hahaha:
Τεσπα,δλδ αφου τελειωσεις θα συνεχισεις τα ανιμε ή τα παρατας?
Θα σε βλεπουμε στο φορουμ που και που?
Οπως και να χει καλη συνεχεια στο στρατο!
[εγω ευχομαι να γινει εθελοντικο σε 3 χρονια απο τωρα...αν και αμφιβαλλω!
anti-army ftw!!:hero:]
Τεσπα,καλως,να χαιρεσε την περιοδο τοτε και την ελευθερια!
Carpe Diem απο μενα,τα λεμε!!!^^
Jul 11 2008 16:44
lordofblues → Zoro
τελικα ζορο πηγαινω Αρτα στις 12 Αυγουστου (Υγειονομικο). :cry5:
Μεχρι τοτε τα κλασσικα θαλασσα, δουλεια, ποτακι, γνωριμιες...
Παντως η αποτοξινωση απο τα ανιμε παει καλα θα ελεγα.
Jul 11 2008 12:25
Zoro → lordofblues
Oi Oi σε χασαμε απο το forum με τα τρελοposts/threads σου:P
Τι εγινε,να υποθεσω οτι χαιρεσαι τις διακοπες και φευγεις για στρατο σε ενα μηνα??(νομιζω ετσι μου χες πει σε pm)
[οταν πας,δειξτους το group μας με το anti-army και πες οτι εισαι μελος!!...πλκ!!:nanana:]
Εγω μεχρι 22 ιουλιου θα σαπιζω με την εξεταστικη αρα δεν ξερω αν ειμαι σε καλυτερη θεση απο σενα...
(βεβαια μ'αρεσει η φοιτητικη ζωη,δεν βιαζομαι καθολου να τελειωσω!Oι εξεταστικες ειναι μονο:thumbdown:)
Ελπιζω να περνας καλα λοιπον συναδελφε,τα λεμε!!:byejg9:
Jul 08 2008 01:32
lordofblues → Zoro
zoro φιλε μου με τρεχουν η δουλεια και οι γκομενες
(ποπο αυτες οι Ελληνιδες πολυ με κουραζουν εχω αρχισει να νοσταλγω το εξωτερικο)
επισης ειναι και οι περισσοτερες σχετικα μετριες γκομενες.(αλλα νομιζουν οτι ειναι θεες) ****** τα δηλαδη....
Jun 25 2008 10:15
Zoro → lordofblues
Που χαθηκες ρε καπετανιε??
Τι λεει πως παει,επιασες δουλεια στην επιχειρηση??
Ολα καλα??
Καιρο εχουμε να σε δουμε στο πλοιο και φοβομαστε για καμια ανταρσια απο τους μουτσους...καλα στην χειροτερη περιπτωση εγω και ο GkLopp τους ριχνουμε κατω,αλλα οπως ξερεις η ειρηνικη λυση ειναι παντα η καλυτερη....μην μεινουμε χωρις μουτσους!!:bleh:
Τα λεμε^^
Jun 24 2008 12:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed