Community Status Updates

Erisadesu → dennisuke
το άλλαξα επειδή ειμαι η Desu Sama.... a.k.a suiseiseki απο το rozen maiden.
νομίζω ότι εκείνο το νικ σου ταιριάζει περισσότερο.

dennisuke → Erisadesu
Γιατί άλλαξες το username σου; :hmmm: Ακούγεται πιο ιαπωνικό το desu από το betsu?
Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω κάποια στιγμή το δικό μου σε dennisuke... έχεις καμιά καλύτερη πρόταση;
Ευτυχώς ή δυστυχώς τα username μας τείνουν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ονόματά μας. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν αξίζει να δώσουμε έμφαση στην ιαπωνική μας παιδεία ή αν είναι όλα αυτά μια πλάνη, ένας τρόπος για να νομίζουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από το λούκι της ελληνικής κοινωνίας :huh:

red pyramid → Erisadesu
[url=http://www.youtube.com/watch?v=I79AfWGrg9g]YouTube - World's greatest R Kelly[/url]

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erisadesu
[B][I]είπε το narutard Και πέταξε προς το δάσος απο κλαδάκι σε κλαδάκι...[/I][/B]
[B][/B]
Δε σε πιασα lisa-chan... Αναφεροσουν σε αυτο που ειπα για τις μαχες?

IlPalazzo → Erisadesu
Σε περίπτωση που ακόμα απορείς: Το xxxHolic είναι 26+13 επεισόδια, πρώτη και δεύτερη σαιζόν αντίστοιχα.

Melkor → Erisadesu
[url=http://moe.imouto.org/post/show/41725/kimono-sawachika_eri-school_rumble]kimono sawachika eri school rumble[/url]

Zoro → Erisadesu
έλα βρε eri sry που δεν απάντησα προχτές αλλα έκλεινε το μέρος(ναι,εκτος τον όλων κλείνουν και νωρίς τα "νεταδικα" εδώ,dammit..τουλάχιστον το μοναδικό κοντά στο σπίτι μου)..
όσο αφορά το irc δεν νομίζω να μπω ξανά πριν τις 25 γιατί έχω ισα ισα το χρόνο να μπω στο forum καθημερινές να δω τι έπαιξε και μετά την κάνω συνήθως,άρα καλύτερα να μην μπλέξω και με irc αυτή την περίοδο..
Αυτά λοιπόν,thanx και για το link:),με αυτό θα μπορώ να αντικαταστήσω προσωρινά το πρόβλημα μου μέχρι να ξαναποκτήσω την (πολυπόθητη) σύνδεση σπίτι...μέχρι και posts μπορώ να κάνω πια αν χρειαστεί...πολύ καλο link...πραγματικά sankyu:P
Τα λέμε λοιπόν^^

Erisadesu → Melkor
In Maria's balcony stealing wireless internet, and waiting for the time to pass to go
to the office and find out how fucked my life is gonna be from now on.

Melkor → Erisadesu
but of course mistress..
I am still your most humble servant/slave

Erisadesu → Melkor
hehehhe now we all have ximura's mail, (go use the edit button and delete it)
So... I am still your mistress know that my life sucks and I have no job?
Have I lost my slave's respect?
Can life be more cruel?