Jump to content

Community Status Updates

Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

αχαχαχαχαχαχαχα!!! η φανατιλα σε ολο της το μεγαλειο! μπραβο ρε zauk! :P
Mar 28 2009 12:25
Photo

Zauk-Lain- → Emmanouela

οχι ρε,λογικα Ι4 θα βγω επειδη εχω 2 λαμες στο χερι και μερικα αλλα προβληματα...Δεν θα μπω επειδη θα βγει ο ΠΑΟΚ uefa και θα χανω τις εκδρομες :P
Mar 28 2009 03:41
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

Ι5? τρελοχαρτο Zauk??? :P
Mar 27 2009 18:24
Photo

Zauk-Lain- → Emmanouela

hehehhhe..Τωρα που ειπες στρατο περιμενω το χαρτακι μου για να παρουσιαστω:)Αλλα σκευτομε να μην παω...
Mar 27 2009 10:45
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

αντε ρε συ, περαστικα! καλα και εγω...μετραω μερες μεχρι να ανεβω αθηνα! (14 και σημερα! ουτε στον στρατο να 'μουνα! :P )
Mar 26 2009 21:10
Photo

Zauk-Lain- → Emmanouela

καλα ειμαι ξανθια ερωτικη εμμανουελα.Καλα και το χερι αναρωνει οσο το αφηνω!Εσυ τι κανεις?
Mar 26 2009 20:15
Photo

Emmanouela → Zauk-Lain-

Γεια σου μονοχερε τρελε Lain! τι κανεις? πως παει το χερι?
Mar 26 2009 15:49
Photo

Zauk-Lain- → dOOpLiSSaKoS

GreenSkin Orc Choppa?heheehe...εγω εχω zealot Μιλαμε για πολυ σαπιλα...Εχει πραγματικα υπεροχο pvp system...αλλα δυστηχος δεν εχω ορεξη αυτη την εποχη για να ασχοληθω
Mar 23 2009 19:33
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zauk-Lain-

Σωστός ο παίχτης! Ένιωθες το game και για τους ίδιους λόγους σταμάτησα και εγώ, αλλά γιατί alliance ρε συ :P (και εγώ στην αρχή alliance είχα paladin και rogue :) ) Να υποθέσω το WHO είναι το Warhammer έτσι? Από [U][B]W[/B][/U]ar[U][B]H[/B][/U]ammer [U][B]O[/B][/U]nline ε? Δοκίμασα με το 10 Days Trial χθες να κάνω Choppa και γούσταρα άγρια!!
Mar 21 2009 13:50
Photo

Eπαιζα dwarf priest στον Genjuros.Eχω σταματησει αρκετο καιρο διοτι πλεον για μενα δεν ειχε νοημα..Οταν εχεις ζησει καποια πραγματα απλα τα υπολοιπα σου φενοντε πολυ λιγα και δεν συμβηβαζεσε...Τωρα θα μου κανουν το NAXX που το εκανα με 40 ατομα να βγαινει με 20 και με 10?Ε οχι...WHO ξεκινησα αλλα το παρατησα λογο bugs(δεν ηθελα να ξαναπερασω τα ιδια με τα αρχικα bugs του wow και ειπα οτι θα το ξαναεπιανα απο τον φεβρουαριου πραγμα που δεν εχω κανει...Απλα αυτη την εποχη δεν εχω διαθεση)αμα ξεκινησεις WHO κανε char στον karak eight peaks.πολυ καλος σερβερ με παλικαρια που το νιοθουν το game οχι αστεια...
Mar 21 2009 00:05
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zauk-Lain-

Σε όλο τους το μεγαλείο και πραγματικά εκείνες οι ώρες που κάϊκα άξιζαν κάθε λεπτό!! Τώρα ότι και αλλάξουνε, ότι και να προσθέσουνε τα WoW Golden Days δεν ξανάρχονται...Πιστεύω πως η παρακμή του WoW άρχισε επίσιμα όταν βγήκαν τα PvP Ranks και έγιναν τα quest στην Azeroth ευκολότερα! Εσύ να υποθέσω σταμάτησες ε? Τι χαρακτήρα έπαιζες? BTW το καλοκαιράκι αρχίζω το Warhammer αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να ξεκινησουμε στον ίδιο server :) Γιατί σκοτώνεσαι με τον Skiarxon??
Mar 20 2009 14:10
Photo

Seirios → Zauk-Lain-

έτσι δείχνει....
Mar 20 2009 10:06
Photo

A ρε παλικαρε εχεις νιοσει και εσυ παλιες καλες εποχες wow ε?
Mar 20 2009 03:25
Photo

Zauk-Lain-Azathoth

οχι οχι σε φοβουμε...Θα λειπω γιατι θα παω να δω/ακουσω τους bootstroke!παιζει προβλημα? xD
Mar 20 2009 00:31
Photo

AzathothZauk-Lain-

τρέχει τίποτα με το account μου και το κοιτάς? eh eh eh? θες να φέρω τον σύνδεσμο να χτυπηθούμε? μέη :( gt θα λείπεις το σάββατο :'(
Mar 19 2009 23:53