Community Status Updates
mono → psofia
why do ppl keep reminding me of this??????????:nanana::if:
επεσα να ξαπλωσω για λιγο γιατι με ειχε πιασει ενας μα******νος πονοκεφαλος and next thing i know its midnight:terror2:
φυσηξα ξεφυσηξα τελικα το ξεπερασα αφου χτυπησα το κεφαλι μου στον τοιχο και με ξαναπιασε πονοκεφαλος:hahaha:
anw να κανονισουμε οποτε θελετε και υποσχομαι να βαλω over 9k ξυπνητηρια:emptyonexg1:
Jan 19 2009 18:02
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου
Jan 19 2009 17:32
psofia → Mercyful
Ηmmm it depends on someone's taste. :P
Seriously, how old are you, MON? I'm gonna troll you, if you don't answer >_>
Jan 19 2009 16:53
Mercyful → psofia
400 Χρόνων Μάγος .....
byt i look like this ...... [url=http://www.youtube.com/watch?v=2qKnVzoqtwE&feature=related]YouTube - Bastard PSX video #3 - Dark Schneider Dream[/url]
not bad, ετσι ?
(lol)
Jan 19 2009 16:35
Labrokratis → psofia
Αφού ήμουν και βραχνιασμένος! Αλλά τι λέω, σάμπως με είχες ξανακούσει ποτέ;
Ναι ναι, αρρωστούλη, του θανατά! Anyway, τώρα έχω μόνο βουλωμένη μύτη (είναι και μεγάλη, καταλαβαίνεις ότι το βούλωμα έχει απύθμενο βάθος, μεγάααααλο το πρόβλημα!).
Αριγκάτο για το μουσουνου, θα τα μελέ! .
Μπου Του Γού (ΒΤW) είσαι και η πρώτη anime φίλη μου :-) Μάκια μάκια μάκια, ντόμο αργικάτο κλπ κλπ κλπ κλπ.
Jan 19 2009 15:17
psofia → Dxs
Eίμαστε φίλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ΧΔ
Έλα εσύ και θα περάσεις μια χαρά... Κάποια στιγμή θα αρχίσει να σου αρέσει και η μουσική. Τώρα είσαι ακόμα καινούργιος :Ρ
Jan 19 2009 14:31
psofia → Ioanna-chan
Θεωρητική. Και εσύ το ίδιο?
Γιατί spamάρεις μωρέ? :P Απελπισμένη κραυγή μοναξιάς, επιζήτηση της προσοχής ή απλά διατάραξη των κανόνων? (το φιλοσόφησα :hihi2:)
Jan 19 2009 14:28
psofia → Labrokratis
Περαστικά, αν και μια χαρά σε είδα!
Btw, σε έκανα add στο μουσουνου.
Jan 19 2009 14:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed