Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tamaki → psofia
[color=#BA004E]Καλό θα ήταν να πεις στον odin ότι αυτά που άφησε ο Βιττόριο στο προφίλ της πίου πίου τα έγραψες εσύ με ελληνικούς χαρακτήρες .. γιατί όχι τίποτα άλλο.. αλλά πέρα από τις παρατηρήσεις που ήταν ορθές βρήκε και βήμα να του την πει στο τέλος.. για να είμαι ειλικρινής και εμείς που δεν γνωρίζαμε στην αρχή κάναμε ακριβώς την ίδια σκέψη με τον odin.. ("πως ξαφνικά βρήκε τους ελληνικούς χαρακτήρες μόνο και μόνο για να βρίσει;" ).
Δεν είσαι υποχρεωμένη βέβαια ,ούτε μου πέφτει λόγος.. απλά το βρίσκω άδικο για τον Βιττόριο.. :([/color]
Αύγ 05 2008 18:05
Zauk-Lain-
→
psofia
νικο εγω πιστευω οτι εκει που πηγε δεν παιζει να γυρισει...σημερα μου ειπε οτι παει για μπανιο αφου ειχε φαει...ακομα δεν εχω νεα της...Λες να εγινε το θαυμα?:nosey:
Αύγ 04 2008 19:13
1oneiromono → psofia
μορη γυρησες απο τις διακοπες???αν συνεχησεις ετσι θα βοηθησω τον περικλη οπως λεει απο κατω να σου σπασουμε τα μουτρα:hiding_something:
Αύγ 01 2008 21:36
psofia → Franklin
lol τώρα το είδα!
Ναι εγώ ήμουν αυτή... :hero:
Καλά κοπέλα είσαι και εσύ?
Αύγ 01 2008 17:59
Franklin → psofia
Ναι το καταλαβα. Ηταν ποστ-σλογκαν το δικο μου. Εχει και ομοιοκαταληξια :P Εσυ εισαι στο βιντεο που παραλιγο να σε πεταξουν στη θαλασσα?
Αύγ 01 2008 17:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται