Community Status Updates
Nighteyes → Loke
:hihi2:
Eγώ βέβαια δεν το βλέπω το zombies+boobs+pants=success.:P
Sep 13 2010 19:50
Loke → Nighteyes
αφου το επιασε καποιος καλα ειμαστε :P
ελεγα να βαλω και καμια pic απο κανα αυτοματο πωλητη αλλα βαριομουν ^^
Sep 13 2010 19:33
Nighteyes → Loke
[QUOTE]μπαααα i just got a time-machine, gintoki gave me one. XD[/QUOTE]Δεν ξέρω κατα πόσο το καταλαβαν εκεί που το πόσταρες αλλά εγώ γέλασα πολύ.:D
Sep 13 2010 17:57
Anelis → Loke
OOO!!! Δες και πες μου πόσο epic shit είναι, η προηγούμενη με είχε ταξιδέψει σε άγνωστους βόθρους του σινεμά, ανυπομονώ να δω αν αυτή θα καταφέρει να ξεπεράσει τους προκατόχους της..
Sep 12 2010 20:28
Loke → Anelis
εχουν βγει κανονικα rips, υπηρχαν και σε ενα priv tracker που ειμαι εκει το ειδα αλλα ειπα να μη χαλασω το ratio για αυτη τη ταινια και τσεκαρα monova :P
oh well ...
Sep 12 2010 20:24
Loke → Ryuji
ηταν τα services κατω, δλδ ολες οι υπηρεσιες του rizon, nickserv / chanserv / hostserv / memoserv /botserv
it's all good now
Sep 12 2010 20:23
Ryuji → Loke
Problem with IRC :?.
[SPOILER=?]User mode for Ryuji is now [B]+ix[/B]
The nickname “NickServ” does not exist.
This channel requires that you have registered and identified yourself with the network's nickname registration services (e.g. NickServ). Please see the documentation of this network's nickname registration services that should be found in the MOTD (/motd to display it).
Παλιά μου είχε +r αν θυμάμαι καλά. Προσπάθησα να μπώ και με το παλιό αλλά τα ίδια. *begs for help*[/SPOILER]
Sep 12 2010 14:55
Loke → Anelis
haha τωρα το θυμηθηκα το ειχα δει παλαιοτερα το trailer :P
ναι ο τυπας στο vid το σχολιασε καλα ;)
ps. το torrent που κατεβασα ηταν fake :/
Sep 12 2010 10:06
Anelis → Loke
Yeah i know, πήγαινε στο προφίλ της iristellas να δεις ένα βιντεάκι που της πόσταρα με το τρέιλερ με literal interpretation voice over, θα πεθάνεις στο γέλιο!-
Sep 12 2010 02:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed