Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
mysticismlover
α καλαααα!Κατσε ντουμανιασε στο σπιτι σου και οταν χρειαστεις πνευμονια μην με καλεσεις!χαχαχα:P
Mar 07 2009 04:58
mysticismlover
→
Zauk-Lain-
πφφφφφφφφφφφφφφ ιδιοτροπίες!!!! τρ π έμαθα να φτιάχνω μ έχει πιάσει μανία =Ρ κάθε μέρα κάνω xD
Mar 07 2009 04:55
Zauk-Lain-
→
mysticismlover
και απο το σιτε..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το παρει ο αλος..οποτε καταλαβαινεις!:P
Mar 07 2009 04:46
Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Δεν ξερω αμα θα φας κραξιμο..Κανεις δεν το εχει δοκιμασει μεχρι τωρα αλλα δεν ξερω με τι "ματι θα το δει"το καταστημα....Μην φερεις καλητερα για πολους και διαφορους λογους...
Mar 07 2009 02:54
mysticismlover
→
Zauk-Lain-
ρε μήπως σ έχει κατουρήσει μαύρη χελώνα; Ο_ο βσκ σ όλους όσους ξέρω άσχημα συμβαίνουν =/ τι ν πω περαστικάααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!! άσχετο:άμα στν επόμενη προβολή φέρω αργιλέ θα φάω κράξιμο; =Ρ
Mar 06 2009 20:17
Zauk-Lain-
→
mysticismlover
Σκατα!Μου βγαλανε τον ναρθηκα με στειλανε για ακτινογραφια και μου ειπαν οτι χρειαζετε παλι ναρθηκα και μου ξαναεβαλαν...αλλες 2 βδομαδες δεμενος!
Mar 06 2009 19:27
Zauk-Lain-
→
1oneiromono
εχει σχεδον ενα μηνα που πηγα...Φιλε πολυ ωραια ηταν αλλα ρε γαμωτο το χερι μου εφαγε μια μερα μεσα στο νοσοκομειο...
Mar 04 2009 18:19
Seirios
→
Zauk-Lain-
αχαχαχαχαχ
όχι...έχουν 20 εβρό...απλά ΄δεν Γκσέρουν....και υπάρχουν και τα Κ-G που μόνο έτσι την βρείσκουν και βολέβονται και όσοι δεν ξέρουν....
μπες μσν ή άι αρ σι να σε πω...
Mar 03 2009 04:24
Seirios
→
Zauk-Lain-
e re file ama den ksereis....mono h masterGard se sozei....an me ennoeis.....
Mar 03 2009 04:19
Seirios
→
Zauk-Lain-
φίλε εγώ Gκσέρω..Gκαι εσύ Gκέρεις....το θέμα είναι ότι αυτά δεν Gκσέρουν και κάποιος πρέπει να τα μάθει....
τα G είναι για όσους Gκσέρουν....για όλους τους άλλους υπάρχουν τα B kai h mastercard...
xaxaxa
Mar 03 2009 04:09
Seirios
→
Zauk-Lain-
re ama den einai Gkafto....den exei nohma...
h Gksereis h den Gksereis na oum...
Mar 03 2009 04:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed