Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Erisadesu

Λίζα,όταν λέω στον "κύκλο μας" απλά εννοώ να σπάσεις και εσύ λίγο πλάκα. Εντάξει μπορεί να μεγαλώνουμε,αλλά μην γινόμαστε δηλαδή και σοβαροί για τα μάτια του κόσμου.Έτσι μπορεί να χάσει κανείς πολλά από την ζωή και να το μετανιώνει αργότερα.Για να κερδίσει τι;Την αποδοχή από τους παλιότερους που μεγάλωσαν σε πιο συντηρητικές εποχές;Δεν το θέλω κάτι τέτοιο.Αλλά και δεν θέλω να φέρομαι και παλαβά εννοείτε.Απλά που και που καλό είναι να χαλαρώνουμε λίγο και να μην μας περιορίζει οποιαδήποτε σοβαρότητα.Αυτό ιδιαίτερα όταν είσαι σε μια παρέα ομοϊδεατών που θέλει να περνάει καλά.Αύριο μεθαύριο θα βλέπουμε τις φωτογραφίες,θα γελάμε και θα λέμε "τι τρελιάρηδες ήμασταν ( /είμαστε; )". Ξέρω ότι μερικές φορές (ή βασικά πάντα) σε φωτογραφίες δείχνω σαν παλαβός ή κάτι τέτοιο (δεν βοηθάει και ο μεθυσμένος φωτογράφος που με βγάζει όταν πέρνω χαζές εκφράσεις),αλλά να είσαι σίγουρη ότι το κάνω για να έχουν κάποιο ενδιαφέρον,γιατί κανένας δεν έχει όρεξη να κοιτάει "βαρετές φωτογραφίες". Γιατί επιλέγεις να χάνεις τέτοιες στιγμές στον βωμό της σοβαρότητας;Δεν θα σε κατακρίνει κανείς έτσι και αλλιώς. Δεν πιστεύω να το κάνεις απλά και μόνο για να κρατήσεις το πρόσχημα της "κακιάς Erisabetsu". Μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα ότι είσαι καλοσυνάτο άτομο άσχετα με το τι λες (εγώ πάντως αυτό είδα). Επίσης, χωρίς να ξέρω αν βάζεις και μένα μέσα,δουλεύω κανονικά (οτιδήποτε σχέση μπορεί να έχει αυτό τέλος πάντων).Οπότε σε περιμένω πιο χαλαρή στο επόμενο πάρτι:wis:.Έγραψα και πολλά.Αν είναι να πούμε και άλλα πάνω στο θέμα καλύτερα θα ήταν να τα συνεχίσουμε μέσου pms γιατί στο προφίλ τέτοιες συζητήσεις έχουν άκυρη θέση πιστεύω.
Jul 03 2008 10:29
Photo

Erisadesu → Cassiel

pistepse me den ennoousa esena... kai oxi euxaristw, ston kuklo sas 8a mpw molis sovareftoun kapia atoma, i arxisoun na doulevoun.
Jul 03 2008 09:32
Photo

Cassiel → Erisadesu

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λίζα:frozen:!!!Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε και εσύ να μπεις στον κύκλο μας:kill4u:
Jul 03 2008 09:18
Photo

Erisadesu → Cassiel

nai oti merika atoma itan theama kai sumperiferotan san xamolimena 5xrona se paidiko party sta goodies einai alithia.
Jul 03 2008 09:11
Photo

Cassiel → Erisadesu

Δηλαδή:hmmm:;Μήπως εννοείς "θέαμα" αντί για "θέμα";Κατά τα άλλα όλα είναι για πλάκα:wis:.
Jul 03 2008 09:08
Photo

Erisadesu → MogDevil

diavase tous orous ligo. [url]http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules[/url] kai stamata na diplopostareis. kai oxi tipota allo den egrapses kai tipota pou na axizei to double poist.
Jul 03 2008 08:36
Photo

Erisadesu → Cassiel

nai auto to arostiemno thema me tis agkalies giati to kanete?
Jul 02 2008 17:58
Photo

Erisadesu → Quajafrie

8a to deis kai 8a peis ekeinh th mera oti ekeinh h vlamenh h kologria pou eixame sto forum eixe dikio telika.
Jul 02 2008 17:58
Photo

Quajafrie → Erisadesu

Μπα!
Jul 02 2008 17:13
Photo

Cassiel → Erisadesu

Ώστε είναι ε; Φυσικά και το πιστεύω εννοείτε. Δεν έχω λόγο να κάνω το αντίθετο:thatsit:. Πάντως γι'αυτό που ρώτησες αρχικά, καλάάάά, θα σου δείξω εγώ στο άλλο πάρτι Λίζα :kill4u:. Θα σε αρχίσω και σένα στις αγκαλίτσες για να μην παραπονιέσαι :hahaha:.
Jul 02 2008 17:04
Photo

Erisadesu → Judge Dredd

esu twra ti petagese eki pera?
Jul 02 2008 16:29
Photo

Erisadesu → Quajafrie

epeid prolava kai to diavasa prin to sviseis lol eisai lathos kai 8a to deis.
Jul 02 2008 16:17
Photo

Erisadesu → nasia27

esena kakomoira mou 8a sou vgalw to mali trixa trixa. elpizw na ta opume kapia stigmi.
Jul 02 2008 14:38
Photo

Erisadesu → Cassiel

nai eina xaderfos tis ton rotisa siemra to prwi pou ton eida sto leoforio. lol Cassiel oxi re su plaka se ekana
Jul 02 2008 14:35
Photo

Cassiel → Erisadesu

Ha ha ha XD.Λίζα τι εννοείς;Μήπως αναφέρεσαι στις φώτο του πάρτι.Όχι καλέ χαλάρωσε.Απλά είπα να σπάσω λίγη πλάκα γιατί την προηγούμενη φορά δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο και κακά τα ψέματα ψιλοβαρέθηκα.Κάτσε να ανεβούν και οι άλλες φώτο να δεις και άλλες τρέλες πέρα από αυτό που ανέφερες.Πάντως γενικά είμαι το ήρεμο χαμογελαστό "καλό παιδί" στον "φυσιολογικό" κόσμο οπότε μην σου μπαίνουν τίποτα περίεργες ιδέες από τις εικόνες:) Πάντως έχει πλάκα που λες κάτι τέτοια έτσι μπαμ και όποιον πάρει:P
Jul 02 2008 14:16