Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dante80 → sefiroth
H υπογραφή σου αφαιρέθηκε, σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες μας...
Σεπ 06 2008 19:10
Anyparktos → sefiroth
Μιας και τελείωσες το monster(το οποίο βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν το χω τελειώσει:P) try speedgrapher if you havent already!Για τα "σοβαρά" που έλεγα ότι βλέπω εγώ είμαι λίγο monster,λίγο jigoku shoujo,λίγο higurashi(όπως το πάρει κανεις το τελευταίο ως προς τη σοβαρότητα) και είναι μια χαρά cool η φάση...I mean,δε λέω καλό αυτό που κάνουν μερικοί που βλέπουν μια σειρά μονότερμα να την εκτιμήσουν αλλά και το να "μπλέκεις" τις σειρές δεν είναι άσχημο...Change of mood and a series for everytime of the day.That's what i meant try it!:riiight:
Ιούλ 19 2008 14:22
sefiroth → RiDeLub
α τιποτα, σου εδωσα και reputation αν και One pieciko καθικι (χαχαχα).
Κοιτα εχω προσπαθησει να το δω, αλλα δυστυχως ειμαι στην κατηγορια ανθρωπων που δεν τους αγγιζει το σχεδιο και το παρδαλο του γενικα σκηνικο.Ασε και το αλλο πρεπει να κατεβαζω 300 επεισοδια.Δεν λεω πως δεν θα προσπαθησω να το δω,αλλα με αποθαρρυνει το σχεδιο πολυ ρε γμτ.Και ξεχασα να σου πω ο πρωταγωνιστης του ΔΕΝ μου αρεσει καθολου και αυτο γιατι σπαζομαι παρα πολυ με δυναμεις λαστιχου,οπως και ο Mr fantastic, τον απεχθανομαι, οπως επιση και με τον couji στο Ναρουτο,δεν μου αρεσει οταν επιμηκυνει γροθιες, κλοτσιες....
Ιούν 20 2008 13:10
sefiroth → Orion19
em δεν εχω xbox360,βεβαια σε εχω δει στο gamelife.Εχω ps3....ante ωρα να παρεις και εσυ....!
Ιούν 20 2008 13:05
Orion19 → sefiroth
Να φανταστώ εσύ είσαι απο το gamelife, ε; Σε έχω και στη λίστα μου στο 360. Αμα θες, add me στους φίλους και εδώ. Πολλούς βρίσκω στα ίδια μέρη. Χα χα.
Ιούν 20 2008 12:04
RiDeLub → sefiroth
Thanks για το request.
(Χεχε ευκαιρία να σε κάνω OP Fanatic :hehehe:)
Ιούν 20 2008 02:45
Kenny → sefiroth
[url]http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html[/url] ;)
Ιούν 18 2008 13:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται