Community Status Updates
red pyramid → Dante80
Πάλι καλά, γιατί με έβλεπα να κάνω παρέλαση διαμαρτυρίας έξω απο το σπίτι σου και να παίζει το soundtrack της σειράς για ύμνος :P κάτω το σύστημα οιμε
Aug 25 2008 00:09
red pyramid → Dante80
Θα βάλω τα κλάμματα με αυτό το νικνέιμ:nanana:
goin' on with the joke ofcourse
Aug 25 2008 00:05
tsintori → Dante80
Χαχαχαχα το ήξερα ότι θα μου έβαζες κάτι περίεργο. Για μια βδομάδα όμως ε!!!!!
Επίσης για να μπορώ να μπω θα βάζω το παλιό username ή αυτό το σιδηρόδρομο;;;;;
Aug 25 2008 00:05
Dante80 → Tomodachi2
Έτοιμο το subforum Λία μου. Στείλε μου ένα pm με τα άλλα threads που θέλεις να στείλουμε μέσα, και προχωράμε έτσι....^^
Aug 24 2008 23:46
Dante80 → ayame
Όχι βρε, το αρχείο έχει υπότιτλους μέσα, απλά πρέπει να τους επιλέξεις να τους δείς, και να έχεις και το σωστό πρόγραμμα...:thatsit:
Κατέβασε και εγκατέστησε [URL="http://www.free-codecs.com/download/Combined_Community_Codec_Pack.htm"]αυτό[/URL] (ότι πρέπει για να βλέπεις anime). Έχει 2 players, χρησιμοποίησε τον Zoom player για να βλέπεις τα anime σου...:drink:
Aug 24 2008 17:43
ayame → Dante80
ε, από animeclipse το κατέβασα και δεν είχε υπότιτλους αυτό σου λέω , μήπως πρέπει να εγγραφθώ πρώτα;
Aug 24 2008 17:32
Dante80 → ayame
ayame, δες το από animeclipse. Δεν είναι μόνο πως τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, οι υπότιτλοι τους είναι και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ τόσο από τους περισσότερους αγγλικούς για την σειρά όσο και από το original R1 subs. Μιλώ εκ πείρας....;)
Aug 24 2008 17:22
ayame → Dante80
please i need the subs of 5 cm/sec because i downloaded it from animeclipse and it had only greek titles
Aug 24 2008 14:37
Dante80 → Orion19
Καλημέρες. :drink:
Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, το διάβασα προσεκτικά.
Αυτή την στιγμή τα βασικά προβλήματα με κάποια social groups είναι πως δεν υπάρχει πραγματική θεματική συζήτηση σε αυτά αλλά σωρεία spamming, chatting και off topic content, στοιχεία που παραβιάζουν τους κανόνες του anime.gr και που δεν επιτρέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ, είτε στο main forum body, είτε σε social groups.
Ειδικά για το θέμα του chatting, το μόνο μέσω διεκπεραίωσης του ανάμεσα στα μέλη είναι και παραμένει το IRC κανάλι μας, όπως φυσικά και τα ιδιωτικά chatting sessions μέσω MSN. Τα s groups ΔΕΝ δημιουργήθηκαν για αυτόν το λόγο. Και πολύ σύντομα θα σταματήσουν να λειτουργούν καθ αυτόν τον τρόπο.
Βασικό λάθος αλλά και πρόβλημα στην όλη εξίσωση είναι πως η ομάδα του anime.gr απέτυχε να αναδείξει και να προωθήσει ενδεδειγμένο πλαίσιο συμπεριφοράς για αυτό το τμήμα της κοινότητας. Υποθέσαμε πως απλά η υπενθύμιση των κανόνων του forum μας (οι οποίοι όπως έχει πλειστάκις αναφερθεί ισχύουν για όλο το site) θα ήταν αρκετή για την λειτουργία αυτού του νέου και συμπληρωματικού μέσου επικοινωνίας που τόσο καιρό περιμέναμε να εγκαταστήσουμε στο forum. Υποθέσαμε λάθος.
Stay tuned για περισσότερες εξελίξεις, αυτή την στιγμή δουλεύουμε για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να καταργηθούν τα social groups σαν τμήμα της κοινότητας, ή να καταργηθούν συγκεκριμένα groups εν ονόματι της οιασδήποτε παραβατικής (ή υποθετικά παραβατικής) συμπεριφοράς.
ΕΚΤΟΣ αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί ή/και επιδεινωθεί.
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...:nod2:
Aug 23 2008 07:22
red pyramid → Dante80
Κατάενθουσιάστηκα. Άν την επόμενη φορά με δείς με μπλουζάκι της σειράς να σε κυνηγάω να τη βάλεις στο τοπ10 σου, μην απορήσεις :P (βέβαια μη περιμένεις να κυνηγάω εσένα σε περίπτωση που κυκλοφορεί και καμία κοπελιά με ρόζ μαλλί εκεί κοντά :P)
Aug 22 2008 20:09
Dante80 → red pyramid
Δεν είναι αυτό αγορίνα. Με έπιασε κόψιμο καθώς το έγραφα...:uhh::hahaha:
Μια χαρά σειρά ήταν, αν και δεν την έχω στο top 10 μου (που να χωρέσει η κακόμοιρη). Βλέπω πως ενθουσιάστηκες πάντως.
Aug 22 2008 20:05
red pyramid → Dante80
Μόνο 2-3 γραμμές για την Utena? You hurt my feeings man :( :P
Aug 22 2008 19:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed