Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
samurai_pizza_dora → the_second_child
Mπραβο μπραβο! Εισαι πολύ αποτεμιευτικό ον!
Ειμαι σιγουρη οτι τα λεφτά πανε σε χρήσιμα πραγματα για το μέλλον σου. :P
Αυτο το Σαββατο θα ειμαι Πατρα.^^ Μεσα είμαι να πεταχτούμε στο meeting. Να τα πουμε και εμεις που εχουμε να βρεθουμε χρόνια...ο_Ο Μόνο αμα ερθεις ομως και εσυ. Δεν παω μονη μου. :P
Νοέ 18 2009 02:24
the_second_child → samurai_pizza_dora
asto mala, ta lefta apo ton ote, mou feugoun se SECONDS. na sou pw, tsekare to meetings-section, les na skasoume to savvato kai emeis gia xavale? /i tha aneveis sto patriko sou auto to sav/ko?
Νοέ 17 2009 22:12
To θεο χρωστάω...
Ανατομια Ι, Βιολογία ΙΙ, Βιοχημεία ΙΙ, Εμβρυολογία ΙΙ, Παθαν και φάρμακα.
Να τα χιλιασω δλδ. Και πρεπει να παω και στη σχολη να τσεκαρω ακομη καποια.
Το προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει ηδη. Δλδ με τοσα που εχω διαβασει στα forums είναι σαν να εκανα κλινικες, ειδικοτητα, επιασα δουλεια και βαρεθηκα ηδη τη ζωη μου. Δεν εχω αυτη την ανεμελη ανυπομονυσια δλδ. Πρεπει να βρω κινητρα!
Χμμ ο διπλος φραπες χθες παντως μου εδωσε κινητρα γιατι με επιασε υπερενεργητικοτητα.
Καλα εσυ θα αξιοποιησεις τα λεφτα σε μλκιες μονο απο ebay? Μια ιδεα ειναι να κρατησεις τους μερικους μισθους στην ακρη, και μετα να πας στην Ευρωπη για shopping spree. Ή ακόμη καλυτερα! Κρατα τα για ταξιδι στην Ιαπωνια! Omg σε ζηλευω ηδη!
Το αλλο το διλλημα με τον αδερφο μου... Αμα ειναι πατρα παντως θα εχω extra money, αλλιως θα εχω προβληματα. Στην πατρα θα πρεπει ομως να αντιμετωπιζω καθε φορα την αστυνομια οταν θα βαζει τερμα τη μουσικη και δεν θα νιωθει το γεγονος οτι βρισκεται σε διαμερισμα... Αλλα ενα θετικό είναι οτι θα εχω ολες τις κονσολες στη διάθεσή μου! ps3 δευτερο ειναι λιγο αδυνατον να παρω. Ουτε καν wii...
Τα dorama τα βλεπω ακομη. Σχεδον εχω κοψει τα anime. Βαριεμαι να βρω κανα καλο να δω. Εχω βασανισει κόσμο με τους θυληπρεπεις και κουνιστους ιαπωνες.:kill4u:
Αύγ 10 2009 14:59
the_second_child → Jiraiya
οκ, i shall add soon και πιθανόν το βράδυ να είμαι online. |D
Αύγ 10 2009 14:38
λολ βρε, στο 11888 θα με βάλουν, αλλα μη νομίζεις και εκεί σε πρηζουν. καλα εγω χεστ, τα 450 ευρωπουλα κάθε μήνα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Ελα βρε, γιατι οχι? Να το γνωρίσω κιόλας το παιδάκι, και φαίνεται και gamer, καθε μερα στο σπιτι σου, λολ.
you still remember that epic shit? lmao, καλα θα το αντεξω. πόσα χρωστάς βρε τωρα το σεπτεμβριο?
Αύγ 10 2009 14:37
Lol, θα αρχισεις να γίνεσαι χρησιμη για την κοινωνία? :hahaha: Ή μαλλον για τους οργισμενους χρήστες του ΟΤΕ που θα παιρνουν και θα βρίζουν καθε φορα που αντι για 7 πιανουν 5 ταχυτητα! Αντε και καλες επενδυσεις! :D
Ε, οι βασεις εχουν καμια 15αρια μερες ακόμη, να δουμε τι θα κανω αν περασει θεσσ και μετα θα πρεπει να μειωσω δραματικα τα έξοδά μου. Αλλα και στην πατρα να περασει, παλι θα χασω την ευτυχια του ενος σπιτιου για τον εαυτο μου...Τ_Τ Ατιμη κενωνία!
Εκεινο το dorama night που λεγαμε? :P Μεχρι τώρα εχεις γλιτωσει απο την κολαση, αλλα μην φοβασαι, ερχεται και εσενα η σειρα σου. :hahaha:
Αύγ 10 2009 00:33
Jiraiya → the_second_child
Ναι το ίδιο έχω.Το γράφει και στο profile μου νομίζω αν δε θυμάσαι ποιο είναι.
Αύγ 10 2009 00:04
για καποιο λογο δε μπορω να απαντησω στο pm σου //ουτε γενικα να κανω add νεο avatar για παραδειγμα τεσπα, το ιδιο msn με παλια εχεις, γιατι εγω το εχω αλλαξει καιρο τωρα. αν ναι, θα σε κανω add παλι, να τα πουμε εκει. |DD
p.s εχω αρχισει εδω και καιρο να διαβαζω naruto, καλος kakashi και jiraya αλλα κανενας σαν το bastarrdaki το sasuke. |DD
Αύγ 09 2009 23:31
vre mala, me piran ston ote, exei na ginei to dwmatio mou, gemato smut doujinshis apo to ebay, lmao. /diladi, arxizw 24 na douleuw, kala, imoun pou imoyn touristria sto uni, twra tha eimai kai me ensima. |DD
lol, esi tempela? diladi egw ti eimai? na sou pw, o bro sou telika pou perase?
ante vre na ertheis, na exoume kamia pizza-hut-nights again. |DD //still sniffing gia to lulu btw, lol
Αύγ 09 2009 23:26
E, περα απο το οτι σε 20 μερες πρεπει να γυρισω ετσι κι'αλλιως για τις αγαπημενες μου εξετασεις, μαλλον την αλλη εβδομαδα. Αστα να πανε, κωλοβαραω ολη την ωρα και δεν μπορω να κανω τπτ παραγωγικο.
Damn αυτα τα γονιδια τεμπελιας απο που τα πηρα πια?
Welcome back στο nerdokosmo! Πώς περνας το καλοκαιρι σου μεχρι τωρα?
Αύγ 09 2009 22:06
να και μια ψυχη που εχω να της μιλήσω μήνες, lmao.
τι κανεις βρε, πως τα περνας?
Αύγ 09 2009 21:49
vre kwlopaidaki, posa xronia exw na mpw se auto to site, lmao,
anyway, pote katevaineis patra?
Αύγ 09 2009 21:48
the_second_child → Adventurer
[B]True fax. "^^ lawl
Πραγματι, αν και η πρώτη θεωρείται απο τις καλύτερες ταινιες η δευτερη είναι και εμένα η αγαπημένη μου, το ολο story , το soundtrack, καταπληκτικά τα πάντα.[/B]
Οκτ 20 2008 19:28
Adventurer → the_second_child
Ναι μωρε, χαθηκες λιγαααακι :P Και εννοια σου, σε καταλαβαινω... κατα τη γνωμη μου επρεπε η μερα να ειχε περισσοτερες ωρες για να μπορουμε να τις αφιερωνουμε στα ανιμε :hahaha:
Τις ειδα τις ταινιες Kimagure Orange Road, και η δευτερη πλεον συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου anime ταινιες αφου ειδα κατι που περιμενα καιρο (δεν μπαινω σε spoilers προφανως ;) ). Ελπιζω καποια στιγμη να βρω χρονο και για το Maison Ikkoku αλλα εκτος απο ελλειψη χρονου εχω και καμια 20ρια ανιμε ακομη που θελω να δω!
Οκτ 19 2008 15:04
the_second_child → Adventurer
[B]Χάθηκα για λίγο έτσι? "^^
Ωραία θα ρίξω αν και το τελευταιο καιρό δεν έχω πολύ καιρό για πολλά anime. "^^
Ναι δε το έχω τελειώσει ακόμα, αλλα μου αρέσει πολύ. Nostalgic eras = <3
Είδες και τις ταινιες? Και τις δυο?[/B]
Οκτ 17 2008 22:30

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται