Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
dmvagos → Konata
Ήδη έχει κανονιστεί ;). Την Παρασκευή αργά το απόγευμα εγώ είχα περάσει από το μαγαζί και ρώτησα αν έχει έρθει :D Απλά επειδή ήξερα ότι αν αρχίσω τις χαιρετούρες θα έφευγα από κει αργάμιση με την κουβέντα (και βιαζόμουν ολίγον τι) είπα να το αφήσω για την επόμενη φορά ^^ Και όταν ξανάρθω με βλέπω να φεύγω στο κλείσιμο χαχα!
Thanks a miliion!!
Μάρ 16 2009 10:48
Konata → dmvagos
Το 13 είναι στο δρόμο :) Θα σε πω όταν φτάσει αν θέλεις, ne?
Take care!
Μάρ 16 2009 10:42
dmvagos → ayame
Απ' όσο ξέρω το xxx είναι και καλά "μεταβλητή" και το HOLiC το 2ο συνθετικό μιας λέξης. Π.χ alcoholic, workaholic κτλ. Αν και λέγεται ότι το xxx είναι σπόντα στα ονόματα των Maru και Moro (Maru-dashi και Moro-dashi που σημαίνουν "expose one's self in public"). Αλλά πάλι μπορεί να είναι και τα δύο :P
Φεβ 07 2009 12:50
ayame → dmvagos
Hello! I want to ask sth: what does xxxholic really mean? Is there an interpretation from CLAMP?
Φεβ 07 2009 11:23
Raven Princess → dmvagos
Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2009 με ακομα περισσοτερα ανιμε!!!!^__^
Ιαν 02 2009 12:51
Raven Princess → dmvagos
Βοηθεια!!!!Μηπως ξερεις που μπορω να δω την ταινια xxxHolic????Eχω ψαξει πολυ αλλα δεν βρισκω τιποτα..... :(
Δεκ 06 2008 23:10
dmvagos → Raven Princess
Hi! Είναι από παιχνίδι τα elfάκια στο sig μου. Από το LineageII συγκεκριμένα, απλά τα έχουν κάνει σε anime μορφή ^^
Σεπ 25 2008 17:13
Raven Princess → dmvagos
Μπορω να κανω μια ερωτηση:Στηνsignature τα 2 magical girls κατω αριστερα απο ποιο ανιμε ειναι γιατι το ψαχνω πολυ καιρο και ακρη δεν εχω βρει???????
Σεπ 25 2008 12:51
Damaged.Rose → dmvagos
Thanks!!! Tώρα πιά δεν είσαι μόνος!!! Ε κάλα από τότε που είδα XxXHolic έχω φάει το κόλλημα της ζωής μου. Kawai Mokonaa!!! XD
Σεπ 14 2008 19:31
dmvagos → Damaged.Rose
I just love your xxxHOLiC avi and sig! Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που κυκλοφορεί με δαύτα :P
Σεπ 14 2008 17:15
Lucy-Nyuu → dmvagos
:8)::8)::8):Yeaaaah!!!
another xxxholic fan!!!
Yuuko ftw!!!:wooi2:ohaiooooo!!!:ureshii:
Wow!! βλεπεις και blood+...γαματο δν είναι?:joyful:
Αύγ 19 2008 20:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται