Community Status Updates
ichigo13 → Matsu
Οκ τίποτα ^_^!
Όντως θίχτηκα εύκολα!Τι να κάνουμε είμαι ευαίσθητος ο άτιμος:blush2:!
Jun 18 2008 11:03
Matsu → ichigo13
βρε τι θιγεσαι κατευθειαν....θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν απαντησαν σαφως στην ερωτηση σου, και θελησα και σου απαντησα κι εγω...το "προφανως" μπορει να ακουστηκε καπως, αλλα δεν ταιριαζε το "συνεπως" ^_^...και οταν εκανα quote τη φραση σου, προφανως δεν αναφερομουν σε σενα, μιας και το ειπα κιολας "ανεξαρτητα με τον απο πανω..."....για αλλον χτυπαγε η κουδουνα, και οποιος καταλαβε καταλαβε..μη θιγεσαι με το παραμικρο...
Jun 18 2008 10:56
ichigo13 → Matsu
Καλά γιατί το συνεχίζεις?!Είπα να το λήξουμε κι εσύ συνέχιζεις και μιλάς για επιχειρήματα!Ποια επιχειρήματα και που δεν συμφωνώ μαζί σου?Το μην με φάτε κιόλας δεν το είπα μόνο για σένα!Απλώς περίμενα μόνο μια απάντηση κι όχι τρεις!
Μια ερώτηση έκανα μόνο!Ουτε τον έξυπνο έκανα ούτε τίποτα!
Απλώς στην αρχή δεν το είχα καταλάβει!
Αν αυτό το post σου ήταν απλώς για να μου εξηγήσεις τότε πάω πάσο και ζητώ συγνωμη!Αλλά με το "προφανώς" που είπες διέκρινα και κάτι άλλο!
Τίποτα παρεξήγηση λύθηκε!Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα πράγματα?
Πάντως το ξαναλέω ζητώ συγνώμη!Δεν θέλω να έχω προηγούμενα με κανέναν!
Jun 18 2008 10:45
Melkor → ichigo13
ευχαριστω για την πληροφορια μαστορα, ειχες δικιο
απλα την τελευταια φορα που το εχα δει ειχε N/A στις επιλογες για τα γκρουπ.
Jun 18 2008 01:28
ichigo13 → Melkor
Βασικά μπορείς να κάνεις edit το group που έχεις φτιάξει!Όποτε μπορείς να διωρθώσεις αυτό που θες και μόνος σου στο group Tolkien fans!Απλώς πατάς join social groups και πάνω βλέπεις τα group στα οποία έχεις κάνει join, (ενώ από κάτω σου δείχνει τις τελευταίες posts)και σ'αυτάπου έχεις δημιουργήσει εσύ μπορείς να κάνεις edit(θα το δεις το γράφει)!
Αυτά κι ελπίζω να βοήθησα!
Jun 18 2008 01:06
ichigo13 → Phantom Duck
Admin-sama it's my duty to report you the [URL="http://www.anime.gr/forums/requests/4832-j-music-one-piece.html"]wrong threads[/URL](Χαφιές του κερατά LOL:lol:)
Move it please!
Jun 18 2008 00:20
RiDeLub → ichigo13
Thanks! Δεν το θυμόμουν .
Πάντως θυμάμαι ότι όλη την ώρα τον λέγαν υπηρέτη, πριν να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.
Jun 17 2008 21:45
ichigo13 → RiDeLub
@Ridelub βασικά ο Kurahadol λεγόταν Captain Peet στο ελληνικό dub!
Jun 17 2008 21:38
ichigo13 → odin
Ουπς τώρα το είδα!Σου έστειλα 2 φορές το ίδιο pm!
Gomenasai!!!!!!!!!!K**μηχανήματα!(την έχω πατήσει πολλές φορές με το κουμπί πίσω:oo:!)
:nod2::nod2:
Jun 17 2008 20:42
ichigo13 → Baggos
Oχι αλλά έχω έναν φίλο εκεί που είναι πολιτικός μηχανικός!
Δεν την παλεύει όμως!(Δεν έχει και θέρμανση!)Γενικά τα περνάει άσχημα!
Jun 17 2008 16:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed