Community Status Updates

Zauk-Lain-
→
Erisadesu
to late today i will travel to athens...Well i might come again @October if Johnaroc is Fine...

Erisadesu
→
Zauk-Lain-
go find Shirokage, Locke and the other guys there :P:P
and go have a drink for me in Guernica :)
i will be in Heraklion in october :P

Zauk-Lain-
→
Erisadesu
no its not...Well i am on vacation @ Heraklion and i leave with my sister...She study all the day and i dont know anyone here...So i take Night Gibs and i play 12 hours...

zade → Erisadesu
Aσε με πιάνουν τα διαόλια μου . Μα πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί στη Μάρβελ ; Εχουν έναν τόοοοσο καλό ήρωα , τόοσο πρωτότυπο και πάνε και κάνουνε ηλιθιότητες και χαλάνε όοοτι καλό έχουνε κάνει. Τώρα δεν ξέρω πως θα ήτανε σε άνιμε ,τα χω σκεφτεί κια εγώ αυτά που λες και συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να χαλάνε το origin ενός ήρωα. Εχει γίνει τόσες και τόσες φορές. Εάν κάποια στιγμή πραγματοποιηθούν οι επλίδες μας για punisher animated ελπίζω να σεβαστούν όλη την ιστορία πυο υπάρχει πίσω απ αυτόν .

Erisadesu
→
Zauk-Lain-
.... get a life.
or get laid
either way stop using the computer all the time.

QueenofHearts → Erisadesu
Kαι επιμένεις στα λάθη αφού μόνο στο σωστό δεν έβαλες τόνο!! Με πληγώνεις!!:run:
ΠιΕς: που να δεις απάτη που δέχτηκα να παντρευτώ την Lucy!..
[url]http://www.anime.gr/forums/art-gallery/921-%C5cchi-united-girls-strike-back-27.html[/url]

Erisadesu → QueenofHearts
πάτυ, παττυ, πάρτυ
με απατας αφου μιλάς με την ανελίς λολ

QueenofHearts → Erisadesu
Ναι ρε! άκους εκεί Πάτυ! Δεν γράφομαι Πάτυ! Πάττυ γράφομαι! Τς τς τς!!! Σα δε ντρέπεσαι!!! Σε τι σε απατάω αλήθεια;

Erisadesu → zade
καλά ολα αυτά που λες.
Σίγουρα ο pansiher Θα ήταν καλύτερος σε anime.
Θα είχει τη σωστή αναλογία αίμαατος και σίγουρα οι Ιαπωνες δεν θα τον ευνουχιζαν.
Αλλά πολύ φοβάμαι οτι πάλι θα έβρησκαν κάτι για να χαλάσουν το feeeling.
Κοινός θα αλλάζαν το στορυ, θα τον έβαζαν σε ενα post apocalypt μέρος
και να δεις που θα τον έβαζαν να αναζητεί την γυναίκα του αντί να την παιθάνουν.

Anelis → Erisadesu
ναι το καταλαβα :D
αυτος ειναι ο κυριος λογος που μου αρεσουν τα γκρουπ
γιατι πριν δεν μιλαγα με κανεναν απο το φορουμ περα απο replies σε thread
παω να κοιμηθω γιατι εχω να ξυπνησω με τα κοκορια αυριο
ciao:byejg9:

Erisadesu → Anelis
Πάτυ είναι η Queen of hearts.
σε αυτό έχεις ενα δίκιο πάντος οτι γνωρίζουμε τους άλλους καλύτερα.