Community Status Updates

Nighteyes → Erisadesu
XD
Αντε ρε συ τον ξερει τον αντρα της ζωης μου ο ζαχαροπλάστης;:P
Στο μεταξυ μολις τωρα μου λεγε η αδερφη μου για την εκπομπη της Τσοκλη στην Ιαπωνια (την ειδε σε επαναληψη) και για τα σχολια της για τους Ιαπωνες που ειναι ασχημοι και για τα στραβα ποδια των γυναικων. Κι εγω συμπληρωσα και για τα δοντια αν κι αυτα τα φτιαχνουνε πια.:P
Και συμφωνησα φυσικα οτι ελαχιστοι Ιαπωνες ειναι ωραιοι αν και οι καλοι τους ειναι πολυ καλοι(πχ Kaname Jun). Οι ανακατεμενοι ασιατες(μεταξυ τους ή με αλλες φυλες) παντως ειναι οι καλυτεροι τελικα.
Οι κορεατες παντως πολυ στρογγυλοπροσωποι μου καθονται πλην εξαιρεσεων. Οι κινεζοι (και ταιβανεζοι αφου το ιδιο ειναι στην ουσια) μαλλον μου αρεσουν πιο πολυ. Αλλα ξερεις οτι τα γουστα μου ειναι πιο δυτικα...

Erisadesu → Nighteyes
Συζήτηση στη δουλειά:
Τελικά Αλέξανδρε οι Ταιβανοί είναι πιο ωραίοι απο τους Ιάπωνες.
Αλεξ: Δεν νομίζω
Εγώ: Είμαι σίγουρη
Αλεξ: Θα σου πω ένα όνομα Takeshi Kaneshiro
εγώ έχω πεθάνει στα γέλια και αυτός με κοιτάει με απορία
Η μάνα του είναι απο την Ταιβάν
είναι μισός Ταιβανος...
έπρεπε να δεις τη φάτσα του

Orion19 → Erisadesu
Το είχα ξεχάσει και να μπαίνεις. Αλλιώς θα μου λείπεις και θα πρέπει να σκυλιάζω ακόμα πιο πολύ για να καλύψω το κενό στο daily bitching quota.

Orion19 → Erisadesu
Η εταιρία του βγάζει γερά λεφτά και το λατρεύει αυτό που κάνει.
Η καριέρα του δε θα στρώσει γιατί και εκεί τη μαργαρίτα κάνει, όπως έκανε και στη Mary που έγλυφε τα χέρια του σα γάτα κάθε 2 σκηνές και έδειχνε την γυναικεία μέση του και τη μπούκλα του.
Ο Heechul των Super Junior είναι γνωστός του και επειδή η λολάδα του τον κάνει popular, προσπαθεί το χαμένο να τον αντιγράψει και σκοτώνει ακόμα και αυτό, το άχρηστο.
Όσο για το Φρύδι, κέρδισε το όνομα λόγω των ωραίων φρυδιών του που θα ήθελε η κάθε κοπέλα και κανένας μη gay άντρας.
Η μόδα βλέπεις... Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα βγάζουν! Δε τα ξυρίζουν απλά μπας και σωθούν στο μέλλον όταν περάσει η τρέλα.
Μετά απο τη Diva όμως και τη Divine Sparkleness της, ούτε το Φρύδι, ούτε ο Heechul μου φαίνονται περίεργοι σε σχέση με αυτό το πράγμα.

Erisadesu → Orion19
******...η εταιρεία του τι κάνει; γιατί δεν οδηγεί στον σωστό δρόμο και τον αφήνει
να κάνει αυτές τις ********; Γιατί να το κάνει αυτό στον Lee Min Ho θα του ξεσκίσω τη μούρη
τώρα ετοιμάζει και άλλη ταινία...στην τελική όταν βγει το Kimi wa peto η καριέρα του θα στρώσει.
ο heechul πάλι τόσο σπουδαίος είναι; Δεν τον έχω δει πουθενά γι αυτό.
γιατί να πεις τον kame φρύδι ROFL

Orion19 → Erisadesu
Χάνει έδαφος. Βαρεθήκανε τις τρέλες του και προσπαθεί να προωθήσει τον εαυτό του κι'άλλο μπας και το κερδίσει. Το έχει χάσει τελείως.
Εδώ έλεγε στα fangirl του να μη πάνε στον Lee Min Ho όσο λείπει. Στον ίδιο που έστειλε sms να γίνουνε φίλοι και που όταν δε πήρε απάντηση του έστειλε "I like girls"... Και μετά τον έθαψε τον άνθρωπο στη τηλεόραση γιατί του φάνηκε αστείο το μήνυμα.
Έχει πάρει με τη σειρά όποιον διάσημο βρίσκει και τους κολλάει και αν δε θέλουν, τους θάβει. Να μη πω για την business card "Asia Prince" και οτι συνεχώς λέει πως είναι οτι καλύτερο είδε η Ασία. Απλά τα έπαιξε το παιδί ή τον πιέζει η εταιρία και το έχασε.
Και να μη πω για τη "μουσική" του και οτι ακούγεται σα κότα που τη σφάζουνε ή τη πηδάνε, στα live. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει χρήμα, κάνει οτι μπορεί όσο γελοίο και αν είναι και σκυλιάζει με το που θα τον θίξουν ή θα νιώσει απειλή.
Μπήκε και ο Heechul στο στρατό τώρα και δε τον κουμαντάρει (είναι η γκόμενα του Heechul ή την έχει δεί κλώνος του) και νομίζει το ζώο οτι αυτά που κάνει συγκρίνονται με τον Heechul ντυμένη Lady Gaga για κωμικό νούμερο... Έλεος.
Μετά απο αυτά που έχουνε δεί τα μάτια μου, μέχρι και τον Κάμε θεωρώ καρα-άντρακλα. Αν είχα επιλογή να δώσω χειραψία στη Gaysha ή να καθίσω να μη πηδήξει ο Κάμε, το φρύδι θα διάλεγα! Και τον Heechul! Φέρτε τους! Anything but THAT! :kakaka:

Erisadesu → Orion19
αυτός που λες ο ηθοποιός ο Κορεάτης που έπαιζε στο You are beautifull
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σπαμάρει στο twitter...έχει λυσσσάξξει...
τι παίχτηκε; πάτωσε το marry me mary και τώρα έχει φρικάρει;
γιατί σκάει αφού έβγαλε cd στην Ιαπωνία ας πάει να παίξει εκεί σε καμια σειρά να τελειώνουμαι.

Nighteyes → Erisadesu
OK. Μπορω να μαι κεντρο 3-3.15. Θα σου στειλω sms αν ειναι αυριο.

matassos → Erisadesu
ναι μπαινει, για να μου "τη μπαινει" xD
εχει την πλακα του και εχει πλεον καποια κινηση :P