Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Msn παρακαλώ:knock-knock:(δεν έχεις κάνει log in)
Aug 18 2008 15:22
Photo

Eμένα στις 28 αρχίζει αλλά πρώτο μάθημα γράφω φυσική στις 30 (:puke:) και μετά ξαναγράφω στις 9 Σεπτέμβρη,οπότε οκ! Τελικά πως τα πήγες σ'αυτή την εξεταστική?
Aug 14 2008 16:00
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ελα βρε! Την αλλη φορα δεν μπορουσα να postaρω visitor message και ξεχαστηκα...Στο msn σχεδον πανα μεσα ειμαι, απλως εχω appear offline. :P Εχω καει αυτες τις μερες υπερβολικα... Βλεπω συνεχεια dramas με τον Jun και το μεσημερι ετρωγα το σπυρωτο ρυζι με chopsticks και εκανα τα τελετουργικα των ιαπωνεζων οταν τρωνε! Παει τρελαθηκα. Εξεταστικη αρχιζω στις 2 σεπτεμβριου νομιζω. Εσυ ποτε?
Aug 14 2008 15:55
Photo

Nα σε ρωτήσω ρε εσύ πότε αρχίζεις την εξεταστική του Σεπτέμβρή?
Aug 14 2008 15:46
Photo

Seraphimon-T.K. → ichigo13

Ασε...Εγω μονο 1 εχω βρει ΧΡ οχι οτι τα ψαχνω....Τυχαία καθως εκανα ενα μακελιο στη πολη ~χαχαχαχα~.. Εγω δεν ασχολουμε με αυτο...σιγα που θα τρεχω για 200 περιστερια...εκτος αν ηταν σε κανενα Trophie >_<
Aug 14 2008 12:38
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Ρε μιλάμε στο GTA IV κάνω τα 200 pigeons και τώρα μου έχουν μείνει 4 και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά!Αντε γειά!
Aug 14 2008 12:02
Photo

Ρε μπες κανά msni! :)
Aug 13 2008 18:26
Photo

Mέρα πως πάει καλά? Ο brother σου μου είπε πως τα περάσατε καλά στην Ιταλία!
Aug 13 2008 09:55
Photo

Lucy-Nyuu → ichigo13

μια χαρα είσαι!!! εγω ακομα σχολειο....:S
Aug 12 2008 22:06
Photo

ichigo13 → Lucy-Nyuu

Καλά μια χαρά είμαι φοιτητής στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο!Τώρα όμως είμαι Αθήνα!
Aug 12 2008 22:03
Photo

Lucy-Nyuu → ichigo13

Hello!! Ηράκλειο? Χερσονησσος εδω....:P Τι κάνεις?(thx για το accept )
Aug 12 2008 21:58
Photo

GkLoc → ichigo13

"Μα καλα πως και δεν σου απαντησε ο GK???" Επειδη πολυ απλα ακομα δεν εφτασα εκει...
Aug 12 2008 14:34
Photo

Zoro → ichigo13

Μα καλα πως και δεν σου απαντησε ο GK??? Απιστευτο,μιση ολοκληρη μερα ελειψα απο το νμ σου και ανετα απαντουσε αν ηθελε...omg δλδ,ανυσηχω μην επαθε τπτ!! Εξεταστικη κι εγω απο Σεπτεμβρη αρχιζω και θα χαθουμε για λιγο:( Οσο για τον αυτοκρατωρα,γενικως οπως ειδες ηταν nut case ο τυπος...τον ενοιαζε μονο να κυριαρχισει παντου και ξανακανοντας την μεταμορφωση 2 φορες εγινε τοσο τεραστιος που εχασε τα λογικα του και αρχισε να καταστρεφει τα παντα...αν ειδες ουτε τον στρατο του δεν αναγνωριζε και τους περασε για εντομα που οταν τους παταει γινονται κοκκινα λουλουδια!! Γενικως δεν ειχε λογο...ηταν κατι σαν ο θεος της καταστροφης πια και ηθελε παση θυσια να νικησει τον Griffith αλλα δεν τον βλεπω να τα καταφερνει τον κακομοιρη!!:P {να δουμε ποτε θα δουμε το 298!} Αυτα φιλε μου...καλως επεστρεψες και τα λεμε στο forum!!^^
Aug 12 2008 13:01
Photo

Ash_Pokemaster → ichigo13

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 360 είναι ένα υποβαθμισμένο PlayStation 3, με ίδια παιχνίδια με το PlayStation 3, πλην τα exclusives του τελευταίου. :P Ε, εντάξει, έχει και κάποια άλλα παιχνίδια! Που υπάρχουν και στο PC φυσικά! :P Όντως, η Sony κινείται αρκετά καλά, αν και πρέπει να πω ότι τα handhelds με ικανοποιούν πολύ περισσότερο ως κονσόλες και από Nintendo και από Sony πλευρά. Όσο για την εξεταστική... Καλό διάβασμα..... :tensai: Dude, this is nothing, I have Πανελλήνιες! :nanana:
Aug 12 2008 00:42
Photo

ichigo13 → Zoro

Μια χαρά μωρε πέρασα τώρα όμως κοντέυει η εξεταστική του Σεπτέμβρη οπότε ξέρεις.... Α...ήθελα να σερωτήω κάτι για το berserk.Αυτός ο αυτοκράτορας που στα τελευταία chapter έγινε γίγαντας ποιός είναι ο απότερος σκοπός του?Τι υέλςι να πετύχει? Σε ρωτάω γιατί τους τελευταίους τόμους τους διάβαζα πολλύ γρήγορα
Aug 12 2008 00:41