Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Serestrum

To anime το παρακολουθείς?
Jun 20 2008 16:37
Photo

Serestrum → ichigo13

σχετικα με το SE....να γινεται πιο σκοτεινο αν και δεν εχω διαβασει το μπλιτς για να συγκρινω.....αλλα ειναι τρομερο...(προσωπικη γνωμη)
Jun 20 2008 16:06
Photo

ichigo13 → SirJim

SirJim στο Heal/Hurt game ψύφισα χθες και ψύφισα και τώρα!Πειράζει?
Jun 20 2008 15:44
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub να σε ρωτήσω κάτι ρε!Πόσα επισόδεια one piece είχε δείξει στην Ελλάδα!
Jun 20 2008 15:13
Photo

ichigo13 → Ash_Pokemaster

Tυχερέ έχεις Wii ενώ εγώ όχι και έτσι μπορείς να παίξεις το one piece:Unlimited Adventure!Είναι πολλύ καλό παιχνίδι για το Wii και ίσως το καλύτερο της σειράς! Θέλω κι εγώ :(
Jun 20 2008 13:22
Photo

ichigo13 → Serestrum

Ρε αλήθεια το soul eater θα γίνει τόσο σκουεινό πιο μετά? Δηλαδή θα γίνει και πιο σκοτεινό από το bleach?
Jun 20 2008 13:14
Photo

ichigo13 → GkLoc

Tης Νami ήταν Bonny και του Sanji ήταν Suny! Το δικό σου ήταν Gas
Jun 20 2008 10:20
Photo

GkLoc → ichigo13

Ιchigo,Επειδη Σε Βλεπω Ενημερωμενο, Τα Ονοματα Των Sanji k Nami Στο Ελληνικο Πως Ηταν??? Δεν Τα Θυμαμαι Καθολου!
Jun 20 2008 03:12
Photo

ichigo13 → Zoro

εγώ τελειώνω στις 25,την τετάρτη δηλαδή και ναι όντως έχω άγχος και είμαι ψιλοστριμογμένος!Αλλά τι να κάνουμε όλα μέσα στη ζωή είναι! Ως τώρα έχω δώσει ένα μάθημα και τα πήγα καλά! Αυτά,την κάνω κι εγώ τώρα παλιόφιλε.Τα λέμε ^_^!
Jun 20 2008 01:54
Photo

ichigo13 → Gaia

Ουπς sorry Gaia λάθος μήνυμα για άλλο προοριζόταν! GOmen!
Jun 20 2008 01:49
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε μολις το δα!!! Ενταξει πιο καλη η μεταφραση απο το ελληνικο αλλα και παλι χαλια,καμια σχεση με το οriginal... Το ειχα προλαβει πολυ λιγο στην ιταλκη τηλεοραση και δεν θυμομουν τις φωνες παντως...πιο πολυ το ελληνικο ειχα δει... Απ οσα ακουσα στα αλλα ιταλικα site,τον σεπτεμβριο-οκτωβριο ξαναγυρναει στις ιταλικες τηλεορασεις το One Piece,μετα απο απουσια 2 χρονων,αλλα θα ναι κλασικα censored,η σκηνη με τα τετοια του Franky και με το μπανιο της Nami αμφιβαλλω αν θα φτασουν ποτε στην επιφανεια....γι αυτο,σταθερος στο japanese!!(καταραμενο καλοκαιρι,αργουν και οι subbers τωρα...μαστιγωμα στο thread,παμε!!:madtodeath:) Τελος,μονο και μονο που τον Luffy τον λενε Rubber στο ιταλικο(σοβαρα!)θα με κανει να το βλεπω ισα ισα για την πλακα,οπως εβλεπα το naruto αυτη την περιοδο...(ασε που θα ναι πολυ πιο πισω...πιθανον να το παει και απο την αρχη..)...και το Οpening ηδη το ακουσα,το παλιο ηταν μακραν καλυτερο,και ηδη δεν ηταν τελειο(κι ας το τραγουδαει η Cristina D'Avena και ο Giorgio Vanni,που τους θεωρω φωναρες για τα ιταλικα ανιμε,καμια σχεση με το We Are & Σια!!) Καλη και η βοηθεια σου παντως,αποκτησαμε και την αρχαιολογο που ηθελα!!^^ Αυτα,την κανω οπου να ναι...εσυ τι λεει γραφεις εξετασεις τωρα?? Εγω ειμαι πολυ στριμωγμενος,ισα ισα τα βραδια προλαβαινω να μπω,για λιγο στα group/threads που συχναζω.... Ποτε τελειωνεις?? Τα λεμε:byejg9:
Jun 20 2008 01:28
Photo

ichigo13 → Zoro

Zoro δες αυτό το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zHYOhs1Xy4U&feature=related"]video[/URL] όποτε μπορείς και πες μου την γνώμη σου για το dub!
Jun 20 2008 00:52
Photo

Gaia → ichigo13

Ναι ρε γμτ....... Τουλαχιστον το εχουμε. ^_^
Jun 19 2008 19:56
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Βασικά ο Admin άνοιξε πάλι τις εγγραφές οπότε άμα δεν πρόλαβες να το δεις πες πότε θα το κοιτάξεις για να τις ξανακλέισει άμα είναι οκ?
Jun 19 2008 19:17
Photo

ichigo13 → MitHuNa

I know:) Βασικά πέρνα μοα κι από εδώ να ψυφίσεις στο [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/4589-sailor-moon.html"]sailor moon thread[/URL]!
Jun 19 2008 19:15