Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Sponis → Jap Doll
όταν δεις πόσες φορές έχει αναφέρει το "Ελληνες πφφφ" ή "είστε ζωά" κτλ έλα να μου πεις για τη συμπεριφορά μου. ΞΑΝΑΛΕΩ, το φόρουμ είναι ένα ΓΡΑΠΤΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... αν συναντηθούμε πρόσωπο με προσωπο και εγώ μιλάω με άναρθρες κραυγές θα με καταλάβεις; και αν δε με καταλάβεις και εγώ σε πω ζώο θα έχω δίκιο; Γιατί αυτό κάνει εδώ και τόσες μέρες η κοπελίτσα... Υπάρχουν ορθογραφικοί έλεγχοι πλέον στους browsers που κάνουν τη ζωή μας πολυυυυυυυυυυύ εύκολη. και καταλάβετε κάτι... οι κανόνες είναι για όλους. ΑΝ κάνεις εγγραφή και τους δεχτείς, παίζεις με τους κανόνες... αν δε σου αρέσουν οι κανόνες, δεν κάνεις εγγραφή και βρίσκεις κάτι που να σε αντιπροσωπεύει...
Δεκ 12 2008 09:13
Jap Doll → Sponis
[URL="http://www.anime.gr/forums/dimitorisu.html"]dimitorisu[/URL] Ρε παιδια ενταξει μπορει να εχετε δικιο αλλα το πως της μιλατε "Προσεχε τα ελληνικα σου" κ "μαθε ορθογραφια" κ "δεν ξερεις να γραφεις" ειναι πολυ εκνεβριστικο κ γι αυτην κ το καταλαβαινω. Κ τι εγινε μπορει να μη ξερει καλα Ελληνικα αλλα δε θα τη κοροιδευεται γι αυτο. Κ εγω καποτε σ ενα φορουμ ετσι μου καναν κ απο πανω ειχαν αδικο κ μετα απο Flame την εκανα απο εκεινο το Φορουμ... κ μ εκαναν κ ban... κ γω το χαρηκα απο πανω γιατι εγω τους το ζητησα
Κ το οτι της λετε το πως συμπεριφερονται στο Φορουμ οι ψυχροι κ το οτι πρεπει να προσεχει γιατι θα την πλακουσουν κλπ... που της λετε ουτε δεν ειναι σωστο λες κ απειληται. Ενταξει ρε παιδια πιο χαλαρα.
Μιλαει πως μιλαει, ειναι παραξενη το παραδεχομαι αλλα εχει κ πλακα
Κ τι εγινε ρε Sponis το "ιαπωνες πφφφ" δε το καταλαβαινω... κ εσυ δε μιλας προκλητικα ετσι? Μιλας λες κ δεν υπαρχουν αλλοι Ελληνοιαπωνες στο Φορουμ... ενταξει ησυχασε
Κ εγω Ελληνοιταλος ειμαι κ τι εγινε δηλαδη...
Να ξερεις οτι εμεις οι μικτοι σαν κι εμας ουτε Ελληνες ουτε Ιταλοι (η Ιαπωνες που ειναι εκεινη) αισθανομαστε. Δεν ειμαστε pure ethnicity.
Το καλυτερο ειναι να την αφησετε στην ησυχια της κ να μην της σπατε τα νευρα.
Δεκ 11 2008 18:05
Sponis → Melkor
νο πρόμπλεμ μαι φριεντ... την έχω δίπλα μου και μου κάνει παρέα όσο λεβελάρω τον πριστ μου...
είναι σε γκουντ χαντς...
Δεκ 11 2008 14:57
Melkor → Sponis
ασε αφεντικο, δεν μου εχει περισσεψει ουτε χρονος ουτε λεφτα να κατεβω. λυπαμαι που στην εχω φορτωσει, αλλα πιστεψε με κανω οτι μπορω να κατεβω πριν τα χριστουγεννα. και παλι ευχαριστω για την εξυπηρετηση
Δεκ 11 2008 14:03
Kenny → Sponis
[url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-14.html#post265313[/url]
Δεκ 10 2008 22:20
Sponis → Jap Doll
τα greeklish απαγορεύονται και στα VM
AN ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΦΥΓΕ... θα κλάψει η γάτα μας αλλά θα το ξεπεράσουμε...
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ιάπωνες πφφφ
Δεκ 10 2008 17:18
Kenny → Sponis
Σε πειράζει να χρησιμοποιήσω [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/87627/"]αυτήν την εικόνα[/URL] αντί γι' αυτήν που έχεις τώρα; Η γενικά μια εικόνα της Haruhi που είναι ήδη χριστουγεννιάτικη.
Δεκ 03 2008 15:43
Sponis → Kenny
γιατί θα το ζητήσω φέτος και θα το φτιάξει του χρόνου και άμα... κάνε μια προσπάθεια. Σπόνης τραστς γιου...
Δεκ 03 2008 15:33
Kenny → Sponis
Μπορώ να προσπαθήσω να το φτιάξω, αλλά γιατί δεν το ζητάς (και) από τον Seraphimon, που σου έφτιαξε τα λαμπάκια στην περούκα πέρυσι; :P
Δεκ 03 2008 11:58
Sponis → Kenny
απατεώνα, ρεμάλι, λαμόγιο και όλα τα συναφή... θα μπορέσεις να περάσεις "λαμπάκια" στο άβαταρ μου, να γίνει πιο Χριστουγεννιάτικο; ευχαριστώ...
Δεκ 03 2008 08:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται